Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 11 februari 2009

AFA försökte döda kritiker

Ursprungsartikel:
http://rakryggad.blogspot.com/2009/02/afa-forsokte-doda-kritiker.html


UPPDATERAD
Tidigare har jag varnat för att etablissemangets överseende med Anti-Fascistisk Aktions (AFA, Läs: All-Fascistisk Aktion) grova våld mot människor som inte delar deras åsikter, kommer att leda till att organisationen övergår till ren terror och mord. Nu är det på väg att ske.

En 30-årig man överfölls i sin bil av ett 20-tal av AFA:s mörkklädda stormtrupper vid fyratiden idag. Med stenar, påkar och käppar slog de ner mannen. Om och om igen slog gänget honom i huvudet med stenarna. Han blev även knivhuggen.

Svårt misshandlad och med skallskador som följd fördes han till sjukhuset. Mannen är en högt uppsatt nationaldemokrat, vilket i AFA:s värld gör honom till någon man kan slå, förnedra och döda och samtidigt inbilla sig att det är en välgärning.

AFA har tidigare meddelat att man tänker döda de som de betecknar som "fascister". Man uppmanar även till mord på sin chef om man är trött på sitt jobb. Detta kan du läsa mer om här.

Intressant att nämna är också att Aftonbladet väljer att kalla AFA för "politisk aktionsgrupp". De är alltså inte extremister på något vis. Snacka om förskönande omskrivning. Huruvida den attackerade 30-åringen kommer att överleva är ännu oklart. Rakryggad håller tummarna och hoppas att AFA inte har lyckats att döda en meningsmotståndare.

Uppdatering: Mannen som attackerades är Vavra Suk, redaktör för tidningen Nationell Idag. Attacken kan därför antas vara ett försök att stänga ner en oppositionell tidskrift. Suk rapporteras må bra efter omständigheterna och polisen har nu startat en förundersökning om mordförsök.



Källa: Rakryggad (Medlem)

Inga kommentarer: