Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 16 juli 2009

För oss muslimer är Hitler en hjälte

En flitigt förekommande person i SVT, SR och andra medier är Mohamed Omar. Så här låter det i hans blogg när han intervjuar Ahmed Rami:

Jag betraktar Hitlers rörelse som en intifada mot den judiska makten i Tyskland. Hitler bedrev en motståndskamp på samma sätt som palestinierna gör …

För oss [muslimer] symboliserar Hitler det goda. Han var en hjälte.

Det är alltså helt okej, numera, enligt PK-Sverige för dem som gillar Hitler att agera i SVT och SR utan att bli emotsagda och debatterade. Massmedierna låter sig infiltreras och färgas av de mest extrema krafter, utan att ens reflektera över det. Sådant brukar brukar kallas indoktrinering.

Se mer: Paulina Neuding i Svenska Dagbladet, Ska SVT gå extremisternas ärenden?

(Andra intressanta bloggar om politik, islam, islamism, fundamentalism, terrorism, rasism, Hitler, islamister, Palestina, Israel, media, medier, mediekritik, journalistik)
Ursprungsartikel:
http://erixon.com/blogg/2009/07/for-oss-muslimer-ar-hitler-en-hjalte/

Källa: Dick Erixon (importerad blogg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Den muslinska världen har alltid älskat Hitler. Arafats farbror - stormufti i Jerusalem - satte ihop en arme på Balkan - SS Islamiska - vars råhete skrämde tom tyskarna. Den här mannen blev fälld vid Nurberg-processen för krigsförbrytelse, naturligtvis var han frånvarande och gömde sig i Libanon. Så det är inte förvånande att muslinerna i Sverige beundrar och älskar Hitler. Islam är en fascistisk religion/politik och det därför den går så bra ihop med den röda fascismen som råder i Sverige. Kom ihåg att Palme och övr. SAP var mycket gode vänner med de palestinska terroristerna.