Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 13 februari 2009

Shame on UK

Ursprungsartikel:
http://everykindapeople.blogspot.com/2009/02/shame-on-uk.html


Bild: protest mot Geert Widers islamkritiska film Fitna

Senaste nytt: flygbolaget har annullerat Geert Wilders biljett, han får inte flyga till London för att träffa lorderna i the House of Lords.

En muslimsk lords påtryckningar på brittiska UD ligger bakom. Lord Ahmed (bilden) hotade med att mobilisera tiotusen muslimer för att hindra Wilders från att komma in i parlamentets överhus. De utomparlamentariska takterna känns igen från kommunism och nazism. Wilders jämförelse av Koranen med Mein Kampf är inte helt fel.

Islamisterna bestämmer numera Storbritanniens utrikespolitik som därmed har blivit en säkerhetsrisk för hela världen. En demokratiskt vald holländsk politiker behandlas värre än terrorpredikande imamer.

"Wilders är här snarare att betrakta som ett besökande fotbollslag. Det är inte spelarna som hotar ordningen, det är huliganerna," skriver
Gudmundson i SvD.

På Hodjas blog skriver
Skjoldungen: "Skandalen växer och även delar av den annars så lammfromma brittiska pressen håller på att vakna upp. Således skriver Times - efter det obligatoriska avståndstagandet från Wilders - att det hela är en fars och en skamfläck på England."

Uppdatering: Wilders har nu kommit till London men förbjuds av myndigheterna att lämna flygplatsen.
Guardian




Källa: Every Kinda People (gästinlägg)

1 kommentar:

Robert Almgren sa...

Pinsamt för England och hela Europa, vad blir nästa steg ska påven nekas inträde?