Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 29 november 2008

Muslimer är islams värsta fiende

Ursprungsartikel:
http://herrbla.blogspot.com/2008/11/muslimer-r-islams-vrsta-fiende.html

Miljoner muslimer blev som primitiva vilddjur när Jyllandsposten och Lars Vilks utnyttjade den lagstadgade rätten att karikera religiösa idoler.

När Elisabeth Olsson Wallin ställde ut sina jesusbilder, var det många kristna som upprördes, men väldigt många från Svenska Kyrkan tyckte om utställningen Ecce Homo som premiärvisades 1998 i Uppsala Domkyrka. Inga svenska ambassader brändes på grund av bilderna.

Här karikeras dagligen Jesus och många andra bibliska gestalter. Miljoner människor ser bilderna utan att det blir upplopp av galna kristna som kräver att tecknaren ska dödas.

Om islams idol skulle avbildas som homosexuell och i prostituerades sällskap, skulle det tredje världskriget utbryta.

Muslimer har med sin offer- och kränkthetspolitik, lyckats få in en resolution i FN-deklarationen om mänskliga rättigheter, som säger att islam inte ska kritiseras.

Varje dag slaktas tusentals människor i islams namn. Var är de kränktas kör då?

Efter många års islamspaning kan jag konstatera att det absolut inte finns något positivt med denna tvångs- och förtrycksideologi. En politisk rörelse med religiösa inslag och en osofistikerad mind-control-ideologi, kan bara leda till ondska.

Det här med avbildningen av muslimernas idol, är ett av många exempel på muslimers oförmåga till logiskt tänkande.

De protesterar aldrig när oskyldiga dagligen mördas i islams namn, men de blir som vilddjur när en raspig bild av en hund benämns muhammed.

Salman Rushdie blev det första offret för galna muslimska ledare, men han lever ännu tack vare civilisationens uppbackning. Efter hans Satansverserna fick vi lära oss ordet Fatwa.

Miljoner har fått sätta livet till för att de inte tillber islams idol.

Världen vore en tryggare plats utan islam.


Källa: Herr Blå (gästinlägg)

Inga kommentarer: