Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 31 juli 2008

Muslimskt våld mot homosexuella

Ursprungsartikel:
http://everykindapeople.blogspot.com/2008/07/lrarfacken-vill-motverka-diskriminering.html


Lärarfacken vill motverka diskriminering av homosexuella inom EU. I en artikel i Sydsvenskan pekar de ut Estland, Lettland, Litauen, Polen, Rumänien samt Italien som särskilt ovilliga att sluta HBT-personer i sin famn.

Det är möjligt att det i dessa länder är svårt att bli lärare om man är homosexuell. För övrigt ett tufft jobb med tanke på den ökande andelen muslimska elever. Islams homofobi är svår, för att uttrycka det milt. Men det blundar vår marxistiska lärarkår för. Barnen ska hjärntvättas med att muslimer är diskriminerade. Att islam påbjuder att homosexuella ska förföljas och kvinnor förtryckas står inte på schemat.

Som man alltså kunde vänta nämns inte muslimska invandrares våld mot homosexuella i artikeln. Ändå är det ett mycket större problem än ogillande attityder hos vanliga européer. Under Europride-festivalen i Stockholm inträffade något som ofta händer men aldrig skrivs om i tidningarna: tre män av utländsk härkomst överföll två svenska homosexuella män. En blev allvarligt knivskuren. "Utländsk härkomst", enligt polisen, "araber" enligt en person med nära anknytning till en av de angripna männen.

Den svensk-palestinska miljöpartisten Yvonne Ruwaida kommenterar dådet i
Aftonbladet: "De här attackerna är inte bara från enstaka individer som blivit knäppa utan de kommer från en miljö där hets och hat mot homosexuella är vanligt."

Ruwaida brukar försvara muslimer och islam i vått och torrt, så hennes uttalande är förvånande. Kanske hon inte visste i att gärningsmännen var araber? TV och tidningar har ju mer än gärna antytt att de skulle vara skinheads eller nynazister.

Trots allt fagert tal så är varken media, politiker eller fackliga företrädare ett dugg intresserade av att beskydda homosexuella. Det är bara läpparnas bekännelse. De är så rädda för islam att det bara går att jämföra med hur folk var rädda för nazismen en gång i tiden.

Muslimskt våld mot homosexuella, del 2

"Når jeg hører alibiargumentet "…hvad islam også er.." tænker jeg altid på at Ted Bundy ikke blot var psykopatisk seriemorder. Han kunne såmænd også være fantastisk charmerende og er det ikke lige så væsentligt, hvis man gerne vil give et nuanceret billede? Eller spørge: - Banker din mand dig? - Ikke hele tiden! Men virkeligheden presser sig altid på." Skriver Drokles på bloggen Monokultur
Källa: Every Kinda People (gästinlägg)

Inga kommentarer: