Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 31 mars 2010

Faraj Abu-Iseifan (S) siktar mot riksdagen

Socialdemokraten Björn Fries får ingen plats på riksdagslistan i Blekinge. Valberedningen tycker att han är för okänd, uppger Blekinge Läns Tidning.

”Nu välkomnas antidrog-kämpen av motståndarsidan inom Moderaterna, men Fries tänker inte byta parti.

Vi har så olika grundläggande värderingar, så jag har sagt tack men nej tack, säger han. Fries ser bara två skäl till att hans namn inte är med på listan.

Antingen duger jag inte eller också är de oroliga för att väljarna ska välja mig, säger han.

Valberedningen förslår att riksdagslistan ska toppas av Kerstin Haglö, Peter Jeppsson, Suzanne Svensson och Faraj Abu-Iseifan”.

Socialdemokraterna föreslår att Faraj Abu-Iseifan skall toppa riksdagslistan. Att dom väljer just honom var ingen överraskning.

Socialdemokraterna vill gärna få med så många muslimska invandrare som möjligt på sina listor, har dom dessutom tidigare varit inblandade i flera skandaler då är det enligt (S) en fin merit.

Ni minns kanske ”skitskandalen” som flera SSU:are var inblandade i på ett hotell i Bryssel 2007?

Enligt hotell-personalen klenade någon eller några av dom ner rummet med skit.

Det tog 2,5 timme för städerskan på hotellet i Bryssel att få bort avföringen från heltäckningsmattan, stolen, dörrarna och väggen, en av dessa personer kandiderar nu för (S) till riksdagen.

Ni gissade rätt det är ”bajsberikaren” Faraj Abu-Iseifan. Andra skandaler inom SSU var när dom för några år sedan bluffade till sig över 200 000 kronor genom att redovisa mellan 400 och 800 medlemmar trots att dom endast hade 31.

Varje ny medlem fyllde deras kassa-kista med 150 kronor. Kravet för att få dessa pengar är att det finns betalande medlemmar, SSU hade som sagt 31 betalande men fick pengar för 400 betalande medlemmar.

År efter år fick SSU drygt 60 000 kronor för 400 betalande medlemmar, fusket/bedrägeriet var således medvetet.

Hela 90 procent av medlemmarna har visat sig vara luft, därför beslutade Region Blekinge att kräva tillbaka bidraget.

Faraj Abu-Iseifan (blivande ledamot i riksdagen) sa följande till journalisten Gunnar Svensson på BLT.se:

”Det är inget medvetet fusk från vår sida, vi har aldrig medvetet förskansat oss mer pengar än vi hade rätt till. Jag har aldrig ens tänkt den tanken, säger han”

Men under flera års tid har 90 procent av medlemmarna varit luft. Kan man verkligen vara så slarvig?

Ja, jag tror att man kan vara det, svarar Faraj Abu-Iseifan.

Drygt 8 månader innan valet 2006 (passande tid) belsutade Chefsåklagaren Tommy Clevenhult att SSU slipper åtal. Anledningen var enligt åklagaren:

”Medlemmarna skyller på varandra och det har varit olika kassörer i olika perioder. Det har varit ett töcken att reda ut.

SSU som hade betraktats som det största ungdomsförbundet i Blekinge visade sig vara det minsta med bara 47 betalande medlemmar under 2004 istället för de 447 som uppgivits.

Den uppgiften om de uppblåsta siffrorna är ett bevis, men någon ska lastas och ställas till ansvar och det har varit det svåra. Vi kan inte åtala hela styrelsen, säger Tommy Clevenhult.

Åklagarmyndigheten har inte kunnat ta hjälp av medlemslistorna eftersom människor har rätt att tillhöra ett parti utan att den uppgiften röjs”

Så här går det till när ruttna Socialdemokrater behöver mer pengar, nu siktar en av dom (Faraj Abu-Iseifan) på riksdagen.

Sedan tror jag redan dom flesta läsarna vet att förre skolministern Ibrahim Baylan fick sin plats i SSU:s förbundsstyrelse genom valfusk.

Visst skulle det kännas väldigt betryggande om dessa ligister skulle få chansen att styra Sverige i fyra år efter valet i den 19 september i år!

Riksdagslistan ska toppas av bl.a Socialdemokraten Faraj Abu-Iseifan

Inget medvetet fusk säger Faraj Abu-Iseifan (S)

SSU slipper bedrägeriåtal

SSU:arna klenade avföring på mattor och väggar

Skolminister Ibrahim Baylan fick sin plats i SSU:s förbundsstyrelse genom valfusk.

Faraj Abu-iseifan Lars Vilks blir en oförtjänt symbol för yttrandefriheten Muslimer tvingas ta skulden kollektivt
Ursprungsartikel
Källa: Spikharry's Blog (importerat inlägg)

Inga kommentarer: