Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 29 augusti 2008

MP vill utpressa banker med hjälp av DO.(SvD)

Ursprungsartikel:
http://varjager.blogspot.com/2008/08/mp-vill-utpressabanker-med-hjlp-av.html


Saxar ur artikeln. Inledning säger allt.

"Nu vill miljöpartiet situationstesta diskrimineringen i de svenska bankerna på samma sätt som man testat diskriminering i svenska krogköer.
-Vi "svenska" politiker måste bli tuffare mot resten av EU, terrorhetsen får inte drabba oskyldiga", säger Mehmet Kaplan (mp)"

Samma Mehemt Kaplan som det skrivs om i detta inlägget på Islamofoben.
"Förutom två apologeter ur den akademiska världen, Mattias Gardell (Uppsala Universitet) och Dr. Åke Sander (Göteborgs universitet) återfanns utländska islamister som Isam Al-Bashir, Jamal Badawi och Hussein Halawa bland deltagarna. På tämligen goda grunder torde man kan man sluta sig till att samtliga av dessa tre antingen är medlemmar av det muslimska brödrarskapet eller står organisationen mycket nära . Trotts detta bjuds de in av riksdagsmannen Mehmet Kaplan (mp), tillika ordförande i Sveriges Unga Muslimer.Att Islamiska förbundet i Sverige står nära Muslimska brödrarskapet ideologiskt har väl mången anat, då flera indikationer har givits genom åren. Men att även Sveriges Muslimska Råd och den vältalige men ack så hale Kaplan själv när islamistiska sympatier har väl inte varit känt. I vilket fall förefaller det som att han och ovan nämnda svenska organisationer inte har några som helst betänkligheter med att bjuda in individer och organisationer som givit sitt uttalade stöd för islamistiska terrororganisationer som Hamas och Hizbollah vars uttalade mål är att genom jihad utplåna staten Israel."

Där ser man, det finns alltid bakom liggande motiv i kampen mot Sverige och dess folk.


Källa: Varjager (gästinlägg)

Inga kommentarer: