Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 10 februari 2009

Palestinier ut ur Sverige!!!

Ursprungsartikel:
http://antiislamism.blogspot.com/2009/02/palestinier-ut-ur-sverige.html


Idag under en fredlig demonstration för yttrandefrihet för alla så kom återigen palestinska idioter och hetsade upp stämningen i sina led och polisen lyckades med nöd och näppe att skydda den fredliga gruppen av människor som fått tillstånd att demonstrera idag.

Anwaar Al-Sharkawi fanns bland motdemonstranterna tillsammans med dottern Fatima.
– Jag är emot staten Israel – det finns ingen stat som heter Israel. Visst det är inte Israels regering som är här – men de som är här stödjer dem, säger Anwaar Al-Sharkawi.

Dottern fyller i:
– Jag bryr mig om mitt hemland. Vi har mer rätt att vara här än dem, säger Fatima Al-Sharkawi.


Palestinier har förbrukat sin rätt att bo i vårt fredliga samhälle. De har tagit sin antisemitism hit och detta drabbar helt oskyldiga svenska judar som bott här sedan urminnes tider men även svenskar som sympatiserar med dem. Mönstret känns igen och ska INTE tolereras!

Detta påminner om danska Århus där muslimer trakasserar och misshandlar Grönländare i förorten Gellerupparken och hävdar att de har större rätt att vara i Danmark än dem. De tvingades fly för sina liv i den största rasistiska händelsen i Danmark sedan andra världskriget!!!

Så än en gång – ut ur Sverige palestinier, vi vill inte ha en enda av er antisemiter kvar i Sverige. Jag drar alla över en kam för det gör även palestinierna. Detta våldsfolk ska inte ges tillfälle att rota sig här i Sverige. Släpper de alla motsättningar mot judar och Israel så ska jag ändra åsikt men hur många tror att det kommer att hända?

Sverige förtjänar bättre än detta våldspack med så mycket hat att de inte går att bota.

Ingen kommer att fälla en tår om ni försvinner ut ur landet utom de syndikalister, AFAister som sett ett tillfälle att tillsammans med palestinier/muslimer ge myndigheterna en känga. Förresten så kan även dessa följa med palestinierna hem, ta dem, ni får dem gratis. Ni kan nog sälja dem som slavar när ni tröttnat på dem.

Är detta rasism från min sida? Nej det är det sunda förnuftet som talar. Det har inget med ras att göra.

Källa: Sydsvenskan


Källa: Antiislamism (gästinlägg)

Inga kommentarer: