Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 25 juli 2009

Varför har vi inte dessa debatter i Sverige?

Hittade ett klipp med Bill O'Reilly när han debatterar frågan om illegala invandrare med Geraldo Rivera. Jag håller ju med O'Reilly, själva begreppet "illegal immigrant" säger ju att de bryter mot lagen och faktiskt inte har tillåtelse att vara i det aktuella landet. Jag tycker det är väldigt märkligt att själva grundfrågan inte diskuteras mer, är man t.ex. i Sverige illegalt så måste huvudfrågan vara att transportera de som är här olagligt härifrån. Jag skulle tro att jag inte kan ta mig in i t.ex. Jemen utan riktiga papper, och ertappas jag så blir det nog knalltransport därifrån. I stället handlar diskussionen om fri sjukvård och andra saker, herregud de är ju här olagligt!

Jag är förvånad att O'Reilly kan hålla sig såpass lugn under diskussionen, O'Reilly är känd för sitt ganska häftiga humör, här håller han humöret någorlunda i schack.
Ursprungsartikel:
http://robsten.blogspot.com/2009/07/varfor-har-vi-inte-dessa-debatter-i.html

Källa: Robsten blog (medlem)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Problemet i Sverige (eller någon annan stans) är inte de illegala migranterna. De illegala försörjer sig själva, de ligger inte samhället till last på annat sätt än att de inte betalar skatt. Förutom moms, förstås. Problemet är de LEGALA migranterna och asylanterna. De kostar hundratals miljarder om året i understöd. Och de betalar inte skatt de heller. Jag skulle lätt acceptera en miljon illegala migranter om du lovar att repatriera den miljon legala asylanter som just ny belastar statskassan.

Trocadero sa...

Vänstervridningen av samhället är orsaken. "Solidaritet" är det mest blåslagna ordet av dem alla.

Anonym sa...

Att vara papperslös i Sverige är inte ett brott, ännu, men till slut måste Sverige verkligen ta itu med denna fråga, och kraftfull städa upp bland allt skräp, kriminalitet, svartjobb, arbetsgivare som anlitar illegala invandrare plus allt annat negativt som kostar enorma summor skattepengar. Den djupaste rasismen finns inom den röda fascismen glatt underhållen av propagandan - SVT, SR samt tidningarna där journalistkåren är numera bara en hög prostituerade.