Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 8 februari 2009

Jan Guillou granskar Sverigedemokraterna

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/05/jan-guillou-granskar-sverigedemokraterna/



Jan Guillou förfasas över att det inte går att hitta så mycket strunt om Sverigedemokraterna. Han medger även att den negativa bilden som samtliga svenska medier försöker förmedla om SD inte är relaterad överhuvudtaget till verkligheten. Detta kanske förvånar många men definitivt inte mig som väljare med en öppen samt icke multikulturlobbyistiskt smittad sinnesnärvaro, och det är säkerligen inget nytt för de som representerar partiet.

- De är inte vad de framställs som i medierna, de är mycket värre än så i den meningen är att de är ett hyggligt mittenparti med all gammal facism bortskalad. Deras väljare är hyggligt anständigt folk som tidigare röstade på socialdemokraterna, och det här är mycket allvarligare än vi tror, säger han.

Hur ska övriga medier med riksdagspartierna i ryggen nu ställa sig till detta uttalande utav Jan Guillou? En ärrad reporter och journalist med stora skalper i sin journalistiska ryggsäck som, en utpräglad vänsterman som inte hittar något? Har Jan Guillous journalistiska scoop-snok tappat stinget? Eller är det så att inte ens de bästa längre kan hitta något att smutskasta Sverigedemokraterna med?

KÄLLA

Posted in Okategoriserade      



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: