Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 9 februari 2009

Tyrannen är inte svensk

Ursprungsartikel:
http://rakryggad.blogspot.com/2009/02/tyrannen-ar-inte-svensk.html


Häromdagen rapporterade Aftonbladet att en man som torterat sin hustru och sin älskarinna dömts till 12 års fängelse. Den s.k. mannen har under flera år torterat sina offer med glödheta knivar. Misshandel och våldtäkter. Älskarinnan är mycket ung, medan gärningsmannen är 30 år. Älskarinnan tvingades efter gymnasiet att flytta in hos familjen. Där fick hon och hustrun följa stränga regler och bestraffades hårt när de inte lydde. Fegisen ville ha full kontroll över sina offer. Även barnen misshandlades och tvingades se på när hustrun och älskarinnan slogs sönder och samman. Redskap som användes var stavmixer, slagträ och bowlingkägla.

Men listan slutar inte där. Han tvingade även hustrun och älskarinnan till trekanter som filmades, men även till oralsex kvinnorna emellan. En favoritsyssla han hade var att i en timmes tid duscha kvinnorna i ömsom iskallt och omsöm hett vatten. Han förhörde även hustrun om ex-pojkvänner och deras penisstorlekar (!). Snacka om mindervärdeskomplex.

För dessa vidriga brott dömdes Jorge Carlos Mollinedo Camacho [Malmö Tingsrätt B6656-08, källa: Fria Nyheter] för tio grova våldtäkter samt hundratals våldtäkter av normalgraden och två fall av grov kvinnofridskränkning och två fall av grov fridskränkning. Dessvärre är inte kastrering en påföljd i det svenska rättssystemet/felsystemet för rötägg som Jorge. Inte heller livstids utvisning är möjligt när väl svenskt medborgarskap delats ut.



Källa: Rakryggad (Medlem)

Inga kommentarer: