Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 29 augusti 2008

Bert Karlsson gor sjalv det han anklagar vanstern och alliansen for.

Ursprungsartikel:
http://feeds.feedburner.com/~r/BefriaMedia/~3/372184688/bert-karlsson-gor-sjalv-det-han.html

"Sveriges etablerade politiker sysslar med politisk förföljelse", så långt har Bert Karlsson rätt. 

Ny Demokrati som han grundade tillsammans med Ian Wachtmeister blev förföljda av de etablerade partierna i ett försök från dem att stoppa ett snabbt växande nytt parti med populära idéer.

Politikerna ljög och hetsade tillsammans med sina bundsförvanter, extremisterna inom pressen och media. De samarbetade för att smutskasta det nya partiet. 

Till slut lyckades man driva ut partiet ur den svenska politiken trots att Ny Demokrati lyckades etablera sig i riksdagen. Hur det gick till kan utredas men vi ser en repetition av hetsen då mot Ny Demokrati och idag mot det snabbast växande nya partiet i Sverige, Sverigedemokraterna (sd). 

Bert Karlsson säger i AB att Socialdemokraterna genomförde det som Ny Demokrati ville med invandringspolitiken. Det är intressant att veta, jag hade ingen aning om att Ny Demokrati ville öka massinvandringen till genomsnittligt 50.000 om året, öka kostnaden per asylsökande till rekordbelopp och pressa ut svenskar ur Sverige med rekordstor utvandring till förman för afrikaner, araber och asiater. Det är en nyhet för mig. 

Bert Karlsson och alla andra som tror på demokrati borde bli upprörda över hetsen mot SD. Sverigedemokraterna är det enda parti som representerar en folklig opinion, det märks i alla gallupundersökningar. Om man frågar om folks förtroende för politiker så ligger det lägre än någonsin, de får 0.6 röster av 5 möjliga, ett makalöst dåligt resultat. Det beror inte bara på FRA-lagen och alliansens hantering av frågan, men det har mest med massinvandringen och den abnormt inkompetenta hanteringen av frågan som är den mest omvälvande fråga som Sverige någonsin skådat dessutom den viktigaste. 

Bert Karlsson faller in i de andra partiernas barnsliga anklagelse-kvackande mot SD. Bert kallar SD rasister eller extremister. Det sandlådepratet upphörde för 10 år sedan och bara de mest introvärta extremisterna håller fast vid det babblet. Bert Karlssons prat bevisar att han är politiskt imkompetent, den näspetande skivbolagschefen borde underställa sig den mer begåvade politiska analytikern och f.d partnern Ian Wachtmeister. Ian förutspår att SD kan få över 15 % av rösterna vilket är mycket sannolikt. Bert bevisar ytterligare hur lite han fattar om politik då han pratar om IB-affären. Han ställer sig på vänsterextremisternas sida som avslöjade den svenska versionen av CIA, "Informationsbyrån" (IB), som spionerade på spioner och samhällsfarliga individer. Peter Bratt och terroristen Jan Guillot som senare samarbetade med palestinska terrorister avslöjade den hemliga spionbyrån så att alla kommunister och judehatande islamister fick reda på Sveriges inre hemligheter. 

Om Bert Karlsson har rätt att Ny Demokrati ville öka massinvandringen som (s) lyckades med så är det inte kostigt att NyD försvann från politiken. SD vill stoppa massinvandringen så uppenbarligen skiljer sig Ny Demokrati från SD avsevärt. SD's politik har ett mycket brett folkligt stöd till skillnad från det som Bert säger att hans förra parti stod för. Det var ju den politiken som ledde till tidernas största politikerförakt bland allmänheten.

Massinvandringskaoset som drabbat Danmark gör att turisterna ändrar på sina resplaner, de väljer bort Danmark för att inte hamna i massvåldets koas. Man hoppas att turisterna inser risken med att besöka Sverige, vårt kaos är ju större och vår invandrarbrottslighet är större och farligare, det kan ju drabba Bert's "Sommarland", eller har den investeringen redan gjort konkurs?Källa: Befria Media (medlem)

Inga kommentarer: