Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 10 februari 2009

Araben med dotter på armen hycklar - Vad tycker ni om detta?

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/02/08/det-nya-sverige-vad-tycker-ni-om-detta/



Araben hycklar

Längre ner påpekar Somjagserdet-68 hur araben gnäller om att Israel skadar barnen i Gaza. Men själv har han dottern på armen samtidigt som han tar tag i polisen och skriker. På Expressen WEBTV ser man hur flera poliser står runt och försöker ingripa men vågar inte på grund av risken att barnet skadas. (video längre ner).

Titta på dotterns ansikte - ren och skär förskräckelse…

dsc_0458

Bilden tipsad av Theo. Photomedia

Innan det kom igång:

vdfveva

vdfvevaf

Screenshots SVT, innan demon urartade med slangbomber och Allah Akbar fick han säga sin ljuva mening om sionisterna - med flickan på armen, ca 2-3 år.

Somjagserdet-68 kommenterar

Se SVT-reportaget när en av slangbomberna exploderar och Sydsvenskans webb-TV. I filmen figurerar även "mannen" som använder sitt lilla barn om sköld när han angriper en Polisman.

Apropå mänskliga sköldar. Kolla in Palestina-demonstranten som med ett litet barn i famnen attackerar en Polis. Om det är barnets pappa borde de sociala myndigheterna fundera på om ynkryggen är en lämplig vårdnadshavare. Att han är av Hamas-kalliber är det tyvärr ingen tvekan om.

"Pappan" är med i Sydsvenskans bildspel och i SVT där han säger att "De mördar våra barn". Vilket självmål när man sedan ser bilderna när han använder sin dotter som sköld. Någon som tänker anmäla till Socialen?

Bildspelet funnet

Bild nr 4 är intressant. Civila poliser med kikare och videokamera på rådhusets balkong. I slutet finns araben på tre bilder. Titta på flickans skräckslagna ansikte och på arabens gapande.

Även här:

Photomedia - bild när araben greppar polisen

Photomedia - Övriga bilder

Miss Sweden kommenterar

Detta står nu i Expressen om demostrationen i Malmö. Det står i mitten av hemsidan ungefär och länkar till ett videoklipp.

Expressen WEBTV

“Här hamnar 2-åring mitt i kravallerna.

“Flickan höll på att ramla. Hennes pappa hamnade i bråk med polisen efter manifestation i Malmö”

1. Hon HAMNADE inte mitt i kravallernna. Hennes pappa TOG henne dit medvetet. Han bär en Palestinasjal och var en av motdemonstranterna.

2. Hennes pappa HAMNADE inte i bråk med polisen. Som ni ser på bilden så är det HAN som tar tag i polismannen och inte tvärtom

Expressen ljuger sina läsare rakt upp i ansiktet.

Kommentar

Mycket olämplig som föräldrer. Flickan borde omhändertas omedelbart och han skulle ha anmälts för ohörsamhet mot ordningsmakt och eventuellt våld mot tjänsteman (tar tag i polisens bröstparti).

Ingenstans i videoinslagen anges mannens namn i intervjuer. För om så hade skett skulle vi tagit fram personuppgifter direkt, ringt socialtjänsten och anmält honom (till individ&omsorg) i Malmö.

T.o.m han borde ha kunnat räkna ut att det skulle bli stökigt tack vare hans muslimska kollegor som inte kan uppföra sig. Man tar inte småbarn eller djur för den delen med sig på högriskdemos.

Vet någon vem han är, maila så ska vi anmäla honom omgående.

Dessutom, varför har Sydsvenskan tagit ned bildspelet igen? Där fanns bara bilder på slutet på arabens framfart. Blev det månne för känsligt efter att ni läst våra bloggar, Sydsvenskan? Varför skyddar ni araben?

// Bloggen Politiskt Inkorrekt

      



Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: