Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 8 februari 2009

Drevet går

Ursprungsartikel:
http://robsten.blogspot.com/2009/02/drevet-gar.html


Nu verkar drevet gå mot Malmöpoliserna. De har använt rasistiska namn vid en utbildning, namn som gjorts upp i förväg. En poliskvinna har gjort en anmälan, Jeanette Larsson, hon verkar gärna ställa upp och prata med media just i dessa dagar. Nu skall alla uttalanden och alla vinklingar upp till ytan och basuneras ut.

Va bra, då kan vi glömma alla integrationsproblem, alla problem med vår flyktingpolitik. Vi kan glömma alla upplopp i Rosengård, arbetslösheten och brottsligheten, fokus sätts i stället på polisen. Polisen som får sätta in stora resurser i ghetton som bildats av politikernas misstag. Politiker som fört en politik utan folkligt stöd och som i själva verket skapat ett samhälle få av oss ville ha från början. Men som sagt, med dagens debatt så sätts fokus på polisen, de är de som i själva verket har skulden till alla problem genom deras inneboende rasism.

Ärligt talat, jag tror inte detta går hem i Sverige anno 2009. Det hade fungerat för 10 år sedan, ja kanske för fem år sedan, men inte nu. Det är NI politiker som skapat ett samhälle mycket få av oss väljare ville ha. Det är NI politiker som fört en flyktingpolitik utan folkligt stöd, ni har haft god hjälp av massmedia. Det är NI politiker som fullständigt har misslyckats med att integrera de invandrare som ni tagit emot till detta land. Försök inte att blanda bort korten nu.

Länk DN


Länk SvD


Källa: Robsten blog (medlem)

Inga kommentarer: