Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 31 januari 2010

Kent Ekeroth tydlig om islamofascismen i malmö

Sverigedemokraternas internationella sekreterare Kent Ekeroth har i en debattartikel på Newsmill på ett tydligt sätt åskådliggjort varför Sverigedemokraterna är det enda parti som kan stävja den antisemitiska utvecklingen i Malmö. Upprinnelsen till det hela kom när Socialdemokraternas kommunalråd i Malmö, Ilmar Reepalu, i en artikel i Skånska Dagbladet gjorde en del häpnadsväckande uttalanden angående den svåra situation som Malmös judar befinner sig i för närvarande.

Artikelserie avslöjar

I en serie artiklar i Norra Skåne har man uppmärksammat att allt fler judar väljer att lämna Malmö. Anledningen till detta är att Malmö, med sin massiva invandring av muslimska migranter, importerat en antisemitism som Sverige under flera decennier varit förskonade från. Med anledning av denna artikelserie gjorde då Skånskan en intervju med Reepalu. I den intervjun hävdar Reepalu bl a att dom förföljelser av judar som idag är ett faktum i Malmö har sitt ursprung hos grupper på högerkanten, när det för alla andra är uppenbart att det är extremvänstern och muslimska grupper som står för trakasserierna. Han säger också att Malmös judiska församling offentligt bör ta avstånd från vad han kallar ”Israels kränkningar av civilbefolkningen i Gaza.”

Snabba reaktioner

Reaktionerna på Reepalu-artikeln lät inte vänta på sig. Bland annat ställdes krav på avgång och uppläxning av Mona Sahlin. På Newsmill publicerade också den iranska judinnan Negar Josephi ett inlägg där hon helt opåkallat gjorde sig själv till talesman för Sveriges samtliga judar och sade att man betackar sig för det stöd som Sverigedemokraterna visar den israeliska staten och judarna i Sverige. Där har tvillingbröderna Kent och Ted Ekeroth, båda av judisk börd, spelat en stor och framträdande roll.

I Kent Ekeroths artikel är han, till skillnad mot gummiryggen Reepalu, väldigt tydlig med vilka grupper det är som står för den generella antisemitismen i Sverige och specifikt trakasserierna av Malmös judar.

Vi kan idag konstatera, fråga bara Malmös judiska befolkning, att det inte är några vilsna skinnskallar som är det stora hotet mot judar i Sverige idag, utan den importerade antisemitismen från den muslimska gruppen, med stöd av sina vapendragare från den svenska vänstern. Dessa två grupper gjorde gemensam sak under upploppen i samband med Davis Cup matchen i Malmö förra året, där jag och min bror filmade en stor grupp unga muslimska män skrikandes ramsor som hyllade massmord på judar. Ej att förglömma heller den till stor del muslimska mobben som attackerade en judisk fredsmanifestation med hemmagjorda raketer och stenar.

Ekeroth kritisk

Men Ekeroth kritiserar också vissa judiska företrädare och organisationer för att man med någon form av automatik identifierar sig med andra minoritetsgrupper.

Beträffande identifikationen menar jag att den judiska gruppen har en tendens att identifiera sig med andra, ofta radikalt annorlunda minoriteter, eftersom den judiska gruppen också klassas som en minoritet. Detta leder till väldiga felsteg då judar av någon anledning känner ett behov av att försvara en minoritet som till stora delar hatar dem. Om t.ex en norrman skulle utgå från samma tankesätt, skulle denne kunna identifiera sig med en saudiarab trots att de har vitt skilda värderingar inom det mesta, till exempel när det gäller synen på kvinnor och homosexuella.

Här hävdar alltså Ekeroth med rätta det absurda när judiska grupper, istället för att i alla lägen ta kraftigt avstånd från den muslimska massinvandringen och den grova antisemitism som detta innebär, identifierar sig med denna minoritetsgrupp och inlemmar sig i samma offer-roll som dessa muslimer gärna vill ikläda sig.

Uppfattningen att den judiska gruppen på något sätt sitter i samma båt som den muslimsk/arabiska gruppen är farlig. Det är här jag anser att många går fel. Istället för att räkna sig till den västerländska sfären, med västerländska värderingar, vilket judar rätteligen borde göra, hamnar samhörighetskänslan med grupper som i stor utsträckning besitter ett starkt hat mot judar. Det är detta identifieringsfel jag tror delvis ligger till grund för den antagonism som i viss utsträckning finns mot Sverigedemokraterna.

Kent Ekeroth avslutar sin artikel:

Det är tragiskt att se hur de judiska församlingarna, i sin dumsnälla inställning, hoppas eller tror att de har något att vinna på att, som Judiska Församlingen i Malmö gjorde, försöka få acceptans från de som i själva verket ligger bakom hotbilden och våldet. Eftergiftspolitik har vi tidigare i historien sett resultatet av och inget som någon bör ägna sig åt, allra minst judiska företrädare.

Trots att judiska organisationer i stort än så länge är emot SD ser jag med egna ögon hur fler och fler judar ansluter sig till SD, som medlemmar eller genom att vilja ge sin röst till partiet, då de har insett att Sverigedemokraterna är det enda parti som kan stävja utvecklingen och skapa en trygg tillvaro – även för judar.

Sverige behöver Sverigedemokraterna!

Det är alldeles uppenbart att inte bara Malmö utan också hela Sverige skulle må alldeles förträffligt av att ett betydande antal väljare skulle lägga sin röst på Sverigedemokraterna i höstens val. Inget annat parti i Sverige är så tydliga i sitt stöd till Israel och den judiska folkgruppen. Alldeles oavsett om vänsteranstuckna frilansjournalister som Negar Josephi försöker göra sig till taleskvinna för Sveriges judar när hon ”betackar sig för SD:s stöd” så har vi idag en antisemitism som är importerad, inte framvuxen ur den svenska folkmyllan. Den antisemitismen är Sverigedemokraterna som enda parti helt klar över var den kommer ifrån, och Kent Ekeroth har naturligtvis alldeles rätt när han påpekar att SD är det enda parti som kan stävja den antisemitiska utvecklingen i Malmö. Och i resten av Sverige också, bör man tillägga.

Ekeroth på Newsmill

Negar Joshepi

Reepalu i Skånskan

”Judehatet får dem att lämna Malmö”

”Klasskamrater skulle "halalslakta" Jacob”

”Polisen: Hatbrott mot judar har fördubblats”

"Davidsstjärnan är som ett rött skynke"

"Det känns legitimt att ge sig på judar"



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (temp server) (medlem)

Inga kommentarer: