Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 30 mars 2010

Statuera exempel utvisa El-kaissi Ramadhan


Åklagaren vill ha 14 års fängelse för den 21-årige man som i november rövade bort och misshandlade en 19-årig kvinna i Kristianstad.

”Kvinnan fick skador för livet.

Mannen bör dömas för människorov och mordförsök, yrkade åklagaren den sista rättegångsdagen.

Jag tycker att gärningarna är så hänsynslösa och råa och hade han varit över 21 år hade jag yrkat på livstid. Med de regler som finns kan han inte få mer än 14 år maximalt, säger chefsåklagare Pär Andersson.

Kvinnan polisanmälde i höstas sin före detta pojkvän för våldtäkt och misshandel. Några dagar senare, den 6 november, rövade han med henne i sin bil i centrala Kristianstad och hon hittades senare samma dag på ett fält utanför staden så svårt misshandlad att hon var nära att avlida.

Kvinnan hade bland annat skärsår och skador efter strypgrepp. Hon vårdas fortfarande på sjukhus och enligt läkare kommer hon aldrig att bli helt återställd.

21-åringen har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visat att han inte lider av någon allvarlig psykisk störning, varken vid undersökningstillfället eller när han rövade bort ex-flickvännen.

Han nekar till anklagelserna och sade inför rätten den sista rättegångsdagen att han hoppas på ett mirakel som gör att flickan blir frisk, rapporterar Kristianstadsbladets nätupplaga.

Han ska bli kvar i häktet tills domen meddelas den 7 april”.

Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan som bytt namn till (Casper El-kaissi Östlöv) är tidigare dömd för extremt grova brott, bl.a våldtäkt mot barn, misshandel, mordförsök etc etc.

Hur kan 7-klövern försvara att denna serievåldtäktsmannen som nästan avrättade Emma skall få stanna kvar i Sverige.

Vad krävs för att regeringen och övriga riksdagspartier skall ta sitt ansvar och ser till att inga fler töser får sina liv förstörda av Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan?

Är det enbart Sverigedemokrater som anser att grovt kriminella med invandrarbakgrund skall utvisas? Vid upprepad brottslighet måste sittande regering ta sitt ansvar och se till att dom som missbrukar sitt svenska medborgarskap får det upphävt och kastas ut för all framtid.

Skall vi någonsin kunna få ordning och reda i Sverige, då krävs det att politikerna tar sitt ansvar och slutar smeka kriminella medhårs.

Fega, slapphänta och rädda politiker har vi ingen användning för, deras enda mål är att fylla sina redan feta plånböcker med fler sedlar under tiden som vi skattebetalare skall finansiera vår egen undergång.

Åklagaren vill ha 14 års fängelse för den 21-årige man som i november rövade bort och misshandlade en 19-årig kvinna i Kristianstad
Ursprungsartikel
Källa: Spikharry's Blog (importerat inlägg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag blir så jäkla ledsen att läsa om våldet mot den här flickan.Har tidigar varit neutral när det gäller invandringen.Men börjar se det pris vi alla får betala i form av vålds-brott mm, måste bli slut på massinvandringen samt möjligheter att utvisa kriminella och deras familjer!