Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 15 februari 2009

Kritiker utsatt för mordförsök av extremister

Ursprungsartikel:
http://rakryggad.blogspot.com/2009/02/kritiker-utsatt-for-mordforsok-av.html


Repressionen mot oliktänkande i landet tycks öka exponentiellt. Knappt har Rakryggad hunnit rapportera om AFA:s mordförsök på Vavra Suk, redaktör för Nationell Idag och partiföreträdare för Nationaldemokraterna förrän nästa attentat mot en oppositionspolitiker seglar upp.

Denna gång är det vänsterextrema Revolutionära Fronten (RF) som försökte hugga ihjäl SDU:s (Sverigedemokratisk Ungdom) ordförande Erik Almqvist. Två attentatsmän, beväpnade med knivar, attackerade förra lördagskvällen Almqvist och en annan förbundsmedlem i Stockholm. Hals över huvud lyckades man dock ta sig in på en restaurangs kundtoalett för att undkomma attentatsmännen. Förövarna följde dock efter och mordhotade restaurangpersonalen och bankade på toalettdörren och mordhotade Almqvist och den andre medlemmen. RF har tagit på sig attentatet.

Kommer fulmedia och politiker att ta det politiska våldet på allvar snart? Måste någon dö för att det ska ske en förändring i det politiska klimatet? Alla ska kunna yttra sig, opinionsbilda och verka för förändring utan att riskera att bli halshuggen! Så alla elitens moralkärringar som tycker om att peka med hela handen för att tala om vad vi ska tycka och tänka - ta ert ansvar NU!



Källa: Rakryggad (Medlem)

Inga kommentarer: