Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 24 april 2010

Ironi om flyktingbarn Bonnier censurerar

Politiskt Inkorrekt skrev häromdagen om författaren Anders Jacobssons blogginlägg där han ironiserade över faktumet att dom flesta ”flyktingbarn” som anländer till Sverige ser så gamla ut, lite väl gamla för att vara barn. Att det förhåller sig på det viset är ju vid detta laget tämligen uppenbart, något som dock inte accepteras av politiker och massmedia som framhärdar i att kalla dessa unga vuxna för ”barn”. Jacobssons blogginlägg fick då dom konsekvenser som kritik mot geschäftet med dessa ”barn” brukar få, man censureras.

Efter att Politiskt Inkorrekt publicerat sin artikel 21/4 skrev Expressens närmast pinsamt korkade skribent Gunilla Brodrej idag en artikel så tendentiös, fånig och idiotisk så dess like är svårt att finna. Här radas dumheter som ”en hjärtlös retorik som inte står rättshaveristerna på Flashback långt efter”, ”man vill gråta i armarna på Astrid Lindgren som under andra världskriget tog ställning mot nazismen” upp och hon blandar helt planlöst in den bluffande kurdiska familjen Sincari (som egentligen hette Gümüscü) som avvisades 1996.

Efter Brodrejs artikel vaknade också den synnerligen censurivrande Bonnierkoncernen upp och beslutade sig för att radera Anders Jacobssons blogg från alltombarn.se, en del i Bonniers stora mediakomplex. Jacobsson har även tidigare visat att han inte köper dom politiskt korrekta lögnerna om dom påtvingade mångkulturella ”fröjderna” som svenskarna ”berikas” med dagligdags.

Under senaste OS polemiserade han mot Mona Sahlin, som enligt hans mening förringade den svenska kulturen. I en satir (22/2) beskrev han ett Sverige med sharialagar och grön flagga och avslutade med en uppmaning till Sahlin: "Ta hjälp av dina kompisar i skägg och tvåmannatält."



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: