Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 8 februari 2009

Vill bara visa vilket stöd våra poliser har på expressens debatt sida.

Ursprungsartikel:
http://varjager.wordpress.com/2009/02/06/vill-bara-visa-vilket-stod-vara-poliser-har-pa-expressens-debatt-sida/



Som vanligt så är det en PK individ som skall förfära sig över polisens uttalande. Men när man läser kommentarerna som man får lämna så är det inte PK som styr. Ledarsida i Expressen.

Saxar några kommentarer från sidan.

“”rasism”

Poliser är människor…..de får höra så mycket skit från dessa invandrar ungdomar att man det måste ta på tålamodet Varför slår föräldrar barn/djur når tålamodet tryter. Jag försvarar inte detta MEN respekt från BÅDA HÅLL KRÄVS
Skriven av lizbeth den 5 feb 17:48
OCH TVÄRTOM.

VAD KALLAR DE SK INVANDRAR UNGOMARNA OSS SVENSKAR FÖR. OCH VAD KALLAR DE POLISERNA FÖR? MEN DET SÄLJER INGA LÖSNUMMER. EN DJÄVLA DUBBELMORAL FRÅN POLISCHERNAS SIDA, MED FERA.
Skriven av n6440 den 5 feb 17:51
hmm

Är det någon som ska tas ur tjänst så är det ju rikspolischefen..Att sitta bakom ett skrivbord å sjunga we shall overcome å vara politisk korekt klarar vilken åsna som helst..Vill man ta tag i problemet dvs dem legister som bor å härjar i Rosengård och liknande statsdelar så måste hårda ja,än hårdare metoder till,för dem kommer inte sluta ställa till problem bara för man ber dem..
Skriven av vanguard den 5 feb 17:53
Inte lätt att vara polis heller..

när de ständigt utsätts för glåpord som GRIS, SNUTDJÄVEL, NASSE och liknande vilket de i sitt tjänstemannansvar förmodas bära med tålamod. En normal svensk, d.v.s. en icke s.k. politisk korrekt person, förstår hur frustrerade våra tappra poliser blivit i denna “multi-kulti-miljö” som blivit förhär(s)kande. Polisernas reaktioner är fullt acceptabla mot bakgrund av den miljö i vilken de tvingas arbeta.
Skriven av pontus den 5 feb 17:55
Skyll inte på polisen utan på PK-maffian och våra politiker.

Hade vi haft en realistisk invandringspolitik i det här landet hade den här typen av beklagliga uttalanden förmodligen aldrig ens existerat. Som man sår får man skörda.—–Finner det föga förvånande att en även en polis i en trängd adrenalinstinn situation kan tappa koncepterna. Poliser är människor. Inte robotar som vissa tycks inbilla sig.
Skriven av BenjaminS den 5 feb 17:55
Rasism????????

Man får ta seden dit man kommer,fick jag lära mig en gång.Vem o vilka rånar,anfaller polis o brandkår,stjäl mm??????.Opinionen finns sen ett antal är tillbaka,men det är tydligen förbjudet med yttrandefrihet.Sen finns det tydligen hur mycket pengar som helst,för att hjälpa “svenskar”runt om i världen
Skriven av Arbetslös SVENSK den 5 feb 17:56
hmm

tycker synd om dem poliser som nu förmodligen blir arbetslösa,å jag tycker än mer synd om svenska folket som måste bo å leve i ett månetniskt samhälle,som har smygit på dem likt en natt mara..Vill vi svenskar verkligen ha ett samhälle där Rosengårds “människor” härjar fritt??
Skriven av vanguard den 5 feb 17:59
Politisk korrigering i media och forum

I debatter och forum är det helt ok att påstå att alla som är födda i Säffle är tjuvar och banditer. MEN skulle man påstå samma sak om alla som är födda i Mogadischu så försvinner inlägget omgående. I debatter måste man utrycka sig positivt om invandring för att göra sig hörd och är man kritisk så måste varje ord lindas in för att inte PK censuren skall slå till. Notera också hur försiktig pressen är att ge signalement vid våldsbrott som kan få folk att tro att invandrare är inblandade. Är våldtäktsmannen blond och blåögd så finns det garanterat med däremot.
Skriven av Ganton den 5 feb 18:00
I stridens hetta

Jag försvarar inte uttryck som blattejävel och apa till andra människor men man måste ändå ha förståelse för sammanhanget. Här åker polisen ut på uppdrag och möts av stenkastande och raketavfyrande ungdomar. Det är inte konstigt om polisernas adrenalinpåslag blir enormt. Det som kommer till uttryck är att de är rädda och då kan sådana här ord komma ur munnen. Man ska vara försiktig med att döma andra. Alla som är så otroligt politiskt korrekta hur skulle de själva reagera i en liknande situation? Om man är rädd för sin egen hälsa och säkerhet i en akut situation kan de som sätter sig på så höga hästar garantera att de inte skulle kunna säga något dumt? Jag tvivlar!
Skriven av Larstage den 5 feb 18:02
De flesta svenskar är på polisernas sida

Jag ser att de flesta kommentatorerna här ovan försvarar poliserna, och så gör också jag. Jag hoppas verkligen att polischefen inte straffar de stackars poliserna, straffa istället politikerna och journalisterna som tillåter denna fruktansvärda invandring som förstör det svenska samhället. Varför måste jag rösta på Sverigedemokraterna för att en ändring ska ske?
Skriven av Colleen den 5 feb 18:15

Svenska myndigheter o media.

Äcklar mig. Ni har totalförstört mitt vackra land. Fega ynkryggar till journalister och politiker har gjort detta land till ett getto. Och så fort nån vågar tala om sanningen så tystar ni ner vederbörande omg. Och talar om hur synd det är om dessa invandrare som går runt och ställer till ett h-vete för oss vanliga medborgare. Helt rätt ni polismän som är på tapeten just nu, stå upp för eran verklighet och tala om för alla vilket jävla pack ni stöter på när ni försöker utföra ert arbete. Sen att era fega kräk till chefer inte står upp för er är ju beklämmande, men dom är bara rädda om sina mutkolvsjobb dom sugit till sig. Mitt land är i fritt fall. Ångrar ibland att man har skaffat barn som ska leva i detta flata och ryggradslösa land där sanningen skyfflas under mattan så fort det gäller dessa problem. Jag blir tårögd när man ser att mitt vackra land har förstörts i grund och själ av politiker som tigande ser på förfallet.”

Visar att det finns ett stort missnöje med våra politiker och våran media.

      



Källa: Varjager (gästinlägg)

Inga kommentarer: