Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 januari 2009

En ny Samizdat - "Webmagasin Rebell"!

Ursprungsartikel:
http://vastarvast.blogspot.com/2009/01/en-ny-samizdat-webmagasin-rebell.html




"Webmagasin REBELL består av en löst sammansatt grupp människor med såväl skilda bakgrunder som politiska hemvister. Vi står partipolitiskt helt obundna, men förbehåller oss dock rätten att hysa specifika åsikter. Varje enskild medarbetare ansvarar också för sina egna texter och åsikter. Webmagasin REBELL välkomnar en omfattande interaktivitet med sina läsare och uppmuntrar därför till insändandet av debattartiklar och nyhetstips. För ytterligare information om detta finns det kontaktinformation under fliken 'Kontakt'. "

länk

Så utnyttja detta flotta erbjudande! Gör din röst hörd!

Vidare:

"I tider som dessa, med systematiskt undanhållande av sanningen och ibland även rena lögner om den kapsejsade invandrings- och integrationspolitiken, borde inga svenska konsumenter av massmedias nyhetsrapportering längre finna sig att kontinuerligt bli förda bakom ljuset. Man bör ställa sig upp och slå näven i bordet, kräva att sensationshungriga slaskjournalister slutar upp med att springa det politiska etablissemangets ärenden i deras alltmer desperata försök att hålla svenskarna ovetande om vilken orm man när vid sin barm."

Med tanke på att antagligen 90-95 procent av Sveriges medborgare, läskunniga såväl som analfabeter, får sin verklighetsbild formad av maktens megafoner, såsom SvD, DN, Aftonbladet, Expressen, SVT, TV4, etc., så kan det te sig som en övermäktig uppgift att riva den kunskapsmässiga Berlinmur, som dessa megafoner byggt.

Men precis som den riktiga Berlinmuren revs, så kommer förhoppningsvis även den kunskapsmässiga att falla.


Källa: Väst är bäst (gästinlägg)

Inga kommentarer: