Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 februari 2009

Blattajävlar, apejävlar och svennehoror

Ursprungsartikel:
http://rakryggad.blogspot.com/2009/02/blattajavlar-apejavlar-och-svennehoror.html


Jag slutar aldrig förvånas över vilket koordinerat tunnelseende etablissemanget i Det Nya Sverige har. En polis har i Rosengård, mitt under brinnande upplopp och kravaller, kallat en av brottslingarna för "blattajävel" och "apejävel". Detta har fått uppmärksamhet i radio, tidningar och TV, t ex i Janne Josefssons program Debatt.

Jämför denna fiktiva uppståndelse med nyheten om att invandrargänget som försökte sparka ihjäl en svensk tjej i Södertälje inte åtalas, trots att två av brottslingarna utpekats med namn. Åtalet läggs ner. Den svenska tjejen kallades "svennehora" och hon höll på att dö av misshandeln. Bland annat höll en av invandrarna upp hennes huvud när hon låg på backen, så att en annan i gänget kunde få in sparkarna på huvudet bättre. Enda anledningen till att svenskan lever idag var att sex svenska hockeykillar gick emellan och själv tog stryk för att skydda sin landsmaninna.

Hur stor spridning har nyheten att inget åtal väcks mot dessa ligister, jämfört med spridningen av att en polisman valt sina ord mindre bra? Det hela saknar fullständigt proportionalitet. Men vad är ett liv värt när det ställs mot ord som inte fulmedia gillar? Inget alls faktiskt. Hur priviligierade är vi inte som har fulmedia som lär oss vad vi ska tycka och tänka?

En sista tanke: Blattajävel, apejävel och svennehora. Bara ett av dessa är inte hets mot folkgrupp. Gissa vilket?



Källa: Rakryggad (Medlem)

Inga kommentarer: