Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 29 november 2008

Kränkande svensk arbetsmarknad

Ursprungsartikel:
http://canuteocean.blogspot.com/2008/11/krnkande-svensk-arbetsmarknad.htmlDen svenska arbetsmarknaden är inte anpassad efter de muslimska kvinnornas krav därför arbetar de inte. De måste klä sig som islam och traditionen kräver, annars är de inte med, som Karlsson på taket brukar säga i Astrid Lindgrens underfundiga böcker om en lagom tjock man i sina bästa år som vägrar att bli vuxen.

"Merhi Fadia berättar om hinder för att få jobb, om bekanta som sökt men fått veta att de inte får bära huvudduk eller lång kjol på jobbet.

Så agerar inte företag med kontor på Rosengård, menar hon, där det finns en stor vana vid personer med olika bakgrund. Moderaternas förslag innebär också att företag som etablerar sig i områden som Rosengård och anställer boende i området slipper arbetsgivaravgift."

Tuffa krav från m får inget gehör i Rosengård, Sydsvenskan

Och DO stöttar och kräver "ömsesidig kunskapsutveckling" och driver opinionsbildning med flera andra åtgärder för "Etniska och/eller religiösa organisationer".Bild på Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd, som menar att kvinnorna i Halal-tv är lämpliga representanter för muslimer i Sverige.

Läs också: Cherin Awad säkrar islam i Sverige.
Källa: Kulturvänster blir pophöger (gästinlägg)

Inga kommentarer: