Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 28 september 2008

Muslimskt dödshot mot seriefiguren Musse Pigg

Ursprungsartikel:
http://varjager.blogspot.com/feeds/3467771644923010272/comments/defaultVarför är Musse Pigg ett hot mot islam så att en fatwa om att döda seriefiguren har utfärdas?

Musse Pigg är nämligen en "satans soldat".

Kan inte islam lämna sin blodtörst någon gång?

Se och hör en analys på YouTube av fatwan och dödsdomen mot Musse Pigg, som saudiske diplomaten och imamen, shejk Muhammad al-Munajid, har uttalat.

Fatwa holy order to kill micky mouse"Den teologiska motiveringen för fatwan är tydligen att alla möss, enligt den wahabistiska tolkningen av islam, är satans utsända och eftersom Musse Pigg bidrar till att förbättra bilden av möss, så måste han dö.

Lägger vi ihop detta med att respekten för islam och muslimer för en tid sedan fick ett brittiskt regeringsorgan att förbjuda sagan om de tre små grisarna, så inser man att vi, i takt med islamiseringen, riskerar att få ser mer av dessa inslag i sam- hällsdebatten, som väl närmast kan beskrivas som hets mot sagofigurer.

Islamisterna behöver dock inte oroa sig för några rättsliga påföljder. Sagofigurerna har ju samma status som svenskarna i lagens mening. De räknas inte som en folkgrupp och därför är det fritt fram att hetsa bäst man vill."

Hets mot sagofigurer, Karlssons Blogg Sd-kuriren


Källa: Varjager (gästinlägg)

Inga kommentarer: