Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 24 april 2010

EXPO startar skolsajt

Maktelitens propagandamegafon och tankekontrollorgan, det tungt bidragsfinansierade EXPO, har nu förstått att det som krokigt skall bli måste böjas i tid. Man har därför, i samarbete med Natur och Kultur och Lärarnas riksförbund, beslutat starta Sveriges första indoktrinerings-sajt för skolungdomar.

Den 29 april slår den helt självklart totalt subjektiva sajten upp sina portar. Där kommer EXPO och liknande svenskkfientliga organisationer få fritt spelrum att föra fram dom officiellt sanktionerade lögnerna man specialiserat sig på. Hur detta går ihop med en läroplan där objektivitet i utbildningen är en av grundpelarna förklaras dock ej.

På sajten skall finnas:

  • Lexikon som på ett pedagogiskt sätt förklarar de olika ord och begrepp som figurerar i samhällsdebatten kring intolerans.
  • En speciell avdelning förklarar innebörden av symboler förknippade med den högerextrema rörelsen.
  • Kunskapsbank med lättläst material om högerextrema och främlingsfientliga organisationer i Sverige.
  • Avdelning där typiska främlingsfientliga, islamofobiska, antisemitiska, homofoba argument tas upp och diskuteras.
  • Tips till pedagoger.

Om man även kommer att informera om den utbredda rasismen mot svenskar, det utomparlamentariska vänsterfascistiska våldet mot oliktänkande, invandrares groteska överrepresentation i brottslighet, arbetslöshet och bidragsberoende, våldsideologin islams snabba utbredning i Sverige och liknande saker förtäljer inte pressmeddelandet. Troligtvis inte……EXPO:s verksamhet finansieras i huvudsak via skattefinansierade bidrag.

MyNewsdesk



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: