Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 17 februari 2009

Islamisten Basem Mahmoud kramar rikspolischefen - som inte inser vem som kramas / Sabuni ska fika på Rosengård

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/02/15/islamisten-basem-mahmoud-kramar-rikspolischefen-som-inte-inser-vem-som-kramas-sabuni-ska-fika-pa-rosengard/



Muslimska friskolan berättar:

I förrgår skakade rikspolischef Bengt Svenson hand med muslimen Basem Mahmoud. Bilden finns inte på internet, men är förevigad i Sydsvenskans pappersupplaga på sidan A4 Opinion lördag 14 februari 2009.

rkpskram

Screenshot från I mitt Sverige/Fröken Sverige (läs hennes blogg)

I bildtexten står så här: “Trevlig svensk polis välkomnas av Basem Mahmoud

Det var under sin patrullering på Rosengård fredag 13/2 som rikspolischefen och islamisten tar varandra i hand.

Basem Mahmoud är ordförande för Islamic Youth Center. Den organisation som bildats när Islamiska Kulturföreningen fick stänga sin ockuperade källarmoské på Rosengård. Polisen spärrade av området. Muslimska skolungdomar som gått i koranskola i lokalerna svarade med ett flera dagar långt upplopp på Rosengård i december 2008. Hänförare för dessa var Basem Mahmoud som i TV försvarade protesterna mot att polisen stängt av källarmoskén.

Bloggen vill påminna att justitieminister Beatrice Ask och Malmös politiker vägrade låta islamisten Basem Mahmoud delta i deras möte när de besökte Rosengård i samband med upploppen. Politikerna sa att de inte samtalar med upploppsmakare:

SDS:

“Men jag tänker inte prata med människor som kastar stenar och slangbomber, säger Rosengårds stadsdelsfullmäktigeordförande And­reas Konstantinides (s).

Han, stadsdelschefen Eva Alterbeck och flera andra företrädare för Rosengård mötte i går eftermiddag ett stort mediauppbåd i Tegelhuset vid Rosengårds centrum.”

“I sökandet efter en ny moskélokal har Basem Mahmoud och hans muslimska ungdomsförening inget att hämta hos kommunen.

– Vi hjälper inga föreningar med lokaler. De måste hitta sina lokaler själva, säger Eva Alterbeck.”

SDS 2009-02-14

“Jag kommer att ringa en del samtal till olika befattningshavare, sa justitieminister Beatrice Ask (m) efter ett möte på Rosengårds polisstation.”

Hon träffade representanter för ett antal muslimska föreningar för att informera sig om läget efter de uppmärksammade kravallerna före jul.”

“Många var nöjda med mötet. Men Basem Mahmoud som ledde ockupationen av källarmoskén var besviken efter ministerns besök. Han fick inte vara med.”

SDS 2008-12-30

Läs mer om lokalbråket

Minns detta när ni ser Basem Mahmoud och rikspolischefen Bengt Svenson skaka hand i dagens Sydsvenskan. Rikspolischefen ser glad ut på bilden och Basem Mahmoud tar sin andra hand för att kamratligt klappa rikspolischefen på axeln. Det sker precis utanför Rosengårds närpolisstation som brukar ha sina rutor krossade av lokalbefolkningen.

//

Post hämtad från Muslimska Friskolan

ppmoske-200708151 fdfsdaf

Basem Mahmoud i sin heltidspyjamas.

Denna Blogg har tagit upp honom många ggr vid detta laget.

Mannen som driver en sharialiknande agenda genom källarmoskén Islamiska Kulturföreningen vars lokalavhysning gav upphov till Rosengårdsupploppen:

erfgerfawefr

fef ferferferf

bilde

08dec518

35798773621

08dec516

ppupplopp22-200812181

fsfasdff

Mannen som har tätt samröre med Jihadföreningen TUFF och islamisten Anas Khalifa, som i sin tur hyllas av den nu häktade albanska tonårsmuslimen misstänkt för brutalt mord på en homosexuell i Malmö. Likaså vågade inte Basems skäggiga kompis svara på om han stödjer Bin Ladin, detta vid en direkt fråga av Janne Josefsson i Debatt hösten 2008. Dessa har Säpo ögonen på, ja förutom Janne då förstås…

Vidare,

Basem Mahmoud beklagade sig vid ett skede över att VI (i betydelsen många boende inkl han själv) är så trångbodda. Och media gick blint på det. Ingen förfrågan hur trångbebodd Basem själv var.

Karln bor inte på Rosengård. Han bor i större villa på välmående Videdal, ett villakvarter som ligger fem min. från Rosengård och som får emellanåt påhälsning av de kriminella invandrargängen för personrån och överfall av jämnåriga svenska på Videdalsskolan och boende i området. Snabbt in med EU-moppe, slå ner, snabbt tillbaka.

Tidigare poster

Läs om Basem Mahmoud, upploppen, källarmoskén mm

Artikelsamling

//

Nyamko Sabuni vill fika med Rosengårdsungar

Sabuni vill i samma anda som rikspolisen knyta band. Därför skickade hon i dagarna ut ett brev till åtttondeklassare och ställde sig villig till att bli hembjuden av dem för en stunds prat.

Muslimska friskolan skrev i fredags:

Rosengårdsskolans rektor hyllar nu folkpartiets skolpolitik när hans elever ska spionera på islamistiska extremister åt regeringen:

“Integrationsminister Nyamko Sabuni (FP) vill hälsa på hemma hos barnfamiljer i Rosengård. I ett brev som delades ut till elever på torsdagen skriver ministern att hon vill fika och samtala.

“Det visar på en enorm demokratisk anda, tycker Rosengårdsskolans rektor Lars Birgersson.

På torsdagen fick alla åttondeklassare på Rosengårdsskolan ett brev. Det hade regeringskansliets logotyp och ett foto på integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni. Ministern, som kritiserats för sina uttalanden om Rosengård de senaste veckorna, skriver att hon planerar ett besök i stadsdelen på onsdag i nästa vecka.

Av brevet framgår att integrationsministern vill "diskutera hur det är att bo i Rosengård, vad ni gillar och vad ni tycker kan förbättras".

Senast i måndags kommenterade Nyamko Sabuni situationen i Rosengård i Sydsvenskan:

– I Rosengård är det väldigt mycket passivititet och inåtvändhet, och inte minst det som visades i den här rapporten som lades fram från Försvarshögskolan, med åsiktskontrollanter och så vidare, sade ministern då.

I brevet till eleverna skriver Sabuni att hon "vet att många som bor i Rosengård trivs väldigt bra, men att det också finns saker som kan förbättras". Hon ber ungdomarna att få bli hembjuden till dem:

"Om du och din familj skulle kunna tänka er att ta emot mig hemma hos er för en fika och ett samtal, får ni gärna skicka en kort e-post till min medarbetare Yoav Bartal".

SDS 2009-02-13

//

Post hämtad från Muslimska Friskolan

Brevet

nyakpop_177782a

Tänk er själva,

Sabuni i en lgh angripen av kackerlackor. Spartansk möblering. Arabiska tavlor, koranen uppslagen. Mängder med stirriga småsyskon. Sockersöta arabiska kakor.

Småhucklen fikar och frågas ut av Sabuni. Hon ler men menar inget med det. Hon vill bara fiska efter info “jaha vad gör din pappa då?”. Sabuni har ju nyss fått rapporten om radikaliseringen.

Mamma huckle nervös, Pappa skägg ännu nervösare och definitivt misstänksam över besökets antal. För Sabuni är inte ensam precis.

I lgh, i trapphuset och på gatan hovrar civila beväpnade livvakter från Säpo tillsammans med ordinarie öppna polisen. Hörsnäckorna går varma. LKC och Säpos ledningscentral i Malmö slåss om eterutrymmet. På plats är det ögon i nacken, alla på helspänn. Helikopten kanske adderar till hovrandet.

På gatan står den svarta blänkande exklusiva men skottsäkra BMW 5-serien, ägd av staten och körd av Säpo, omgiven av moderskeppet Piketen och alla småjollar; patrullerande radiobilar a la Volvos ackompanjerat av “hunnabilarna” aka hundbilarna.

Ni vet, de arabiska stenkastarna hatar polisen ännu mera efter apajävel/blattajävlar så insatsledningen/Säpo Personskydd tar inga som helst chanser.

Horder av andra arbetslösa araber, stökiga ungar trängs och vill veta vem som besöker. Öppna polisen har det svettigt att hålla folk på avstånd.

Lägg därtill på plats ett frustande fragdatuggande massmedia som bara letar efter en minsta lilla chans att flytta fokus från fika-besöket och istället jaga Sabuni om apajävel, underkänd rapport och förljugen agenda om besöket. Vänstermedia fungerar så..

Araber intervjuas givetvis, en del tycker det är bra, merparten tycker inte om besöket. Brandkåren hörs på avstånd. En papperskorg brinner några kvarter bort. Beskyddet går över till hyperadrenalin i blodet.

Vänstermedia skyndar sig hem för att klippa och klistra - ännu en dag, ännu en politiskt korrekt artikel om utanförskap, tycka-synd-om och en falsk dryg Sabuni, i arabernas och vänstermedias tycke, som inte kan lova så mycket..

Men den sockersöta arabiska baklavan var smaskig. Alltid något..

// Bloggen Politiskt Inkorrekt




Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: