Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 31 mars 2010

Belgien kan bli först med burqaförbud

Video:



Sändes: 2010-03-31

Ursprungsartikel
Källa: MXCartoons YouTube Channel (importerat inlägg)

Invandrargangster slog ihjäl 78-årig tant i Landskrona

Video:



Den 78-åriga kvinna som på måndagseftermiddagen misshandlades på parkeringsplatsen utanför Hemköp i Landskrona har avlidit. Beslutet att avbryta alla behandlingar togs av läkare tillsammans med anhöriga då det stod klart att skadorna var omöjliga att operera. En kort stund efter beslutet avled kvinnan.
Det var i måndags som hon föll till marken och slog i huvudet efter ett att hon fått ett slag i ansiktet av en man i 20-30 årsåldern.

Polisen är förtegen om man har någon misstänkt men säger att utredningen går framåt. Samtidigt uppmanar man fler vittnen att höra av sig.
Vi har fått in många och bra tips, säger Göran Hassel, informatör på polisen i Helsingborg.
Men vi skulle vilja komma i kontakt med folk som varit på platsen då det hände. Både de som sett händelsen med egna ögon men även de som varit på köpcentrumet men inte sett själva misshandeln. Det måste ha funnits en hel del folk där då det hela skedde, säger Hassel vidare.

Att många känner obehag för att vittna har Göran Hassel full förståelse för men förklarar att det går bra att vara anonym.

Det viktiga är att vi får reda på vad som hänt så att vi kan gripa våldsverkaren. Det är klart att det är viktigt med folk som kan vittna men det går bra att vara anonym också. Vi tar emot all information.




Uttalande från Torkild Strandberg, Kommunstyrelsens ordförande (FP), Cecilia Brorsson, kommunstyrelsens vice ordförande (M) och Niklas Karlsson, kommunstyrelsens andre vice ordförande (S).

- Det är med sorg och bestörtning vi tagit del av nyheten att kvinnan
som misshandlats på en parkeringsplats i Landskrona avlidit.
- Våra tankar går till hennes anhöriga och främst hennes make som bevittnade dådet. Vi fördömer denna handling. Våld, i alla dess former, är oacceptabelt och ska bekämpas.
- Det är viktigt att polisen nu griper den skyldige så att denne kan
lagföras. Samhället måste agera resolut och handfast vid denna typ
av våld och kriminalitet. Landskrona Stad har under tisdagen erbjudit polisen alla sina resurser i den mån de kan bidra till att klara upp detta dåd.

Sändes: 2010-03-31

Ursprungsartikel
Källa: MXCartoons YouTube Channel (importerat inlägg)

Emiren av Kaukasiska emiratet tar på sig attentatet

Emiren av Kaukasiska emiratet, Doku Umarov, har tagit på sig ansvaret för den blodiga attacken i Moskvas tunnelbana.  Oavsett om han står bakom det eller inte, så har han nu en vansinnigt förbannad Putin efter sig. Jag hoppas att Ryssland gör saken kort med dessa terrorister. No Mercy

Jag väntar fortfarande på att någon muslimsk organisation fördömer det som skett. Men som vanligt är det knäpptyst. Bråka om en tygbit, en minaret eller en hund har de inga problem med.  Men då människor slaktas i Allahs namn, är tystnaden total. Var är alla de så kallade moderata muslimerna?

Självklart finns dom inte, det vore som att påstå att det finns judeälskande nazister. Det är ett måste att världen vaknar upp för hotet ifrån islam. Snart är det försent.
SvD, DN, BBC, Time
http://www.kavkazcenter.com/eng/

Liknande inlägg

  • De fredliga terroristerna.
  • Bröstförstoring ala islam
  • Självmordsbombare var MUSLIM
  • Religionen av fred?
  • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.



    Ursprungsartikel
    Källa: Allahu Akbar (importerat inlägg)

    Glädjande nyheter

    Håller Europa på att vakna? Det verkar så, i Belgien har man idag tagit i med hårdhandskar emot Burqa, man vill helt förbjuda den på allmän plats. Mer sånt här. Vi kan inte tillåta symboler som förtrycker och håller kvinnan i fångenskap.

    Representanthuset kommer att rösta om frågan i slutet av April

    Belgian parliament bans burqas

    Not ”compatible with an open, liberal, tolerant society.” Indeed.

    ”Belgian parliament bans burquas [sic] in public,” from AP, March 31:

    BRUSSELS– A vote against wearing face-covering veils in puclic was unanimously established on Wednesday. This legislation represents a major legislative step, which could make Belguim the first European country to impose such a religious prohibition. [...]

    The parliamentarians are specifically targeting the body-covering burqa and face-veiling niqab, which are still very rare features in Belgian public life. ”We have to act as of today to avoid (its) development,” Bacquelaine said.

    ”Wearing the burqa in public is not compatible with an open, liberal, tolerant society,” he said.

    In Belgium, the proponents of the ban argue that such all-covering garb poses security issues as well as threatens democratic values. Some feared, however, that the bill would not stand a legal challenge.

    Läs vidare JihadWatch

    Översätt med Googletranslate

    Jihadwatch, Jpost

    Liknande inlägg

  • Kvinnan är skit värd
  • Framtidens MorgonTv
  • Islams vackraste sida
  • Burka-förbud
  • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.



    Ursprungsartikel
    Källa: Allahu Akbar (importerat inlägg)

    Vänsterteater om SD

    Video:



    De etablerade partierna vet inte hur många av deras väljare lever och kommer därför att förlora röster till Sverigedemokraterna. Särskilt socialdemokraterna borde fundera över vad folk tycker och känner, särskilt de som bor i invandratäta områden. Det tycker den fria teatergruppen Pugilist i Göteborg som sätter upp pjäsen " Arbetets söner och ways of the badass".

    Ursprungsartikel
    Källa: SverigeSjunker YouTube Channel (importerat inlägg)

    Insändare: Stäng EU-dörren för Turkiet

    [INSÄNDARE] Turkiet klappar ihärdigt på porten till EU. De vill vinna medlemskap i unionen. Många av medlemsländerna, med Frankrike i spetsen, säger blankt nej. Andra, med Sverige (vad annars?) i spetsen, är positivt inställda till ett turkiskt medlemskap. Låt vara att man ställer vissa krav (önskemål?), t.ex. att turkarna skall gå lite varligare fram med kurderna.

    Ja, att påstå att Sverige är positivt till turkiskt EU-medlemskap är kanske att gå lite till överdrift. Det är framförallt regeringen, med Carl Bildt i spetsen, och de övriga riksdagspartierna som är angelägna om att öppna dörren för Turkiet. Det svenska folket är dock av en annan mening. Gemene man, som inte har förmånen av att kunna mysa runt i de etablerade politikernas skyddade gräddfiler, har genom den omfattande invandringen av turkar till Sverige på ett mer handgripligt sätt tvingas bevittna hur turkar kan bete sig. Och med den vetskapen i bagaget uttalar man ett rungande nej till turkiskt EU-medlemskap. I en opinionsmätning 2008 av SOM-institutet vid Göteborgs universitet svarade endast 12 % av de tillfrågade ja till turkiskt medlemskap. Enligt mätningar av den s.k. Eurobarometern har attityden i de flesta EU-länderna, inklusive Sverige, till ett EU-medlemskap för Turkiet fortlöpande förändrats i negativ riktning.

    Två frågor uppkommer här.

    För det första: När byter det svenska politiska etablissemanget  fot och väljer att i stället lyssna till och agera efter folkviljan?

    För det andra: Hur kan det komma sig det sig att så många som 12 % av de tillfrågade i den ovannämnda  opinionsmätningen ställde sig positiva till ett turkiskt EU-medlemskap?

    Wargentin



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

    Regeringstjänstemannens namn!

    Fängelse i fyra år och tre månader blev straffet för den 41-årige tjänsteman på regeringskansliet som innehaft och sålt stora mängder opium.

    ”I onsdagens domar i opiumhärvan fällde Södertörns tingsrätt elva män. Straffen varierade mellan fem års fängelse och dagsböter.

    Chefsåklagare Krister Peterson hade åtalat alla elva för grovt narkotikabrott avseende innehav och överlåtelse av opium. Ett par av dem åtalades även för anstiftan till narkotikasmuggling. Männen kommer från Stockholm, Söderort och Uppsala.

    Målet handlade om flera kilo opium. Drogen utvinns ur opiumvallmo och har en lugnande effekt. Nästan allt opium kommer från Afghanistan. Enligt Krister Peterson är opium ett av de farligare narkotikaslagen och straffvärdet måste därför bli högt.

    Departementssekreteraren, en av huvudmännen i ligan, greps på Uppsala Central i november och försökte då smita från polisen. Han hade 350 gram opium på sig, vilket pekade på att han köpt för att också sälja vidare.

    Den 41-årige mannen medgav under rättegången delar av åtalet, men nekade till anklagelsen om att ha sålt narkotika. Hans bortförklaring gick inte hem hos rätten som dömde honom för grovt narkotikabrott.

    Påföljden blev fyra år och nio månader. Rätten mildrade dock straffmätningen med sex månader eftersom 41-åringen enligt regeringskansliets personalansvarsnämnd sannolikt kommer att avskedas eller sägas upp av personliga skäl.

    En departementssekreterare är en tjänsteman i regeringskansliet som förbereder ärenden för beslut”.

    Mannen arbetar på en mindre enhet på Förvaltningsavdelningen med cirka 20 anställda. På Arbetsgivarenheten arbetar han med statistikfrågor.

    Enheten är belägen i samma hus som Näringsdepartementet samt Arbetsmarknadsdepartementet, på Mäster Samuelsgatan 70.

    Mannens närmsta chef är Mats Engelbrektsson.

    När han sökte jobbet för nio år sedan hade han tidigare bland annat arbetat på Luftfartsverket, Uppsala universitet, Diös i Uppsala och Länsstyrelsen i Uppsala.

    Vem är nu denne Regeringstjänsteman som dömdes till över fyra års fängelse? Finns en person som var 40 år när han greps och, febaruari i år fyllde han 41, i media kallas han nu för 41 åringen vilket stämmer in på den personen jag misstänker.

    Mannen studerare på Uppsala universitet i fyra år från 1994-1998. Han var även Senior Administrative officer at Regeringskansliet.

    Är detta endast tillfälligheter att mannen jobbade på samma ställen som den nu dömde person gjorde, och dessutom pluggade lika många år på Uppsala universitet?

    Ni får själva dra er slutsats när namnet nu publiceras härinne.

    Amir Navidi fyra år vid Uppsala universitet och sedan arbetade han på Regeringskansliet. Hans ålder stämde vid gripandet, och hans ålder idag är 41 år vilket all media basunerar ut.

    Säger inte att det Amir Navidi, men det mesta passar in på honom som handen i handsken..

    Fängelse för regeringstjänsteman

    Amir Navidi som är på jakt efter en fyra eller femma i Stockholm. För en lägenhet på 100 kvadratmeter får man i dag räkna med att betala över fyra miljoner kronor.

    Amir Navidi's Education, Uppsala universitet 1994 — 1998 Senior Administrative officer at Regeringskansliet

    extrakoll.se Amir Navidi 41 år 9 februari 1969




    Ursprungsartikel
    Källa: Spikharry's Blog (importerat inlägg)

    Parkeringsmisshandeln: kvinnan död jakten på GM prio 1

    I måndags skulle det åldriga paret handla på Hemköp i Landskrona. När de skulle parkera stod en man i vägen med sin bil. Det slutade med att mannen i bilen körde upp bredvid paret, slängde upp dörren så herren föll till marken samt slog vidare på honom. När hans hustru skulle ingripa fick hon ett hårt knytnävsslag i ansiktet och föll så illa att hon slog huvudet i asfalten med svåra skallskador som följd.

    Kvinnan, som heter Inger och 78 år gammal, fördes till sjukhus för operation. Det som först betecknades som livshotande blev till stabilt för att sedan försämras avsevärt.

    Idag var läget så illa att läkarna på neurointensiven i Lund samrådde med maken och övriga anhöriga och valde sedan att stänga av kvinnans respirator sent på onsdagseftermiddagen. En magnetröntgen hade visat att i stort sett hela hjärnan var skadad, säger Peter Reinstrup, läkare vid neuro-intensivvårdsavdelningen.

    Landskronas politiker beklagar

    Det är med sorg och bestörtning vi tagit del av nyheten att kvinnan som misshandlats på en parkeringsplats i Landskrona avlidit,

    Skriver kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (FP), kommunstyrelsens vice ordförande Cecilia Brorsson (M) och Niklas Karlsson (S), kommunstyrelsens andre vice ordförande i ett gemensamt pressmeddelande.

    Jakten på gärningsmannen

    Mannen jagas intensivt och ärendet är prio 1 ett hos polisen. Även länskriminalen är inkopplade. Rubricering är oklar för PI men kan vara antingen mord, dråp eller grovt vållande till annans död

    Gärningsmannen, 20-30 år, försvann därefter i en mindre, röd, tvådörrars röd Mazda 323 med tonade rutor där bak, av äldre modell.

    Han är mörkhårig och utlänning. Detta är bekräftat av yngre anhöriga som pratat med de äldre som vakat vid Ingers sida.

    Företagare i Landskrona har utfäst belöning på 40 000 kronor i belöning för tips som leder till att gärningsmannen grips

    //

    PI och läsarna kondolerar

    Våra tankar går till maken och övriga anhöriga i den drabbade familjen.

    redaktionen,
    Politiskt Inkorrekt (PI)



    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Den äldre kvinnan som blev misshandlad på parkeringen avled.

    Fortfarande publiceras inget mer signalement än mörkhårig 20-30 år gammal. Alla krumbukter från media och Polisen gör att 99% misstänker att det är en berikare. De sista 1% är bara PK strutsar(eller Jounalister). Från Aftonbladet.

    ”Den 78-åriga kvinna som misshandlades tillsammans med sin make i Landskrona efter en dispyt om en parkeringsplats har avlidit. I eftermiddags upphörde man behandla henne efter att man konstaterat att skadorna var för svåra. Kort därefter dog hon.”

    Sverige av idag för våra gamla. Måtte djävulen ta aset som gjorde det.

    Varjager




    Ursprungsartikel
    Källa: Varjager's Weblog (medlem)

    Sverigedemokraterna agerar mot varumärkesintrång

    Förra veckan kunde vi läsa om anti-SD-sidan Sverigedemokraterna.de, som i ett tafatt försök att motarbeta SD, försökt hamna överst på Google vid en sökning på partinamnet. Sidan gav inget vidare seriöst intryck och hade till en början ”nazistisk layout” till färgval och typsnitt. Nu agerar SD och går ut med ett pressmeddelande där man hotar med rättsliga åtgärder för varumärkesintrång.

    Det mest anmärkningsvärda i denna historia är dock att stora dagstidningar som DN och SvD ansåg att detta hade så stort nyhetsvärde att de publicerade artiklar om sidan. Däremot tyckte de tydligen inte att den SDU-politiker som utsattes för ett mordförsök med kniv veckan innan var av något större nyhetsvärde. Det säger en hel del om dessa mediers ”opartiskhet”.

    Som bl.a Fria Tider rapporterat om äger partiet Sverigedemokraterna rättigheterna till sitt namn och den eller de personer som driver sidan Sverigedemokraterna.de gör sig därmed skyldiga till varumärkesintrång. Ett brott som kan ge fängelse upp till två år.

    – Det stämmer. Varumärkesintrång är straffsanktionerat och en intrångsgörare kan dömas till böter eller fängelse i upp till två år, säger Mikael Viborg, jurist med intresse för immaterialrätt och känd från bland annat turerna kring ThePirateBay.org, till Fria Tider.

    Vidare säger Viborg att Sverigedemokraterna sannolikt kan kräva äganderätten för domänen, genom en ansökan hos WIPO (World Intellectual Property Organization). Därmed skulle SD enkelt kunna peka om domänen till sin vanliga .se-domän och på så vis få en massiv gratisreklam genom alla bloggare som länkat till sidan i syfte att motarbeta partiet.

    Sverigedemokraterna skriver i ett pressmeddelande idag:

    Sverigedemokraterna har noterat att någon eller några individer eller organisationer missbrukat namnet Sverigedemokraterna och utan partiets tillåtelse registrerat internetdomänen sverigedemokraterna.de. Namnet ”Sverigedemokraterna” är varumärkesskyddat och tillhör partiet Sverigedemokraterna. Att domänen är registrerad i Tyskland saknar i sammanhanget betydelse.

    Vi har också noterat att en kampanj startats vars uttalade mål är att föra upp denna internetsida till första plats på google vad avser träffar på sökordet ”Sverigedemokraterna”. Drivande i den kampanjen har inte bara varit sidans upphovsmän, utan också dagstidningarna Svenska dagbladet och Dagens nyheter. De har genom att stötta kampanjen, ge den uppmärksamhet och samtidigt länka till sidan bidragit till att varumärkesintrånget getts betydligt större dimensioner än det annars fått. Sverigedemokraterna agerar nu mot varumärkesintrånget och den vilseledande marknadsföringen.

    Björn Söder, partisekreterare i Sverigedemokraterna, kommenterar:

    - Vårt mål är inte främst att få någon fälld för varumärkesintrånget, utan att i första hand få till en frivillig uppgörelse där upphovsmännen till sidan omedelbart överlämnar domänen till oss. Om så inte sker snarast avser vi agera på juridisk väg för att ta kontrollen över domänen, och samtidigt agera rättsligt mot upphovsmännen bakom överträdelsen.



    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Fängelse för misshandel och hot

    Två män, 17 respektive 20 år gamla, som stått åtalade för hot, misshandel och skadegörelse vid Varbergs tingsrätt har nu dömts till fängelse. 20-åringen döms även för våldsamt motstånd.

    En kväll mötte Elias Ahmadi och George Ghazal några yngre killar och bad att få se på den ens telefon. När den svenske pojken Nick sa nej till detta tog Elias Ahmadi tag i pojkens nacke varefter han tilldelade ett knytnävsslag i ansiktet. Elias Ahmadi sökte senare vid två tillfällen upp en av pojkarna på hans skola och hotade att misshandla honom om han vittnade om händelsen.

    Varbergs tingsrätt dömde [B 254-10]:

    • Elias Ahmadi, född 1992-12-14 folkbokförd i Falkenberg och medborgare i Iran, till skyddstillsyn för misshandel, skadegörelse och övergrepp i rättssak. Elias Ahmadi skall efter Kriminalvårdens, Frivårdens, bestämmande delta i KRIS och deras aktiviteter eller annan lämplig behandling.
    • George Ghazal, född 1989-09-07 folkbokförd i Falkenberg, till fängelse i 4 månader för misshandel, skadegörelse samt våldsamt motstånd. Tidigare villkorligt medgiveb frihet förklaras till en tid av två månader förverkad.

    De båda männen var vid tidpunkterna för brotten 16 respektive 19 år gamla.

    Tingsrättens bedömning:

    Åtalspunkten 1 [Misshandel och övergrepp i rättssak]
    Nick och hans kamrat Jonathan har på ett trovärdigt sätt berättat i överensstämmelse med gärningsbeskrivningen. De har bl.a. uppgett att de mitt i natten mötte ett gäng på fem till sex andra ungdomar, däribland Elias Ahmadi och George Ghazal som de kände till. Då hade Elias Ahmadi frågat Nick om han fick titta på dennes mobiltelefon vilket Nick hade sagt nej till. Därefter skulle den åtalade händelsen ha ägt rum då Elias Ahmadi tog tag i Nicks nacke varefter Elias Ahmadi tilldelat Nick ett knytnävsslag i ansiktet genom ett s.k. uppercut-slag. Nicks uppgifter om skador får stöd av den skriftliga bevisningen. Händelsen avslutades enligt Nick och Jonathan med att Elias Ahmadi uttalade påstått hot mot Nick. Det har inte framkommit något som tyder på att de kan ha misstagit sig om det de berättat. Tingsrätten anser sig därför kunna lägga Nicks och Jonathans uppgifter till grund för bedömningen.

    Genom Nicks och Jonathans uppgifter samt övrig utredning är gärningarna bevisade och de ska bedömas som åklagaren har angett. Varken misshandeln eller övergreppet i rättssak kan bedömas som ett ringa brott. Tvärtom är särskilt misshandeln av allvarligt slag. Den åtalade händelsen framstår närmast som en rånsituation av överfallskaraktär. Försvårande är också att Elias Ahmadi och George Ghazal gett sig på yngre personer än de själva.

    Åtalspunkten 2 [Skadegörelse]
    Lennart har redogjort för skadorna på bilen medan polismännen redogjort för hur de vid spaning i området kunnat se två ungdomar plocka upp stenar och bege sig mot den aktuella bilen. Polismännen har vidare uppgett att de därefter hört ett krossande ljud och att de därefter gripit Elias Ahmadi och George Ghazal i närheten av brottsplatsen som gärningsmän till skadegörelse av bilen. Det har inte framkommit något som tyder på att polismännen kan ha misstagit sig. Därutöver finns viss skriftlig bevisning. Gärningen är därmed bevisad och ska bedömas som åklagaren har angett.

    Åtalspunkten 3 [Våldsamt motstånd och skadegörelse]
    George Ghazal har vidgått att han befunnit sig på brottsplatsen och bl.a. uppgett att poliserna kommit fram till honom och bett honom följa med eftersom någon hade anklagat honom för att bråka, att han följt med poliserna men att han inte ville att de tog tag i honom och ledde honom samt att han satt upp en fot mot väggen för att skydda sig då han trodde att poliserna oförsiktigt skulle föra honom mot väggen.

    Häremot har polismannen i sitt vittnesmål beskrivit händelsen i huvudsaklig överensstämmelse med gärningsbeskrivningen. Vid angivna förhållanden och då det saknas särskild anledning att ifrågasätta vittnesmålet finner tingsrätten gärningarna bevisade och de ska bedömas som åklagaren har angett.

    Åtalspunkterna 4 och 5 [Övergrepp i rättssak]
    Åklagaren har till utveckling av åtalet redogjort för att Elias Ahmadi i tingsrättens mål B 2697-09 genom dom den 21 december 2009 dömdes för misshandel, att Simon hördes som vittne vid huvudförhandlingen samma dag inför tingsätten och att han dessförinnan hörts av polisen den 22 oktober 2009.
    Genom Simons och vittnenas berättelser är det utrett att Elias Ahmadi hotat Simon så som påstås. Det saknas särskild anledning att ifrågasätta de uppgifter som sålunda lämnats. Härigenom är gärningarna bevisade och ska bedömas som åklagaren har angett. Brotten är inte ringa.

    För kontakt med artikelförfattaren:
    info@frianyheter.nu



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

    BORGERLIG MAJORITET MED SD



    Peter Akinder på Östrans ledarredaktion är som besatt av att Fredrik Reinfeldt skall avgå som statsminister och det är vill inget konstigt med att vara det. Inte minst med tanke på att Fredrik Reinfeldt anser att allt genuint svenskt är barbariskt men det har nog inte Peter Akinder i åtanke.

    Det är ändå intressant att man på Östrans ledarsida redovisar UnitedMinds senaste undersökning som ger SD 5,5 procent och en vågmästarroll.


     

    Tyvärr så fullföljer inte Peter Akinder sitt ledarstick fullt ut och ställer den mest naturliga följdfrågan som jag tror alla väljare vill ha svar på. Hur tänker Mona Sahlin med sitt rödgröna lag agera vid ett valresultat enligt ovan? Hur kommer alliansen och Fredrik Reinfeldt agera?

    Jag kan upplysa Peter Akinder om att det blir rödgrön majoritet med SD också. En puddel är väl inte så svårt för Mona Sahlin att göra.

    Det är till och med så att en allians mellan S+MP+SD är större än Fredrik Reinfeldts egen allians. Ett alternativ som neutraliserar kommunisterna i Vänsterpartiet och som borde vara attraktivt för många väljare.

    Om inget av blocken vill samarbeta med SD. Vem skall de då samarbeta med?

    Vilket borgerligt parti skall lämna alliansen och börja samarbeta med vänsterblocket? I det rödgröna laget finns nog bara ett alternativ för alliansen, Miljöpartiet!

    VÄLJARNA VILL NOG VETA INNAN DEN 19 SEPTEMBER.



    Ursprungsartikel
    Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

    Sverigedemokraterna agerar mot varumärkesintrång

    Sverigedemokraterna har noterat att någon eller några individer eller organisationer missbrukat namnet Sverigedemokraterna och utan partiets tillåtelse registrerat internetdomänen sverigedemokraterna.de. Namnet ”Sverigedemokraterna” är varumärkesskyddat och tillhör partiet Sverigedemokraterna. Att domänen är registrerad i Tyskland saknar i sammanhanget betydelse, skriver Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

    Sverigedemokraterna skriver i pressmeddelandet att de har noterat att en kampanj startats vars uttalade mål är att föra upp denna internetsida till första plats på google vad avser träffar på sökordet ”Sverigedemokraterna”. Drivande i den kampanjen har inte bara varit sidans upphovsmän, utan också dagstidningarna Svenska dagbladet och Dagens nyheter. De har genom att stötta kampanjen, ge den uppmärksamhet  och samtidigt länka till sidan bidragit till att varumärkesintrånget getts betydligt större dimensioner än det annars fått, menar partiet. Sverigedemokraterna agerar nu mot varumärkesintrånget och den vilseledande marknadsföringen.

    - Vårt mål är inte främst att få någon fälld för varumärkesintrånget, utan att i första hand få till en frivillig uppgörelse där upphovsmännen till sidan omedelbart överlämnar domänen till oss. Om så inte sker snarast avser vi agera på juridisk väg för att ta kontrollen över domänen, och samtidigt agera rättsligt mot upphovsmännen bakom överträdelsen, säger Björn Söder som är partisekreterare i Sverigedemokraterna.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

    21-åring gripen efter våldtäktshärva i Örebro

    Mörkat. Även polismännens namn är överstrukna för att försvåra Fria Tiders arbete.Mörkat signalement. Även polismännens namn är överstrukna för att försvåra Fria Tiders arbete.

    VÄSTMANLAND. Den våldtäktsvåg som Örebro drabbats av under hösten kan vara på väg att klaras upp. Efter att Örebropolisen tagit hjälp av Riksmordkommissionen kunde man snabbt gripa en 21-årig man som nu anhållits misstänkt för överfallsvåldtäkten under natten mot söndag, uppger NA.se

    - Genom en intensiv arbetsinsats runt de överfall och den senast inträffade våldtäkten, har nu en man kunnat anhållas. Det är en 21-årig man hemmahörande i Västmanland, säger Torbjörn Carlson, polisens presstalesman.

    Mannen förnekar brott och är tidigare ostraffad, och Polisen vill inte spekulera i om den gripne kan vara inblandad i flera av fallen, men säger att det finns likheter.

    Sedan en journalist på NA.se skrivit att man inte tänkte publicera signalementet på gärningsmannen, eftersom detta var ”insinuant”, misstänkte många att gärningsmannen hade annan etnisk bakgrund än svensk.

    När Fria Tider ringde upp Örebropolisen under gårdagen och frågade om etnicitet på gärningsmannen vägrade man svara. Inte heller hårfärg eller hudfärg gick att få reda på. Fria Tider begärde då ut själva anmälan som är en offentlig handling, och fick den idag. I Örebro hade man dock strukit över alla uppgifter om signalement och även strukit de inblandade polismännens namn för att förhindra att Fria Tider skulle ringa upp dessa personligen och be dem läcka den – enligt polisen – för utredningen extremt känsliga informationen.

    Fria Tider kommer nu istället att begära ut häktningsframställan. Åklagaren ska ha lämnat in sin häktningsframställan till Örebro tingsrätt senast klockan 12.00 på lördag. Eftersom tingsrätten inte administrerar utlämningar av offentliga handlingar under beredskapstid kan Fria Tider sannolikt få en sekretessgranskad version tidigast på tisdagen.

    WN.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

    60% av socialbidragen räcker inte, invandrarna måste ha ÄNNU mer säger regeringen!

    Regeringen går idag ut med ett illa dolt förslag om att invandrare ska priviligieras ÄNNU mer framför svenskarna än vad de redan görs idag när det gäller att leva på svenska skattebetalare som jobbar och sliter för sitt uppehälle.

    Inte nog med att våra kära politiker redan tidigare har förslagit att invandrare ska slippa betala skatt helt och hållet, eller att det nyligen framkom att 60% av alla svenska socialbidragsutbetalningar (vilka står för en STOR del av statsbudgeten) går till invandrare. Nej, nu föreslår man även att invandrare ska få högre barnbidrag än hederliga och hårt arbetande svenskar! Finns det ingen ände på dessa vidriga galenskaper och förtrycket och förslavningen av svenskarna i sitt eget land?

    Förslaget går ut på att "stora familjer", d.v.s. sådana med många barn, ska få mer pengar är "normalstora" familjer. Eller som regeringen uttrycker det själva:

    Alliansen valde att höja flerbarnstillägget snarare än barnbidraget eftersom det är träffsäkert för familjer med svag ekonomi.
    - Att höja barnbidraget kostar väldigt mycket pengar och har inte alls samma pricksäkerhet. Då skulle man nå familjer som har samma ekonomiska situation som min. Men genom att man använder flerbarnstillägget förstärker man för dem som har små ekonomiska marginaler, säger socialminister Göran Hägglund (KD).


    Om någon av er läsare har någon som helst tvekan över exakt vilka familjer i Sverige det är som är stora, ta då en titt på detta väldigt informativa (och minst sagt skrämmande) filmklipp:



    Vad kommer nästa förslag att vara tro? Kanske att folk ska dömas till lägre straff ju mer "solbrända" de är, eftersom det finns en stark korrelation mellan "solbränna" och "utsatthet"? Att en våldtäkt ska anses vara laglig om den resulterar i ett "mångkulturellt barn" som därmed kommer ha sådana otroliga positiva effekter på den svenska välfärden och våra pensionärer? En speciell "skatt" som etniska svenskar måste betala direkt till varje invandrare de möter på gatan, t.o.m. utan att de måste hotas med kniv eller pistol först, som idag?

    Om du inte röstar på SD i det kommande valet så kommer du snart få svaret på alla dessa frågor, det är ett som är säkert!

    PS.
    Muslimerna sprängde just ytterligare en självmordsbomb i Ryssland, denna gång utklädda till poliser, d.v.s. precis som när de mördade de svenska FN-soldaterna i Afghanistan nyligen. Inga svenska tidningar har plockat upp denna nyhet ännu, men det kommer väl antar jag, om de inte väljer att mörka detta, precis som de brukar göra med negativa nyheter om muslimer, eller positiva nyheter om SD och andra dylika partier som försöka stoppa koloniseringen av Europa.

    Välkommen till er nya vardag (om ni inte röstar på rätt parti i höst)!

    Ursprungsartikel
    Källa: Otack är världens lön (medlem)

    Spion arbetar på UD



    Ska en spion som CIA avslöjat, verkligen få arbeta kvar på UD i regeringskansliet hos ministrarna på bilden ovan? Idag avslöjar en avhoppad rysk KGB-chef den svenske spionen för första gången i svensk press:


    "UD-MANNEN UTPEKAD. Den svenske diplomaten är på väg till sin arbetsplats på Utrikesdepartementet i Stockholm. I början av 2000-talet tjänstgjorde han vid svenska FN-representationen i New York. UD:s ledning kallade omedelbart hem honom till Sverige när Säpo i maj 2002 inledde en förundersökning om misstänkt spioneri":


    "Sergej Tretjakov, tidigare biträdande chef för det ryska utlandsspionaget SVR:s kontor i New York, anklagar svensken för att ha läckt stora mängder sekretessbelagda EU-handlingar till ryssarna."

    "Han berättar att den svenska FN-diplomaten under regelbundna möten 1999 och 2000 försåg den ryska underrättelsetjänsten med sekretessbelagd information ur EU:s interna informationssystem, Coreu."

    "Den utpekade svenske FN-diplomaten bekräftar i ett mejl till Expressen att han "hade kontakter med ryska representanter" under sin tid i New York"

    "Diplomaten arbetar fortfarande i dag på Utrikesdepartementet i Stockholm, han har bland annat haft ansvar för frågor gällande global säkerhet och säkerhetspolitik."


    Källa, Expressen onsdag 31 mars 2010:



    "Chefsåklagare Tomas Lindstrand beslutade 2002 att inleda en förundersökning om misstänkt spioneri mot den svenska FN-diplomaten."

    "Chefsåklagare Thomas Lindstrand leder åklagarkammaren för säkerhetsmål. Här hamnar alla spioneriutredningar."

    "- Det hade självklart varit intressant för oss att kunna höra Sergej Tretjakov i utredningen."

    "Hade ni under utredningen tillgång till Sergej Tretjakovs uppgifter om att det handlade om mängder av så kallade Coreu-meddelanden, det vill säga EU:s interna säkerhetspolitiska information?

    - Det är jag tyvärr förhindrad att svara på."

    "Han konstaterar att de nya uppgifterna kan vara av stort intresse för Säkerhetspolisen"

    "Chefsåklagare Lindstrand reagerar också på uppgifterna om att den svenska diplomaten innan han kom till FN-representationen i New York hade gjort sin militärtjänst på Tolkskolan, samt arbetat med analys av underrättelsematerial på FRA och Högkvarteret."


    Källa, Expressen onsdag 31 mars 2010:



    "Säkerhetspolisen (Säpo) begärde redan 2007 i en skrivelse till regeringen att lagen skulle skrivas om enligt dansk modell, för att göra det möjligt att också komma åt spionage som inte direkt rör försvarshemligheter, utan riktar sig mot civila verksamheter som forskning och politik."

    " - Självklart tycker vi att det är angeläget att det här sker. Justitieminister Beatrice Ask sa att "det ligger mycket" i Säpos åsikter och att det är en fråga "vi funderar över".

    - Vi tittar på direktiv till att utreda detta, sa Ask."


    Källa, Expressen onsdag 31 mars 2010:



    "Han ses av den amerikanska underrättelsetjänsten som en av de mest betydelsefulla avhopparna någonsin. När han flydde i oktober 2000 tog han med sig många av den ryska underrättelsestjänsten SVR:s hemligheter. Nu pekar den före detta ryske spionöversten Sergej Tretjakov ut en svensk diplomat som hemlig uppgiftslämnare åt ryssarna.

    - Han gav oss mängder av information och dokument, framför allt om hur före detta Sovjetstater försökte närma sig EU och Nato, säger Tretjakov till Expressen"

    "Sergej Tretjakov hävdar att den ryska underrättelsetjänsten SVR i slutet av 1990-talet värvade och utnyttjade den svenska FN-diplomaten som hemlig uppgiftslämnare."

    "Det är klart att "Silvester" insåg att han gjorde något han inte borde göra, säger Sergej Tretjakov till Expressen."

    "- Men han accepterade en del dyrbara gåvor. Han var intresserad av historia. Jag såg till att han fick en del fina böcker, sällsynta utgåvor.

    I boken "Comrade J" kallar författaren Pete Earley "Silvester" för "en svensk spion" och anklagar honom för att ha spionerat åt ryssarna."


    Källa, Expressen onsdag 31 mars 2010:





    Se TV4s TV-inslag om den svenske spionen, där Sergej Tretjakov intervjuas:






    Ursprungsartikel
    Källa: Muslimska friskolan (importerat inlägg)

    Timbro startar skattebetalar-DO SlösO

    Maria Rankka

    Maria Rankka, chef för Timbro. Pressbild.

    SlösO är Timbros och Skattebetalarnas ombudsman mot slöseri med skattepengar. Dit kan du vända dig med klagomål på hur dina skattepengar hanteras, skriver Timbro i ett pressmeddelande.

    I Sverige betalar vi skatt till tre olika nivåer. Alla som arbetar betalar kommun- och landstingsskatt, och från en viss nivå börjar man även betala statlig inkomstskatt. En stor del av pengarna går till saker som de flesta anser behövs; sjukvård, skola, barnomsorg, vägar och järnvägsräls till exempel. Det är dessa saker som brukar kallas välfärdens kärna.

    Men skattepengar läggs även på saker som många upplever som obegripliga. Det kan handla om massinvandring av lycksökare och fuskare som inte har några asylskäl, rättshaveristisk DO som förlorar tvister och får betala rättegångskostnader med offentliga medel, idrottsanläggningar som blir dubbelt så dyra som politikerna sagt eller om vänsterfestivaler som kostar nästan exakt lika mycket som politikerna just sparade inom äldrevården.

    Ibland handlar det enbart om utgifter som medborgarna lika gärna hade kunnat slippa, ibland handlar det om att något grudläggande behov, till exempel skolpersonal, inte har kunnat fyllas på grund av att pengarna gått till andra saker.

    Från våren 2010 grankar Timbros ombudsman SlösO därför våra gemensamma utgifter.

    Enligt Timbros pressmeddelande bygger verksamheten till stor del på att engagerade medborgare uppmärksammar slöseri och anmäler det till dem.

    ”Hör därför av dig omgående om du uppmärksammat slöseri med skattepengar. På så sätt kan vi arbeta för att de gemensamma tillgångarna används på ett seriöst och ansvarsfullt sätt.” skriver SlösO i pressmeddelandet.

    Fria Tider uppmanar härmed sina läsare att redan nu ta reda på PK-faktorn hos den nya ombudsmannen. Inspiration för anmälningar hittar ni här:

    http://www.friatider.se/tag/asylmissbruk

    Och anmäla, det gör ni här:

    http://www.sloso.se/

    WN.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

    Succéval för Lega Nord i Italien

    ITALIEN. Premiärminister Silvio Berlusconis center-högerkoalition går starkt framåt i de italienska regionalvalen. Hans eget Frihetsparti förlorar dock mycket röster till starkt invandringskritiska samarbetspartiet Lega Nord, som gör ett rekordval och nu ser ut att ta hem de två första distrikten på egen hand.

    Italiens premiärminister Silvio Berlusconi backar en aning i regionalvalen där röstskolket nådde rekordnivåer. Men det är inte vänsteroppositionen som vinner mark — istället är det Berlusconis samarbetsparti Lega Nord som ser ut ta hem sina två första regioner och, enligt TTs vinkling, mer börjar likna rivaler än allierade till premiärministerns regeringsparti.

    Under parlamentsvalet 2008 gjorde Silvio Berlusconi och hans parti invandringen, kopplad till kriminalitet, till ett av sina huvudnummer, vilket bidrog till att han vann. Nu planerar hans regering bland annat att tvångsförflytta romer, som bor i olagliga läger, till specialbyggda byar. Detta eftersom som stjäl och ställer till oreda alldeles för mycket.

    AD.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

    Jobben försvinner med köttberget

    Nu börjar ”köttberget” eller ”jätteproppen Orvar”, dvs 40-talisterna, gå i pension. Men betydligt färre än som tidigare trotts ersätts, skriver Dagens Industri idag, och myten om att Sverige behöver en betydande arbetskraftsinvandring borde en gång för alla punkteras.

    40-talisterna tar jobben med sig

    Under 2010 kommer 125 000 svenskar att fylla 65, vilket är överlägset nytt rekord. Så fortsätter det fram till 2014 med totalt 625 000 personer som uppnår pensionsålder. Det är rekordkullarna efter andra världskriget, födda mellan 1945 och 1949, som tackar för sig på arbetsmarknaden. Men många av jobben ersätts inte utan försvinner tillsammans med pensionen.

    - Pensionsavgångarna sker i stor utsträckning inom områden där det råder övertalighet. Många tjänster rationaliseras i stället bort, säger Roger Vilhelmsson, nationalekonom på Arbetsgivarverket, till DI.

    Att arbetslösheten stadigt gått uppåt i Sverige sedan en tid tillbaka borde vara allmän kännedom, särskilt bland ungdomar. Med allt detta i bakhuvudet och i synnerhet under dessa förhållanden på den svenska arbetsmarknaden borde det faktum att Sverige 2009 delade ut drygt 100 000 permanenta uppehållstillstånd, ofta till människor med högst tveksam bakgrund och utbildning, göra att någon reagerar och drar i nödbromsen? Sunt förnuft brukar dock inte vara svenska politikers starka sida.

    - Nu borde alla varningsklockor ringa för regeringen, säger Svenskt Näringslivs chefsekonom Stefan Fölster till DI.

    Inga argument för framtida invandring

    Thoralf Alfsson skriver den 13 januari 2010 på sin blogg:

    När arbetslösheten accelererade som mest under 2009 beviljades inte mindre än 20 802 uppehållstillstånd av arbetsmarknadsskäl. Ca 8000 av dessa krävde ingen särskild yrkesutbildning. Endast vid ca 3000 av dessa 20 000 krävdes det specialkompetens.

    DN Debatt den 15 oktober 2009 skriver nationalekonomen Jan Ekberg i en rapport till regeringen:

    Det finns inga starka offentligt finansiella argument för invandring. Argument finns för invandring av specialister och det finns skyddsargument för flyktinginvandring. Men effekterna av invandring som ett medel för att underlätta för välfärds­systemet att försörja en åldrande befolkning är små. En orsak är att invandringen ökar befolkningen, vilket ställer större krav på den offentliga sektorn.

    (…)

    Det finns således inga särskilt starka offentligt finansiella argument för framtida invandring. Däremot kan det finnas andra argument. Det kan finnas argument för invandring av specialister, men det rör sig då om ett begränsat antal individer.

    Demografisk bomb avfärdas som myt

    I Uppsala Nya Tidning säger sociologiprofessor Lars Tornstam vid Uppsala universitet redan den 7 mars 2007 om samma ämne:

    Den demografiska bomben är en myt. Visserligen ökar antalet äldre över 65 år. Men den yrkesverksamma grupp som ska försörja oss har mer eller mindre varit konstant sedan mitten av 1700-talet.

    - Vi måste vara väldigt kreativa med statistiken för att få fram den här bomben.

    Dagens Industri



    Ursprungsartikel
    Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

    Finländare vill ha tuffare invandringsregler

    Tre av fem finländare anser att invandringspolitiken är alltför slapphänt enligt en färsk enkät som gjorts av ett opinionsinstitut för invandringskritiska föreningen Homma. Flera medier, däribland HBL, har uppmärksammat enkäten.

    Av de svarande ansåg 91 procent att utlänningar som begår brott ska utvisas lättare än idag. Nära hälften uppger att de vill göra det svårare för kvotflyktingar och asylsökande med uppehållstillstånd att få sina familjemedlemmar till Finland. Fler är positiva till arbetskraftsinvandring: endast 13 procent säger att de vill försvåra den arbetsrelaterade invandringen.

    Sannfinländarnas väljare var överlägset mest kritiska mot Finlands nuvarande invandringspolitik.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

    Terrorns väg Mogadisho - Malmö

    En läsare som pendlar mellan Köpenhamn
    och Malmö hörde av sig. Han berättade hur
    Öresundståget i stort sett dagligen invaderas
    av stora grupper somalier från Kastrup på väg
    mot Malmö.
    Jag har inte sett någon färsk asylstatistik, men
    trenden har varit klar det senaste årtiondet. Varje
    gång Al Shabaab går till offensiv mot de påstått
    "västvänliga" regimerna i Mogadisho ökar antalet
    asylsökare i Europa.
    Paradoxalt nog ser vi samtidigt hur stödet för de
    mest extrema islamisterna hela tiden ökar bland
    exil-somalierna. ...
    I Danmark demonstrerades det ju tydligt genom
    "burkabombaren" Abdurrahman
    Hajji och yxmannen Muhideen Jelle, som
    försökte mörda Kurt Westergaard.
    Danska Justitieministeriet beräknar att ca 400
    somaliska terrorister uppehåller sig i landet.
    Några motsvarande beräkningar finns inte för
    Sverige och Norge, men somalierna själva berättar
    om ett starkt stöd för Al Shabaab ("Alla somalier i
    Norge stöder Al Shabaab"). Samtidigt ser vi
    glädjande nog att några yngre somalier öppet vågar
    kritisera islamisterna. Att de sedan gör misstaget
    att tro att Muslimska Brödraskapets goda vän
    Mona Sahlin stöder dem, lär de väl tids nog bli
    kloka på....
    ***
    Enligt SÄPO har minst ett tjugotal unga somalier i
    Sverige rekryterats till Al Shabaab.
    De pekar också på kopplingar mellan khat-
    smugglingen och den islamistiska terrorismen.
    ("SÄPO varnar: Terroristerna finns i Sverige")
    I varje fall två somalier med medborgarskap
    alternativt PUT (permanent uppehållstillstånd)
    i Sverige leder nu terrorgrupper i Somalia.
    ***
    The Times berättade nyligen om den stora
    somaliska exilgruppen i Storbritannien:
    "Wretched, jobless, invisible: are Britain's
    Somalis the enemy within?"
    Al Shabaab har nu också öppet erkänt att man
    samarbetar med Al Qaeda.
    Med hjälp av den stora somaliska diasporan har
    rörelsen på kort tid blivit världsomspännande.
    T o m i Australien är Al Shabaab aktiva....


    Ursprungsartikel
    Källa: Jihad i Malmö (medlem)

    Assistansföretag i skattehärva

    Adel Khalaf och Ibrahim Maatouk startade handelsbolaget Assisten under 2003. Affärsidén var att anställa personliga assistenter till funktionshindrade personer som hade rätt till assistansersättning och ersättningen finansieras av det skattebetalande kollektivet.

    Reglerna är att den funktionshindrade ej får anställa sin nära anhöriga om de är folkbokförda på samma adress utan här har företaget Assisten kommit in i bilden som tar på sig arbetsgivarrollen. Skatteverkets revision har stoppat Assistens lönsamma affärsidé. De två ägarna har nu eftertaxerades på närmare 10 miljoner kronor. personerna och företaget är försatta i konkurs.

    Assisten HB

    De anställda personliga assistenterna har varit uteslutande nära anhöriga och oftast har det varit föräldrar eller syskon till de funktionshindrade kunderna. Pengarna som betalades ut av försäkringskassan eller kommunen togs alltså om hand av företaget. En del betalades ut som ”vit” lön till de anställda assistenterna vilket medförde vanlig inkomstbeskattning, arbetsgivaravgifter med mera.

    En del har gått direkt till brukaren utan beskattning, eftersom den delen skulle täcka brukarens omkostnader. I Försäkringskassan schablonberäkning skall ca 85 % av utbetald ersättning gå till lönekostnader. I Assistens affärsupplägg har ungefär hälften av utbetalda ersättningar från Försäkringskassan redovisade löner. Resten har gått till företaget och till brukaren som skattefria ”omkostnader”. Omkostnadsersättningen har i sin tur gått som en form av ”svartlön” direkt till de anställdas lönekonton. Även utbetalningar via check och kontanter har förekommit.

    Schablonbeloppet från Försäkringskassan har varit 219 kr/tim för 2006 och 228 kr/tim för 2007. Några kollektivavtal eller anställda som är fackligt anslutna har ej förekommit.

    Skatteverkets utredning

    I och med att en mycket stor del av ersättningen inte beskattades kunde både företaget och brukarnas assistenter tjäna bra på det. Så bra att företagets två ägare under en treårsperiod kunde ta ut en gemensam vinst på nästan 26 miljoner kronor. Enbart 2007 tog de ut nästan sju miljoner var och det ger en vinstmarginal som ligger skyhögt över vad man kan förvänta i denna bransch.

    Fria Nyheter har tagit del av Skatteverkets utredning och domen som meddelades i Förvaltningsrätten i Malmö. Rätten går på Skatteverkets linje och Assisten skall betala arbetsgivaravgifter för 2006 med 420 303 kr + 135 704 kr i skattetillägg och för 2007 skall arbetsgivaravgifter med 1 109 774 kr samt 359 786 kr i skattetillägg. Totalt skall Assisten HB betala över 2 miljoner kronor i avgifter och tillägg.

    Konkursförvaltaren är snart klar med konkurserna och hans förvaltarberättelser beskriver en hel del anmärkningsvärda förhållanden.

    — Jag reagerar dels på den obefintliga kontrollen från Försäkringskassans sida. Dels på de mycket stora uttag som ägarna har gjort. Jag noterar också att stora utbetalningar har skett sedan ägarna fick kännedom om vad Skatteverkets revision kunde väntas leda till, säger Ingmar Grönvall.

    Han tycker också att det är anmärkningsvärt att ingen av ägarna hade några pengar när de försattes i konkurs, trots att de hade plockat stora summor ur företaget in i det sista.

    De två ägarna till Assisten HB arbetar numera med samma verksamhet, men som då anställda i två företag som har tagit över många av Assistens tidigare brukare som kunder. De företagen är relativt nystartade och åtminstone ett av dem ägs av anhöriga till en av männen.

    Fria Nyheter: – Tyvärr har den här fina förmånen med att ha personliga assistenter för funktionshindrade lockat till sig oseriösa aktörer som mjölkar skattebetalarna och skor sig själva. Som vanligt så slår det mot de som bedriver seriös verksamhet och vill göra rätt för sig.

    Källa:
    Förvaltningsrätten i Malmö – 355/356-10

    Media
    Hd -Assistansföretag i skattehärva

    Kontakt med artikelförfattaren
    redaktion.vast@frianyheter.nu



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

    Ytterligare flyktingsatsning impopulär i Södertälje

    Anders Lago (S). Kommunstyrelseordförande i Södertälje. Foto: SAP

    SÖDERTÄLJE. Kostnaderna för socialbidrag i Södertälje kommun skenar. I år beräknas summan bli över 300 miljoner för den allt mer kulturberikade staden. Men nu har kommunen kommit på en ny idé – man ska betala Manpower för att hjälpa ”flyktingar” med ”jobbcoachning” och ”yrkesvägledning”. Förslaget sågas dock av de boende i staden.

    Det är nyhetssajten Politiskt Inkorrekt som citerar Länstidningen i Södertälje. Till dem säger Susanne Bergström (S):

    - Det här är en jätteviktig fråga. De pengar vi nu använder till socialbidrag behöver vi för att stärka skola och förskola.

    Och det stämmer. Enligt SCB och Lärarnas riksförbund har Södertälje redan den sämsta skolan i landet, och enligt kommunstyrelsens ordförande Anders Lago (S) beror detta uteslutande på invandringen. Under en kommundebatt erkände Lago nyligen att svenska ungdomar inte presterar sämre i Södertälje än i andra delar av landet, vilket uppmärksammades av det närvarande nationalistpartiet Nationaldemokraternas representanter på plats.

    – Det är mig veterligen första gången som en södertäljepolitiker, vars partiledare häver ur sig 'vad är svensk egentligen?', erkänner att svenskarna faktiskt existerar och att vi är bra någonting, säger fullmäktigeledamoten Marc Abramsson (nd).

    Impopulärt förslag
    I Södertälje mottar man beskedet utan större entusiasm. Webbplatsen Politiskt Inkorrekt citerar en numera borttagen läsarkommentar i LT signerad ”Bengt”:

    Det kan väl inte vara särskilt svårt att skaffa jobb till "flyktingarna" då de bara utgör 4,3 % av de som beviljats PUT enligt Migrationsverkets statistik för 2008. Frågan är, hur fixar vi jobb till de övriga 95,7 % plus alla anhöriginvandrare? Det är det som är den stora frågan.

    Facebook är reaktionerna också ljumma. Många menar att det vore dags att satsa nån krona även på de svenskar som faktiskt bor kvar i den allt mer mångkulturella staden.

    ”Var är fokus på vanliga svenska ungdomar?” frågar sig Lotta Aarea, vårdbiträde och Södertäljebo.

    ”Jag håller med, det e väl ont om jobb för alla inte bara för invandrare. Det finns folk som pluggat och har lån från sina utbildningar och nu ska vissa prioriteras!” skriver Raquel Yacoub, 26 år och bosatt i Hovsjö.

    ”Bra sagt om svenska ungdomar” skriver Irma Salenius, också hon från Södertälje.

    WN.



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

    Faraj Abu-Iseifan (S) siktar mot riksdagen

    Socialdemokraten Björn Fries får ingen plats på riksdagslistan i Blekinge. Valberedningen tycker att han är för okänd, uppger Blekinge Läns Tidning.

    ”Nu välkomnas antidrog-kämpen av motståndarsidan inom Moderaterna, men Fries tänker inte byta parti.

    Vi har så olika grundläggande värderingar, så jag har sagt tack men nej tack, säger han. Fries ser bara två skäl till att hans namn inte är med på listan.

    Antingen duger jag inte eller också är de oroliga för att väljarna ska välja mig, säger han.

    Valberedningen förslår att riksdagslistan ska toppas av Kerstin Haglö, Peter Jeppsson, Suzanne Svensson och Faraj Abu-Iseifan”.

    Socialdemokraterna föreslår att Faraj Abu-Iseifan skall toppa riksdagslistan. Att dom väljer just honom var ingen överraskning.

    Socialdemokraterna vill gärna få med så många muslimska invandrare som möjligt på sina listor, har dom dessutom tidigare varit inblandade i flera skandaler då är det enligt (S) en fin merit.

    Ni minns kanske ”skitskandalen” som flera SSU:are var inblandade i på ett hotell i Bryssel 2007?

    Enligt hotell-personalen klenade någon eller några av dom ner rummet med skit.

    Det tog 2,5 timme för städerskan på hotellet i Bryssel att få bort avföringen från heltäckningsmattan, stolen, dörrarna och väggen, en av dessa personer kandiderar nu för (S) till riksdagen.

    Ni gissade rätt det är ”bajsberikaren” Faraj Abu-Iseifan. Andra skandaler inom SSU var när dom för några år sedan bluffade till sig över 200 000 kronor genom att redovisa mellan 400 och 800 medlemmar trots att dom endast hade 31.

    Varje ny medlem fyllde deras kassa-kista med 150 kronor. Kravet för att få dessa pengar är att det finns betalande medlemmar, SSU hade som sagt 31 betalande men fick pengar för 400 betalande medlemmar.

    År efter år fick SSU drygt 60 000 kronor för 400 betalande medlemmar, fusket/bedrägeriet var således medvetet.

    Hela 90 procent av medlemmarna har visat sig vara luft, därför beslutade Region Blekinge att kräva tillbaka bidraget.

    Faraj Abu-Iseifan (blivande ledamot i riksdagen) sa följande till journalisten Gunnar Svensson på BLT.se:

    ”Det är inget medvetet fusk från vår sida, vi har aldrig medvetet förskansat oss mer pengar än vi hade rätt till. Jag har aldrig ens tänkt den tanken, säger han”

    Men under flera års tid har 90 procent av medlemmarna varit luft. Kan man verkligen vara så slarvig?

    Ja, jag tror att man kan vara det, svarar Faraj Abu-Iseifan.

    Drygt 8 månader innan valet 2006 (passande tid) belsutade Chefsåklagaren Tommy Clevenhult att SSU slipper åtal. Anledningen var enligt åklagaren:

    ”Medlemmarna skyller på varandra och det har varit olika kassörer i olika perioder. Det har varit ett töcken att reda ut.

    SSU som hade betraktats som det största ungdomsförbundet i Blekinge visade sig vara det minsta med bara 47 betalande medlemmar under 2004 istället för de 447 som uppgivits.

    Den uppgiften om de uppblåsta siffrorna är ett bevis, men någon ska lastas och ställas till ansvar och det har varit det svåra. Vi kan inte åtala hela styrelsen, säger Tommy Clevenhult.

    Åklagarmyndigheten har inte kunnat ta hjälp av medlemslistorna eftersom människor har rätt att tillhöra ett parti utan att den uppgiften röjs”

    Så här går det till när ruttna Socialdemokrater behöver mer pengar, nu siktar en av dom (Faraj Abu-Iseifan) på riksdagen.

    Sedan tror jag redan dom flesta läsarna vet att förre skolministern Ibrahim Baylan fick sin plats i SSU:s förbundsstyrelse genom valfusk.

    Visst skulle det kännas väldigt betryggande om dessa ligister skulle få chansen att styra Sverige i fyra år efter valet i den 19 september i år!

    Riksdagslistan ska toppas av bl.a Socialdemokraten Faraj Abu-Iseifan

    Inget medvetet fusk säger Faraj Abu-Iseifan (S)

    SSU slipper bedrägeriåtal

    SSU:arna klenade avföring på mattor och väggar

    Skolminister Ibrahim Baylan fick sin plats i SSU:s förbundsstyrelse genom valfusk.

    Faraj Abu-iseifan Lars Vilks blir en oförtjänt symbol för yttrandefriheten Muslimer tvingas ta skulden kollektivt




    Ursprungsartikel
    Källa: Spikharry's Blog (importerat inlägg)

    tisdag 30 mars 2010

    Het debatt i kommunfullmäktige i Sundsvall

    Sverigedemokraterna i Sundsvall lyckades reta gallfebern på övriga partier kommunfullmäktige under gårdagen.

    Okvädesord som ”nazism”, ”brunskjortor”, ”unken människosyn” och påståenden om att Sverigedemokraterna skulle härstamma från Vitt Ariskt Motstånd haglade över partiets gruppledare Johnny Skalin.

    Den moderata ledamoten Eva Lohman hävdade att Sverigedemokraterna ”avslöjar sig själva allt mer och mer och sprungna ur VAM-rörelsen”.

    De hetska utfallen hade sin grund i att Sverigedemokraterna lämnat in en motion om att Sundsvalls kommun omedelbart skall upphöra med att betala ut bidrag till invandrarföreningar vars syfte är att främja eller förstärka sin gamla kultur, samt dessutom anta ett principbeslut om att kommunen framöver ej utbetalar stöd till liknande ändamål.

    Socialdemokraten Börje Bergström ansåg att ”det här är ett angrepp mot hela den svenska folkrörelsen och den svenska demokratin”.

    Fria Nyheter väljer att publicera motionen i sin helhet:

    Motion om att avveckla skattefinansierat stöd för invandrarföreningar

    Förslag till beslut
    Sverigedemokraterna föreslår kommunfullmäktige besluta

    • att med omedelbar verkan upphöra med ekonomiskt stöd till invandrarföreningar
    • att anta ett principbeslut om att kommunen framledes ej utbetalar stöd till invandrarföreningar

    Bakgrund
    Talesättet "att ta seden dit man kommer" gäller inte längre. Nu talas istället om integration, vilket innebär att alla grupper, såväl svenskar som invandrare, skall integreras i det mångkulturella Sverige. Som alternativ förespråkar Sverigedemokraterna assimilering, som går ut på att det är invandrarna som skall anpassa sig till det svenska samhället.

    I kommunerna har den mångkulturella integrationspolitiken slagit igenom på olika sätt. Årligen utdelas hundratusentals kronor i kommunala bidrag till invandrarföreningar vars syfte är att upprätthålla och förstärka hemlandets kultur och identitet i Sverige. Det främjar inte assimilering, eller ens integration, som är det uttalade målet för riksdagspartierna. Om immigranterna har ett sådant behov är det rimligt att det själva står för de kostnader som är förknippade med det, istället för att skattebetalarna ska finansiera en verksamhet som allt annat än främjar en anpassning till Sverige.

    Förslag

    • Att omedelbart upphöra att betala ut bidrag till invandrarföreningar vars syfte är att främja eller förstärka sin gamla kultur, samt dessutom anta ett principbeslut om att kommunen framöver ej utbetalar stöd till liknande ändamål.

    För Sverigedemokraterna
    Johnny Skalin (SD)

    Socialdemokraten Olle Åkerlund hävdade att han mådde illa och att han fick en flashback till Nazityskland.

    Johnny Skalin (SD) försvarade sin motion och fick gång på gång gå upp i talarstolen och berätta att det inte handlade om nazism och att han varken var nazist, rasist eller ens främlingsfientlig.

    Enligt tidningen Dagbladet skall Johnny Skalin ha förklarat i kommunfullmäktige att ”det inte handlar om att invandrare inte skall få pengar för att de är invandrare, utan att det handlar om att de inte skall få skattepengar för att främja och bekräfta sin egen kultur”.

    Länkar:
    Dagbladet – "Får associationer till brunskjortor"
    SD Sundsvall – Motion om att avveckla skattefinansierat stöd för invandrarföreningar
    Sundsvalls Kommun – Webbtv

    För kontakt med artikelförfattaren:
    info@frianyheter.nu



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

    Statuera exempel utvisa El-kaissi Ramadhan


    Åklagaren vill ha 14 års fängelse för den 21-årige man som i november rövade bort och misshandlade en 19-årig kvinna i Kristianstad.

    ”Kvinnan fick skador för livet.

    Mannen bör dömas för människorov och mordförsök, yrkade åklagaren den sista rättegångsdagen.

    Jag tycker att gärningarna är så hänsynslösa och råa och hade han varit över 21 år hade jag yrkat på livstid. Med de regler som finns kan han inte få mer än 14 år maximalt, säger chefsåklagare Pär Andersson.

    Kvinnan polisanmälde i höstas sin före detta pojkvän för våldtäkt och misshandel. Några dagar senare, den 6 november, rövade han med henne i sin bil i centrala Kristianstad och hon hittades senare samma dag på ett fält utanför staden så svårt misshandlad att hon var nära att avlida.

    Kvinnan hade bland annat skärsår och skador efter strypgrepp. Hon vårdas fortfarande på sjukhus och enligt läkare kommer hon aldrig att bli helt återställd.

    21-åringen har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visat att han inte lider av någon allvarlig psykisk störning, varken vid undersökningstillfället eller när han rövade bort ex-flickvännen.

    Han nekar till anklagelserna och sade inför rätten den sista rättegångsdagen att han hoppas på ett mirakel som gör att flickan blir frisk, rapporterar Kristianstadsbladets nätupplaga.

    Han ska bli kvar i häktet tills domen meddelas den 7 april”.

    Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan som bytt namn till (Casper El-kaissi Östlöv) är tidigare dömd för extremt grova brott, bl.a våldtäkt mot barn, misshandel, mordförsök etc etc.

    Hur kan 7-klövern försvara att denna serievåldtäktsmannen som nästan avrättade Emma skall få stanna kvar i Sverige.

    Vad krävs för att regeringen och övriga riksdagspartier skall ta sitt ansvar och ser till att inga fler töser får sina liv förstörda av Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan?

    Är det enbart Sverigedemokrater som anser att grovt kriminella med invandrarbakgrund skall utvisas? Vid upprepad brottslighet måste sittande regering ta sitt ansvar och se till att dom som missbrukar sitt svenska medborgarskap får det upphävt och kastas ut för all framtid.

    Skall vi någonsin kunna få ordning och reda i Sverige, då krävs det att politikerna tar sitt ansvar och slutar smeka kriminella medhårs.

    Fega, slapphänta och rädda politiker har vi ingen användning för, deras enda mål är att fylla sina redan feta plånböcker med fler sedlar under tiden som vi skattebetalare skall finansiera vår egen undergång.

    Åklagaren vill ha 14 års fängelse för den 21-årige man som i november rövade bort och misshandlade en 19-årig kvinna i Kristianstad




    Ursprungsartikel
    Källa: Spikharry's Blog (importerat inlägg)

    Insändare: Sveriges väg till en kulturell självutplåning Ur en utlännings perspektiv

    [INSÄNDARE] Invandringen till Sverige i dåtid och nutid är en het debatt i dagens Sverige och är ett ämne som diskuteras flitigt i media. Dels av den mer etablerade median men även av dom mer frispråkiga och inte fullt så "politiskt korrekta"  informationskällorna på nätet. En debatt som skulle vara svår att missa även om man inte  är det minsta intresserad av samhällspolitik. Samtidigt som dom kritiska rösterna växer sig allt starkare i samhället mot den förda invandringspolitiken som allt fler anser vara felaktig, i längden ohållbar och rent av vårdslös. Benämningar som massinvandring, kulturberikare, pensionsräddare, främlingsfientlig, islamofob, rasist mm används ofta av debattörerna i sin retorik, dels för att stärka sina egna argument och dels diskreditera sin opponent.

    I den rent partipolitiska duellen så  har vi Sverigedemokraterna på ena sidan, och i princip alla andra partier på den andra. Duellen har dock blivit större än att bara omfamna politiska partiers vardagliga tjafs, idag påverkas hela samhället av detta till synes så tabubelagda samtalsämne.

    Finns det belägg för behovet av ett radikalt nytänkande angående invandringen och dess påstådda negativa konsekvenser eller är det bara en del utav den vanliga partipolitiska kampen? Jag anser att det finns och tänkte redogöra för varför.

    Till att börja med bör vi titta på vad statistiken säger. 1.128.000 beviljade uppehållstillstånd perioden 1980-2009. Bara under år 2007 invandrade 99485 personer till Sverige. Tänker man sig dessa siffror i jämförelse med Sveriges ca 9 miljoner invånare så kan man konstatera redan här att benämningen massinvandring verkligen har en verklighetsförankring och inte är tom retorik. Vidare bör man försöka sig på att förstå vilka människor det är som kommit hit i syftet att avgöra om invandringen varit av godo eller ej.

    Jag kan berätta att jag själv är en tredje generationens invandrare. Min mormor kom hit från fd Jugoslavien under 60-talet och började arbeta i princip omgående. Släktingar likaså, det var alltifrån hotell&restaurangbranschen till skeppsvarven och bilindustrin som behövde arbetare. Just från gamla Jugoslavien var det många som anlände till Sverige under den tiden och det fanns ett klart syfte med varför dom kom hit, det syftet var att arbeta. Arbeta, betala skatt och tjäna ihop till sitt egna uppehälle. Vissa lärde sig svenska rätt så snabbt, andra tog det lite längre tid för. Men huvudsaken är den, dom bjöds in, jobbade, gjorde rätt för sig och var samhället till fördel.  Kan man säga samma sak om majoriteten av dagens invandrare? Inte enligt min åsikt.

    Dagens invandring, särskilt från länder där islam är den dominerande teologiska läran är snarare samhället till last än nytta skulle jag vilja påstå. Det står jag för hur radikalt och politiskt inkorrekt det uttalet än må vara, fullt förstående för  den dispans jag erhåller pga mitt utländska påbrå, när en etnisk svensk pekar på samma problem så  blir han genast stämplad som en främlingsfientlig-islamofobisk-rasistnazist. Född och uppväxt i en invandrartät och islamdominerad stadsdel i en av våra tre största städer så har jag en personlig erfarenhet utav det jag skriver om, till skillnad från våra karriärspolitiker som inte bor i närheten av utlänningarna vars liberala invandring dom säger sig förespråka och inte har en gnutta verklighetsförankring i sin generella, utopiska retorik.

    Min generation, och möjligtvis den nästkommande var dom sista att ha en tydlig andel etniska svenskar i klasserna när vi gick i skolan från låg och mellanstadiet till högstadiet. Då var skillnaden som tydligast då vi alla gick i samma klass och kunde se hur dom yngre var fördelade. För att gå in lite närmare på min egna bakgrund och belysa dom problemen som svenskarna drabbades utav under min uppväxt.

    Allt eftersom vi växte upp, gick ut högstadiet för att sedan börja på gymnasiet och vidare så började man märka av en allt högre utflyttning av svenska familjer från bostadsområdena vi växte upp på. Man hörde från sina gamla klasskompisar om att dom hade flyttat ut från staden och köpt hus längre ut på landet. Att föräldrarna kände sig tvungna för familjens skull och inte kände sig säkra längre att bo på ett område och i en stad som dom för varje dag kände igen allt mindre. Problemen eskalerade allt snabbare under 90-talet, då vågen av muslimska flyktingar från mestadels Balkan och mellanöstern kom och bosatte sig, först med lindrigre incidenter som klotter, skadegörelse och allmän stökighet till allvarligare såsom skolbränder och hot mot lärare. Rektorn tillsammans med lärarna var helt vilsna inför detta beteende och fasstän man visste vem som var ansvariga för det mesta av illdåden så ledde det nästan aldrig till någon konsekvent bestraffning. Oftast kallade man föräldrarna till skolan för lite samtal med rektor, relevant lärare eller kurator och det var slutet på historian, för den gången. Ingen visste riktigt hur man skulle handskas med något som är så ovant för en typisk svensk lärare. Tänk då ur ett större perspektiv hur samhället i princip vittrar sönder från alla håll och kanter.

    Allt fler muslimer söker sig idag till Sverige, genom anhöriginvandring, påstådda flykter från diverse tortyrhot och dylikt. Poängteras bör att detta inte längre är den arbetskraftsinvandring som det en gång fanns ett behov av utan är en ren ekonomisk form av migration i syftet att berika sig själv och helst att då berika sig själv både i det nya värdlandet och att skicka pengar till ursprungslandet. Frågar sig ingen varför dom söker sig till just Sverige av alla länder? Kan det vara så att dom får höra vilket land som är lättas att komma till och få uppehållstillstånd? I min mening är det exakt så det är och det kan man lätt attestera för om man bor eller har bott i ett invandrartätt område och då vet hur det fungerar. Man har all insiderinfo man kan ha för att verkligen förstå situationen. Problematiken mellan islam och samspelet med övrig religion/kultur/ideologisk lära är många. Dels  leder den islamska trosinriktningen hos dom nyanlända till att känna förakt för det icke-muslimska och i detta fallet det kristna och ateistiska.

    Faran med allt detta är att man i Sverige idag inte vill identifiera massinvandringen som ett problem, utan istället uppmanar sin befolkning till att inte bara naivt acceptera mångkultur, utan att vara vänligt inställd till islam och främmande kulturer i allmänhet som något enbart positivt. Vi har utomeuropeiska invandrare som är överrepresenterade i brottsstatistiken. Som orsaker till detta beteende anges utanförskap, trångboddhet, segregation, rastlöshet och nu går man tillochmed så långt att man skyller vissa brott som majoriteten utgörs av muslimska brottslingar, på en bristande stadsplanering. Med andra ord så är gatorna och husen på vissa särskilt utsatta stråk i storstäderna utformade på ett sådant sätt så att brott sker i större utsträckning pga detta. En helt vansinnig tanke, felet verkar ligga överallt förutom hoss just människorna som begår majoriteten av dessa brott. Vilken brottsstatistik man än förlitar sig på så är utlänningar klart överrepresenterade, särskilt bland dom grövre brotten. Något som media försöljer dölja med alla medel dom har. Det kan handla om att pixelera utom-nordiska hudtyper till att medvetet ge misstänkta förövare svensktklingande/harmlösa smeknamn såsom Metro-Gustav, Alexandramannen, Romario, K-falangen, M-falangen etc. Ett allt ökande antal våldtäkter sker i Sverige, det talas om ett antal som är oöverträffat i Europa. I Oslo var samtliga 41 anmälda överfallsvåldäkter de tre senaste åren begågna av icke-västliga invandrare. Detta menar jag är ett direkt samband med detta förakt för allt icke-muslimskt och toleransen inom islam för brott mot icke-muslimer.

    Sedan kommer vi till till muslimers disfunktionella relation mellan man och kvinna som enligt islam skall lydas till punkt och pricka utan eftertankie eller kritik. En relation, eller snarare icke-relation där filosofin är präglad av en moralpanik som inte återfinns i västvärlden. Ett av dom största hindren för islams ko-existens i länder med andra värderingar och seder enligt mig. Nyligen vann den numera skamfilade Diskrimineringsombudsmannen i en mild sagt absurd rättegång mot Arbetsförmedlingen där en muslimsk man vägrade skaka hand med en svensk kvinnlig VD under en arbetsintervju, domen beslutade att mannen skulle erhålla 60000kr i skadestånd.

    Detta är ett rätt så tydligt exempel på vilken väg Sverige glidit in på och hur långt det har gått i denna anti-svenska rörelse och till råga på allt så försöker man diskreditera och på alla sätt och vis sätta käppar i hjulet för det enda politiska partiet som kandiderar för en radikal förändring av dessa företeelser. Man bedriver aktiv stasi-liknande censur av utländska brott i media och riktad propaganda mot SD som politiskt parti och ideologi. Dom utestängs från debatter i statliga skattefinansierade tvkanaler och får ofta inte svara på anklagelser utfärdade av partietablissemanget.

    Bedriften där ledande politiker går ut och påstår att svensk kultur är töntig och i behov av en nyttig kulturberikning utifrån och ifrågasätter vad svensk kultur är för något, utan att efteråt tillägga att det var menat på skämt, är för mig och säkerligen många andra utlänningar ett häpnadsväckande uttalande. Denna oikofobiska inställning, även om den är menad med välvilja, solidaritet, humanism, empati och alla andra fina anledningen, leder bara till en nations förfall vid missbruk och då det inte är ekonomiskt försvarbart.

    Denna aktiva process med att utplåna nationskänslan och tvinga till acceptans en för Sverige främmande och uppenbarligen fientlig kultur, mot dess inhemska befolknings vilja alternativt lura på sitt folk att detta är bara av godo, kan komma att leda till någon form av revolutionsliknande uppror.

    Smygislamiseringen utav samhället är ett faktum och byggloven till nya moskeer med sina minareter delas ut allt för frikostigt. Islam accepterar inte andra religioner eller ideologier vid sin sida, för det är just vad den är, en totalitär ideologi som strävar efter erövring och där slutgiltiga målet är världsdominans genom heligt krig mot dom otrogna. Konvertera eller gå under. En verklighet som bland annat vi serber fick känna på under ca 500 år av turkisk ockupation. Erfarenhet så det räcker och blir över i kritiken mot islam. Fast såklart förnkekas denna tendens utåt, men bakom stängda moske-dörrar är det en helt annan agenda som predikas.

    Förutom dom inhemska svenskarna som tar skada av denna oproduktiva och direkt skadliga anstormning av främmande folkslag och deras teologiska läror så kommer dom laglydiga, hårt arbetande, mer västvänliga utlänningarna i kläm. Vi, menar jag får ta kritiken som inte är ämnad för dom som sköter sig, betalar skatt och gör rätt för sig i allmänt. Som varje svensk medborgare bör göra.

    Man talar sig istället hes om att Sverige ska bli bättre på att integrera dom här invandrarna, detta eviga projekt som aldrig tycks lyckas. Hur gör man då för att integrera dom invandrare som pga sin trosuppfattning, förakt inför det svenska samhället eller krigshärjade bakgrund ej vill eller kan integreras? Varför fortsätter man att ta emot flyktingar från oroshärdar och ta på sig andra länders problem på svenska skattebetalares axlar? Som är här olagligt, som gömmer sig då man fått avvisningsbeslut och hålls gömda av naiva svenskar och olika församlingar? Dessa frågorna borde makthavarna se till att lösa illa kvickt innan vi alla en dag börjar klia huvudet på allvar och undra över varför vårt samhälle ser ut som det gör.

    Sava



    Ursprungsartikel
    Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)