Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 9 februari 2009

Cattisbubbla har rätt - “Rasismen finns även hos invandrarna”

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/02/07/cattisbubbla-har-ratt-rasismen-finns-aven-hos-invandrarna/



“Om en människa säger att “jag blev så förbannad när jag läste i tidningen om det där invandrargänget som slog ner svensken, egentligen skulle man skicka tillbaka dom” då är det inte rasism, då är det ett uttryck för frustration. Fråga till exempel tonårstjejer hur många av dom som blivit kallade svennehoror. Eller fråga somalier hur många rasistiska påhopp dom fått av andra invandrargrupper och vice versa.”

Rasismen är lika utbredd bland de olika invandrargrupperna, och invandrare är lika rasistiska som svenskar. Det som gör folk förbannade är att man aldrig läser om detta fenomen utan bara om svenskars rasism mot invandrare. Det är alltid synd om invandrarna, dom är alltid offer för en massa omständigheter, och de populäraste omständigheterna är rasism och utanförskap.”

“Jag tror inte att invandrarna är hjälpta av den politiska korrektheten vi ska försöka visa i det här landet, och det skapar bara mer frustration för många svenskar börjar känna sig överkörda men vågar inte prata högt om det, för då är man rasist. Är det inte bedrövligt att vi inte ens ska få visa vår egen flagga utan att kallas rasistiska ?

Är det inte bedrövligt att ungarna inte ska ha skolavslutning i kyrkan som vi haft i alla år för att vi måste anpassa oss efter våra invandrares tro? Sluta lalla och använd det där utanförskapstugget som orsak till allt som händer. Det hjälper ingen.

Det finns massor av svenskar som skulle välkomna att ha kontakt och utbyta erfarenheter med invandrare. Jag har kontakt med folk som har alla möjliga nationaliteter, men dom har själv engagerat sig i att gå i skola, arbeta, gå på öppna förskolor, startat eget, presenterat sig som granne osv. Allt ramlar inte över oss, varken svenskar eller invandrare.

Det finns mycket man skulle kunna göra för att förbättra situationen och därmed minska rasismen. Det första som ska ske är att personerna som kommer ska lära sig språket och vilken kultur vi har. Lagarna ska noggrant gås igenom. Man ska inte klumpa ihop alla i samma område. Skaffa “faddrar” till nyanlända, svenska faddrar som kan hjälpa till med integrationen.

Men för guds (eller allahs) skull se helheten och sluta var så polistiskt korrekt hela tiden! Det är många svenskar som känner att vi håller på att förlora vårt eget land. Inte på grund av att invandrare kommer hit, utan på grund av att vi ska anpassa oss efter deras kultur och deras tro så pass att vi får ge avkall på våra egna svenska traditioner.”

..resten på..

Newsmill 2009-02-06, av Bloggen Cattisbubbla

      



Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: