Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 januari 2009

Bi-samhället

Ursprungsartikel:
http://antiism.wordpress.com/2009/01/29/bi-samhallet/



muskel-bi-kopiera2Finns inget som kan få en kommunist eller sosse så ilsken som när man rör upp i deras hycklande vardag. För mig är det lite som att retligt stå och peta med en pinne i en bikupa, dom blir som galna och börjar svärma. Men precis som biet så dör dom så fort dom fått sticka en, och för mig så är det inte så kännbart då jag blivit stungen utav dessa så många gånger att jag är i princip helt immun. De enda som förlorar denna kampen är just socialistbiet.

Att jämföra socialdemokrater och kommunister med bin har sina likheter på många vis. I likhet med bina så vill kommunister och socialdemokrater att alla ska vara lika ingen får sticka ut, alla skall vara solidariska arbetar-bin och stå direkt under några väl utvalda kommunalpamps-drönare, hela bi-samhället skall stå under total socialistdiktatur där man har en diktator-drottning som är enfaldig, ibland får kommunalpams-drönarna komma till drottningens riksdagskammare för en liten kärleksstund. Skulle ett enkelt arbetar-bi sticka ut ur mängden så tas denne solidariskt om hand med dödlig utgång eller åtminstone total utfrysning ifrån bi-samhället.

En annan likhet är den att så länge du inte retar upp dessa socialist-bin eller ifrågasätter deras diktaturiska bi-samhälle, är dessa helt tama och går att klappas. Och så länge du inte säger för mycket om din egna idelogi ger dessa socialist-bin dig all sin söta honung. Men man skall akta sig noga för dessa bin, några utav våra varianter har parat sig med andra arter och är mer våldsbenägna, ja närmast inpå mordiska, dvs så kallade AFA-bin och mer allmänt kända för mördarbin eller barsärkar-bin. AFA-biet brukar ofta samlas i stora mörka svärmar runt sk demokrater, oftast då de förhatliga Sverigedemokraterna som man har valt ut som offer. AFA-bin använder sig ofta utav grova slagord som “Död åt hetero..leve bi“!

Avslutar detta blogginlägget med en rolig grej som jag hittade på Thoralf Alfssons blogg, där en utav dennes inläggsskrivare har postat följande:

Fördomsfull Att utifrån tidigare observationer göra statistiska bedömningar om sannolika scenarier i nya liknande situationer

Flykting Alla icke-européer som befinner sig i Sverige.

Extremhöger Allt till höger om Socialdemokraterna.

Frihetskämpe Socialistisk gerillasoldat i Latinamerika eller Afrika

Svensk Alla människor i tredje världen som någon gång funderat på att söka asyl i Sverige.

Förstamajdemonstration Den dag på året då en samlad vänster går ut på gator och torg och demonstrerar mot det samhälle de själva styrt i åttio år.

Fiska i grumliga vatten Hänvisa till forskning, eller ta stöd av parti till höger om socialdemokraterna.

Utsatta grupper, svaga grupper Alla människor som inte är medelålders vita män.

Stigmatisera Att återge en händelse korrekt och sakligt om en människa ur en god skyddad grupp gjort något klandervärt.

Offer för samhället Person som medvetet väljer att upprepa ett beteende som konstant försätter sig själva i bekymmersamma situationer (vanligt t ex om kriminella eller de som struntar i skolan).

Att vara mångkulturell Medelklassperson som själv bor i helvitt villaområde men tycker det är spännade med exotisk mat

Mångkulturår Icke folkligt förankrad festlighet till åminnelse att vi har stor invandring.

Nolltolerans Vanlig okonsekvent reaktion från person som berömmer sig själv för sin tolerans när denne stöter på meningsmotståndare.

Könsmaktsstruktur Alla etniskt svenska män hatar kvinnor och har byggt allting i samhället enbart för att förtrycka och förnedra alla kvinnor.

Politisk debatt Föreställning där av etablissemanget godkända åsikter får framföras till allmänheten.

Ungdomar Täcknamn på unga vänsterhuliganer och/eller unga kriminella invandrare.

Höger Allting som man instinktivt vet är dåligt.

Gängbråk Ett gäng andra generationens invandrare som misshandlar en helt oskyldig som försöker undvika provokation.

Blatte Nånting en invandrare aldrig skall acceptera att bli kallad

Svenne Nånting en svensk får acceptera att bli kallad

“Nu riktas skarp kritik” En noga utvald och pålitlig vänstertyckare har konsulterats av media för att leverera kritik mot borgerligheten i en viss fråga.

“Nu växer kritiken” Media släpper dagen efter fram ytterligare en noga utvald och pålitlig vänstertyckare för att leverera kritik mot borgerligheten i samma fråga.

Gömd flykting Det som i andra länder än Sverige kallas illegal invandrare.

Respekt Invandrare som vill att du skall göra exakt som han säger. Annars får du en smäll på käften.

Ära Antal personer som är rädda för invandraren. Ju fler personer som är rädda desto större “ära”

Heder Innebär att invandrarkvinnan i släkten skall vara oskuld till bröllopsnatten och gifta sig med en man släkten valt åt henne.

Fördomsfull Svensk som inte vill bo i ett invandrartätt område eller placera sina ungar i invandrartät skola

Fördomsfri Politiker eller journalist som heller inte vill bo i ett invandrartätt område eller placera sina ungar i invandrartät skola. Men som håller käft om det utåt.

Högerextremist Person med icke-socialistisk åskådning som kämpar för sin sak.

Vänsterextremist Detta ord används i stort sett aldrig av svenska journalister

Vänsteraktivist Person med socialistisk åskådning som kämpar för sin sak

Miljardprogram: miljonprogram blir miljardprogram när Sahlin valfläskar i Fittja

Valfläsk: kränkande benämning på löften till väljarna i Fittja

de svagaste i samhället ingen du vill ha som granne

Utsatt är alla de (utom etniskt svenska medelålders män) som försatt sig själva i så ohållbara situationer att “samhället måste göra något”.

Värdepostrån - löneutbetalning för unga män i utanförskap

Kungsbackabo - Somalisk medborgare som våldtagit och urinerat på sin könsstympade Somaliska flickvän. Övergeppen ska ha skett i Kungsbacka kommun. http://www.metro.se/se/article/2007/08/15/07/4807-45/index.xml

“Vi måste ta debatten” När ett politiskt (företrädesvis sossar eller fackföreningar) parti / sammanslutning märker att deras tankar, förslag eller åsikter inte
fungerar, så måste de ta till krafttag vilket kan innebära allt från ABF kurser mot SD till stigmatisering, ihjältigande eller en propagandakampanj för eller mot något.

Skicka fel signaler — att offentligt diskutera ett problem som är icke politiskt korrekt. Detta uttryck är en av Måna Muslims specialiteter.

Alla ska med alt. Allah ska med= Vi, SAP, skall beslagta halva din inkomst så att alla kravlöst och utan motprestation kan nyttja den svenska välfärden samt använda pengarna som vi anser bäst, se Solidaritet.

Nedmontering av välfärden
Högst blygsam skattesänkning.

Hushållsnära tjänster Väldigt förnedrande och kränkande. Dock okej att en piga torkar upp din avföring efter ditt fantastiska fylleslag förutsatt att du är med i SSU.

Gömd flykting - Det som i andra länder än Sverige kallas illegal invandrare.

Palestinska aktivister - Terroristorganisation med politisk gren.

Palestinsk motståndsrörelse - Terroristorganisation utan politisk gren

Kontroversiellt vänster: Svenskar är av naturen rasister bara genom sin existens och därför måste dessas privilegier bekämpas. (Kamali-retorik)

Kontroversiellt höger: Svenskar ska ha rätten att ifrågasätta att andra godtyckliga människor från hela världen bosätter sig i Sverige och blir svenska medborgare.

Mittpunkt (okontroversiellt): Vem som helst bör ha rätt att bosätta sig i Sverige och ta del av svensk välfärd. Sedan lever vi alla i harmoni.

Israel = fascistisk stat i mellanöstern. De förtrycker palestinierna genom att sätta upp vägspärrar som förhindrar att det smugglas in vapen och bomber i Israel

svensk semesterfirare = svensk medborgare som reser iväg för avkoppling. Populära resmål är bland annat oroshärdar och krigszoner som tex Libanon och Somalia samt Gaza.

Centrum Mot Rasism - Tills nyligen statsfinansierad organisation huvudsakligen styrd av miljöpartistiska politiker som får glass och runda bakelser med chokladsmak att verka rasistiska

KLOCKRENT!

Posted in Okategoriserade      



Källa: 100% Antiism (gästinlägg)

Inga kommentarer: