Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 23 september 2009

1000e inlägget får handla om valfusk


Detta är det 1000e inlägget på 100% Antiism, och vad passar då bra att skriva om? Jo jag tänkte att det kunde vara bra att visa på vilken demokrati vi har.

Inte ens ett kyrkoval får gå fritt från valsabotörer i vad några påstår vara världens bästa demokratiland. Redan vid 17 tiden hade jag fått flertalet mail om valfusk på olika ställen i landet. Naturligtvis var det bara att hänvisa dessa till Sverigedemokraternas ansvariga. På vissa ställen vägrade man helt enkelt att lägga ut SD-valsedlarna åt folket trots väljare vädjat om detta.

Vi vet sedan tidigare att Socialdemokrater har blivit dömda i rättegång för samma odemokratiska förfarande, senast nu i riksdagsvalet 2006. Jag ser med förfasan över nästa riksdagsval 2010 hur man kommer agera emot SD. Speciellt med tanke att Sverigedemokraterna har så höga tal i olika väljarbarometrar. Naturligtvis kommer man speciellt från vänstertrippelns håll agera på alla möjliga sätt för att förhindra Sverigedemokraternas intåg i maktens huvudborg.

Expressen tar nu ikväll upp valfusket och vi kan även läsa Björns Söders uttalande på SD-Kuriren där han skriver följande:

- Rapporter om valsabotage har under dagen inkommit från hela landet. I första hand handlar det om att våra valsedlar slängts eller gömts av politiska motståndare och att kyrkans valförrättare underlåtit att lägga dit nya, men vi har också flera fall där valförättarna överhuvudtaget inte har lagt fram vårt partis valsedlar. Vi skall nu granska uppgifterna närmare och kommer eventuellt att begära att valet görs om i vissa församlingar

Det som är väldigt anmärkningsvärt är det att valfusket verkar vara organiserat. Det är organiserat på det viset att det verkar vara i huvudsak valarbetarna som systematiskt vägrat lägga ut SDs valsedlar, dock har dessa även plockats bort på andra ställen utav vänsteraktivister som det så fint heter.

Vad vi tydligen behöver i Sverige är utländska valobservatörer eller ett elektroniskt röstsystem som man tillämpar i demokratier runt om oss i länder där man håller hårt på yttrandefrihet och åsiktsfrihet mm. Är Sverige numera en bananrepublik? Ja definitivt!



Ursprungsartikel
Källa: 100% Antiism (importerat inlägg)

Inga kommentarer: