Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 30 april 2009

Invandring kan leda till muslimskt förtryck?

I en debattartikel i NT skriver tre socialdemokrater, Aleksander Gabelic, Klas Corbelius och David Ergül, att de kristna i Irak behöver en säker zon. Orsaken är de härskande muslimerna förtrycker ickemuslimer:
"Situationen för kristna minoritetsgrupper i Irak är oacceptabel. Trots att religionsfrihet råder enligt författningen förföljs assyrier, kaldéer och syrianer.[...]Det handlar om såväl attacker mot kyrkor, skolor och religiösa ledare som angrepp mot kristna familjer. Människor har kidnappats och mördats."

De tre socialdemokraterna är alltså fullt medvetna om vad som händer i ett land där muslimer har makten. Ickemuslimer förföljs.

Trots denna vetskap vill man inte stoppa massinvandringen av muslimer till Sverige och Europa. Att socialdemokraterna är fullt medvetna om att svenska folket snart kommer att bli i minoritet visar Jens Orbacks berömda uttalande:
"Vi måste vara öppna och generösa mot muslimer och islam, för när vi blir i minoritet kommer de att göra likadant tillbaka mot oss."

Nu till min fråga till de tre herrarna: Vad är motivet bakom socialdemokraternas "generösa" massinvandringspolitik, när man vet att våra efterkommande kommer att tvingas leva som en förtryckt minoritet?

Ska vi kunna förhindra denna katastrof måste vi ju agera nu. I morgon kan det vara försent. Vi vet att ni vet. Svara nu varför ni ändå inte vill stoppa massinvandringen! Det är ni skyldiga era väljare.

Hittade denna informativa artikel om Brigitte Gabriel och islamism på Svansbos utmärkta blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om invandring, islam, socialdemokraterna
Ursprungsartikel:
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2009/04/invandring-kan-leda-till-muslimskt.html

Källa: Tankesmedjan Feminix (importerat inlägg)

Inga kommentarer: