Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 31 december 2008

Justitieminister Beatrice Ask besökte Rosengård idag den 30 dec för möte med polis och muslimer - fundamentalistiska Basem Mahmoud fick inte vara med

Ursprungsartikel:
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2008/12/30/justitieminister-beatrice-ask-besokte-rosengard-idag-den-30-dec-for-mote-med-polis-och-muslimer-fundamentalistiska-basem-mahmoud-fick-inte-vara-med/ask_beatricePRESSMEDDELANDE - Justitiedepartementet

Justitieminister Beatrice Ask besöker imorgon den 30 december Rosengård i Malmö

Justitieminister Beatrice Ask besöker imorgon den 30 december Rosengård i Malmö. Där träffar hon polis samt några företrädare för de ideella föreningar som bidrog till att lugna oroligheterna i Rosengård för ett par veckor sedan.

I samband med besöket finns Beatrice Ask tillgänglig för media kl. 12.30 på polisstationen i Rosengård i Malmö, Dicksons väg 4.

Kontakt:

Martin Valfridsson
Pressekreterare hos Beatrice Ask
08-405 47 22
070-274 10 22″

Justitiedepartementets pressmeddelande, Newsdesk måndag 29 december 2008

Roger på Muslimska friskolan skrev igår:

“Varför inte besöka presskonferensen idag? Kommer muslimska skolungdomar från Rosengård som har jullov att hälsa justitieministern med stenkastning? Det är ju så de brukar ta emot besök av lagen. Varför ska justitieministern gratulera de som tillfälligt stoppat upploppen på Rosengård? Varför gratulerar inte justitieministern den borgerliga regeringen och den förra socialdemokratiska regeringen för att de skapat stenkastarna med sin massinvandring? Ett stort hurra för att justitieministern sitter i en regering som år efter år ökar trångboddheten, stenkastningen och upploppen på Rosengård. Ni har verkligen lyckats.”

Besöket idag:

“-Jag kommer att ringa en del samtal till olika befattningshavare, sa justitieminister Beatrice Ask (m) efter ett möte på Rosengårds polisstation.

Hon träffade representanter för ett antal muslimska föreningar för att informera sig om läget efter de uppmärksammade kravallerna före jul. Träffen ledde till att en lokal grupp ska ha regelbundna möten och prata fortsatt samarbete”

“Många var nöjda med mötet. Men Basem Mahmoud som ledde ockupationen av källarmoskén var besviken efter ministerns besök. Han fick inte vara med.”

SDS 2008-12-30 Justitieministern på Rosengård

moske_384_88620a Basem Mahmoud i pyjamas dygnet runt.

Han är alltså den som surade till efter att hans islamistiska gäng i Islamiska Kulturföreningen blivit avhysta från sin källarlokal, den så kallade Abu Bakr As-Sideeq-moskén, i november, vilket ledde till ockupation och sedermera de rikskända upploppen på Rosengård strax innan jul.

Detta gäng är salafister och förespråkar strikt praktisering av islam - sharialagar, tillika är de stora beundrare av Al Qaida, martyrskap etc. Säpo och utländska underättelsetjänster bevakar dem då de har internationella kontakter med ombud för Al Qaida eller bara dess sympatisörer i diverse moskéer ex. den stora Finbury Park Mosque i London, vilka var de som skrek ut sitt hat mot väst i en demo mot Danmark 2005. Video finns på Youtube. Finbury Park Mosque förekom även i undercover-dokun Dispatches

Nåväl. I Debatt för två veckor sedan satt Basem och ett jätteskägg och mumlade. Janne Josefsson frågade jätteskägget vad han tyckte om Bin Ladin. Inget direkt svar, bara avvisande rundsnack. Jätteskägget stödjer Bin Ladin men vågade inte erkänna det rakt ut. Vidrigt på så många plan!

Detta är också anledningen till avhysningen - inte den officiella att annan verksamhet ska aktiveras, den så kallade Boskolan av Malmö Kommun.

Detta är också anledningen till att Basem inte fick vara med på mötet idag. Han är emot integration på alla sätt och vis, han och gänget som nu kallar sig Islamic Youth Center.

Utvisa dem samtliga ur riket istället så slipper samhället dessa fundamentalistiska parasiter och problemen de ständigt skapar.

Utveckling,

Islamiska Kulturföreningen är mer en paraplyförening där ca 15-16 olika föreningar har samlats under. Basem leder ex. svensk-jordanska föreningen.

I samband med bråket sa ordföranden för detta paraply, en viss Ammar Daoud, att de inte ställde sig bakom ockupationen etc. och att de övriga föreningarna snällt hade lämnat ifrån sig nycklarna.

De var alltså fredliga för islam är ju fredligt, det vet vi ju alla eller hur?!

heamuslim400_30695aAmmar Daoud till vänster

Vem är då Ammar Daoud? Är han för integration och jobbar hårt för detta? Knappast!!

SDS gjorde 2006 i samband med deras serie om islam på Rosengård en intervju med denna Ammar Daoud. I länken nedanför finns den artikelserien i hö spalt. Läs hela den serien och betänk att detta är 2000-talet i Sverige.

Smakprov från artikeln och intervjun:

“Enligt såväl Abu Laban (dansk imam nu död i cancer, bloggens anm.) som Ammar Daoud ska en god imam visa vägen åt sina församlingsmedlemmar, inte bara i politiska frågor, utan även i sådant som har med privatliv och moral att göra. Deras uppfattning är fundamentalistisk. De söker svar på alla det moderna livets frågor i Koranen och "den enda rätta tron":

* Det är fel att ta studielån, eftersom ränta är "haram".
* Kvinnor måste från puberteten dölja håret under en slöja.
* Sex före äktenskapet är otänkbart.
* Flickor ska inte delta i simning i skolan.
* Musik som "uppmuntrar till sexuellt umgänge med det andra könet" är oren.

För Ammar Daoud är mannen familjens självklara överhuvud.

Det kan inte finnas två ordförande i en förening, säger han utan omsvep.

Att hålla fredagsbön tillsammans med kvinnor är inte att tänka på i Islamiska kulturföreningen.

Vi har inte plats för kvinnor. Men det är ju inte obligatoriskt för kvinnor att gå i moskén. Så vi har sagt att vår fredagsbön är enbart för män, förklarar Daoud.”

Artikeln

Är då Ammar Daoud en fredens man som han säger sig vara?

I dessa dagar bombar Israel det islamistiska Hamas alla anläggningar i Gaza - med all rätt. Hamas är muslimska terrorister/fundamentalister och är även stämplade som det av USA och EU. I två dagar har araber i Malmö demonstrerat, på Möllan och Gustav Adolfs Torg. På sistnämnda torg igår brände de israeliska flaggan och skrek slagord på arabiska.

En av dem tog till mikrofonen och skrek: “Länge leve intifadan!”

Det var Ammar Daoud…

SDS-artikeln igår

Roger på Muslimska Friskolan har skrivit om dessa två demos men han missade just Daouds replik igår:

Muslimska barn demonstrerade mot Israel 28/12
Muslimska barn trampar på Davidsstjärnan 30/12

I samband med Rosengårdsupploppen beskrev Bloggen Politiskt Inkorrekt dessa lite syrligt som Intifadan.

Det visade sig ju stämma alldeles för väl det epitetet med tanke på Ammar Daouds rätta ansikte OCH islams rätta ansikte när det väl kommer till kritan oavsett om det är på Rosengård eller i sandhögen Gaza.

Om Ammar Daoud var med på mötet hos Ask förtäljer inte historien men man får ju hoppas att även hans gäng var avvisade från att medverka. För hur hade Beatrice Ask och regeringen tänkt att integrera dem när de ständigt uppvisar den totala motpolen till våra värderingar?

Rött kort, Islamiska kulturföreningen!!!!!

Och applåder till Israel. Krossa Hamas för gott…

// Bloggen Politiskt Inkorrekt

      Källa: Politiskt Inkorrekt (Medlem)

Inga kommentarer: