Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 februari 2009

Aftonbladet pekar ut Sveriges rasister!

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/02/09/aftonbladet-pekar-ut-sveriges-rasister/



rasseskaningar-kopieraAftonbladet pekar idag ut vilka som är Sveriges “rasister”. Uthängningen görs utav skribenten Karin Magnusson

Det är SKÅNINGARNA som är rasister i det annars så underbara mångkulturella paradiset “Svearike”! Man skriver:

“En ny urban variant på rasse-skåningen att lägga till de vi redan känner: de främlingsfobiska Vellingemoderaterna och de inkrökta bönderna i Sjöbo.”

Det framgår inte i artikeln på Aftonbladet om det enbart ärastudildo-kopiera riktat emot etniska ur- rasseskåningar eller om de nytillkomna som tex Zlatan och Luciano Astudillo skall ingå i det grova påhoppet emot 1,2 miljoner personer!?

(Bilderna är givetvis fingerade! Zlatan och Luciano är inte inblandade på något annat vis än att de är Skåningar och får statuera exempel på typiska rasse-skåningar 2009 i den mening att Aftonbladet pekar ut en hel folkgrupp! Folkgruppen är naturligtvis skåneländare.)

***

Så är du en RASSESKÅNING du Skåneländare?

Kom ihåg att om du är Skåning tillhör du ingen folkgrupp och har en helsvensk dialekt som är ful och påminner om de “rasistiska svinen” på andra sidan Öresund! Du ljuger om den skånska historien med påstådda grymheter ifrån uppsvenskt håll. Du ska hålla käften om mångkultur och låta regeringen i Stockholm byta ut dig emot de nya berikarna.

Karl X misslyckades med att byta ut Skåningarna, detta historiska misslyckande upprepar man inte igen, nu ska den vidriga skånska dialekten bort och de uppkäftiga bonjävlarna ska bytas ut emot fredsälskande muslimer en gång för alla! Sug på den ni “rasseskåningar“. Karl X kallas i skåningars folkmun för Måns Bock..denne skall ej förknippas med Landskronas Socialdemokrat Måns Back Nilsson! (ironiinlägg för de som inte har förstått det)

***

Här nedan kan man läsa på om RASSE-SKÅNINGARNAS historia

VÅR MÖRKLAGDA BAKGRUND

- Skånelands historia

LÄNK

Posted in Okategoriserade



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: