Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 15 februari 2009

Lars Ohly, Jinge,Reza javid, Karl Max och judehat

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/14/lars-ohly-jingereza-javid-karl-max-och-judehat/



Flertalet vänsterpartister och dithän tillhörande mindre kommunistiska sekter är i uppror över en artikel där man ifrågasätter Lars Ohlys samröre med en utav bloggsfärens värsta antisemiter dvs Jan-Inge Flücht mer känd som Jinge.

Charlotte Wiberg är en bland många som skrivit en bloggpost om antisemitismen och det rena judehatet på Jinges blogg, detta med anledning av en artikel skriven av Dilsa Demirbag-Sten samt repliken av Jan-Inge Flücht.

“Vi är många som har uppmärksammat antisemitismen på Jinges blogg, och det också långt före Gazakriget. Jag har skrivit om den flera gånger här bloggen, och den har uppmärksammats såväl av Sydsvenskans Niklas Orrenius som på SvT Opinion av mig och Magnus Sandelin.”

Det riktas skarp kritik av Svenska Kommittén mot antisemitism i Sydsvenskan, emot Vänsterpartiledaren Lars Ohly för att denne länkar från sin blogg till den ökända judehataren i Haninge.

Personligen ifrågasatte jag Jinge om denne verkligen tillät uppvigling samt uppmanande till mord på konstnären Lars wilks i samband med de uppmärksammade bilderna på Muhammed som rondellhund (se print nedan). Detta resulterade att han fick göra en kraftig utrensning utav hatiska inlägg som denne alltid tillåter i samband med judehat och vurmande för muslimer samt lögner om Sverigedemokraterna. Detta resulterade i att denne sade sig fått ett serverhaveri och därför tvingades hålla nere bloggen under en tid. (Klicka på bilden för större grafik)

jinge

Att judehatet florerar kraftigt inom vänstern och speciellt hos kommunisterna är helt baserat på deras idelogiska grunder och går hela vägen tillbaka till Karl Marx vilket jag tidigare skrivit om HÄR. Denne hade ett utpräglat hat emot både svarta och judar vilka han ansåg vara utav en lägre ras. Hatet emot judarna är egentligen baserat på den för socialister och kommunister typiska avundsjukan samt oviljan att själva skapa sin ekonomiska trygghet, en trygghet som man vill att andra skall arbeta ihop åt dem.

Inte bara kommunister lider utav hat, utan även inom Socialdemokraterna florerar en närmast sjuklig sådan. Örebros Reza Javid (S) har tidigare uppgett att han gärna skulle vilja se alla Sverigedemokrater bli dödade (se print nedan). Något han sedan försökte prata bort med påstående om dålig läs och skriv förståelse, vilket naturligtvis är en ren lögn. Gå gärna in HÄR och läs hans svar till skribenterna som kritiserar honom. Alla får ettiketter påklistrade om att vara rasister och nazister, något han delar ut till alla som inte är överens med denne oavsett partitillhörighet.

vad-sager-han

Efter att detta blev offentligt i media fick alla som heter Jorma Lindgren i Sverige hatiska telefonsamtal innehållandes ibland rena mordhot framförallt ifrån uppretade SSU:are. Svenska medier fick panik och började utforma en strategi där Reza Javid skulle framställas som ett offer för Sverigedemokraterna, vilket så även skedde. Socialdemokraternas bloggportal s-info har 5 moderatorer, en utav dessa hotade mig personligen med represalier via mail om jag inte höll käftenom detta hädanefter . Kända uttalanden och citat från Reza Javid är bla de som följer här:

-Det som är sorgligt med er nazister är att vi själva inte är demokrater på något sätt

-Jag är stolt över LO då de stänger ut Sverigedemokratiska sympatisörer från organisationen, i en så viktig organisation som LO är det livsviktigt att alla medlemmar har lika värde.

-Det är inte för att ni är min meningsmotsråndare utan för att ni är mot demokrati som ni är nazister. Alla vet hur rasistiska ni är.."

-Jag tycker att hela LO borde ha en policy att stänga ut alla rasister så att det blir tryggt på arbetsmarknaden.

- Jag har kontakt med många av de högsta personerna i mitt parti och de uppskattar så mycket det jag gör.

Det finns en vidrig röta inom hela vänstern kan vi konstatera, en röta som genomsyrar alla instanser med svenska medier som budbärare och militanta gatuvåldsfascister som utför smutsjobben under benämningen AFA. Det är påtiden att vi rensar upp ordentligt i denna vänsterkloak och lär dessa vad ordet demokrati står för och vilka värden som ingår i detta. Vänstern säger sig anamma demokratin….dvs deras demokrati på deras vilkor…allt annat skall krossas och benämnas vid värdeladdade ord i negativt klingande format. Allt för att få den enskilde individen till att foga sig och inte yttra egna värderingar eller fria tankegångar.

Vänsterbloggaren Anders_S skriver det så utförligt:

När man motverkar vänstern gynnar man högern. Och det är där antisemitismen i först hand finns. Man ägnar utrymme och tid för att kritisera något som främst finns i artikelförfattarnas hjärnor och inte i verkligheten. [...] Alla sådana anklagelser är totalt falska och bygger på att Jinge en gång låtit publicera en problematisk artikel av Lasse Wilhelmsson, med ett avsnitt som i sammanhanget är att anse som antisemitiskt, och det faktum att han missat att moderera några antisemitiska kommentarer [...] Man är inte antisemit bara för att man nång gång missat en kommentar eller publicerat eller sagt nåt tveksamt. Man är inte rasist om man nån gång sagt nåt rasistiskt.

Mao, om man kritiserar vänstern är man per automatik höger och troligen rasist…men när vänstern vrålar ut sitt hat emot tex Judar är detta inte rasistisk…ja såvida du inte är alliansare eller Sverigedemokrat förståss….visst är dessa vänsterproletärer ett märkligt folk!?

AB DN SDS Dagen1 SvD SDS

Knuff

Posted in Okategoriserade



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: