Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 februari 2009

Muslimsk lynchmob jagade svensk pga ett klistermärke

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/10/muslimsk-lynchmob-jagade-svensk-pga-ett-klistermarke/



angry_muslimsEn svensk blev jagad utav i princip en hel stads muslimska invånare. Felet han gjort var att han är gift med en muslimsk kvinna som satte ett klistermärke på hans skida som hade med koranen att göra.

Snart fanns hundratals arga indier ute på gatorna och vrålade “helgerån”. Detta “helgerån” accepterades inte utav de fredsälskande muslimerna utan man började jaga svensken igenom staden. Turligt nog han denne sätta sig i skydd hos lokala polisen men är nu föremål för utredning om brott.

Enligt en poliskälla var stämningen mycket hotfull i staden och från den arga mobben hördes krav att alla utlänningar skulle köras bort från området. Ett rimligt krav då jag personligen anser detsamma om varenda muslim som befinner sig i Sverige.

Den svenske mannen jobbar i Qatar men var i helgen på skidsemester i Gulmarg i den indiska provinsen Kashmir. Babar Khan som från det lokala resebolaget Lake City Tours and Travels försäkrar att alla utlänningar är varmt välkomna i Kashmir och att det inte brukar gå till så här.
– Vid det här tillfället ledde okunnighet till att lokalbefolkningens känslor blev sårade, säger han till Kashmir Observer./KÄLLA

swedenrape3Ja tänk…vi svenskar är både okunniga här hemma och när vi besöker muslimska ställen….hemska rasistiska helgerånande blonda svennen och stackars stackars stackars kränkta lille fredsälskande muslimen! Vad kallar man en svensk i Sverige när hans/hennes känslor blir sårade? Ja fråga tjejen på bilden som blev våldtagen och grovt misshandlad utav 4 utomeuropeiska flyktingar. en utav våldtäcktsmännen blev själv våldtagen i cellen han delade med en annan intagen. Undrar vem som fick högst skadestånd?


Posted in Okategoriserade



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: