Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 26 september 2010

Nätverk mot politisk korrekthet går i dvala

Efter att den svenska anti-PK-bloggosfären nu har uppnått sitt första mål - att öppna svenskarnas ögon i tillräcklig omfattning för att resultera i ett önskvärt riksdagsvalresultat, går nu Nätverk mot politisk korrekthet ner i dvala för ett tag framöver - tills vi behövs igen!

En av våra medlemmar har dessutom växt sig riktigt stor, och i sig själva blivit en slags naturlig samlingspunkt för anti-PK-nyheter och självständigt tänkande människor i Sverige. Vi hänvisar därför med varm hand alla våra läsare till:


Politiskt Inkorrekt
Följ gärna PI dagligen, medverka i deras kommentarsdiskussioner, och skicka även in alla typer av värdefulla nyhetstips som ni kan tänkas ha till dem, för att försäkra er om att dessa kommer användas och exponeras på bästa möjliga sätt!

Om ni dessutom har tid att följa fler än en anti-PK-site så rekommenderar vi även starkt följande bloggar och YouTube-kanaler, för att ge er en om möjligt ännu mer komplett bild av de nyheter om Sveriges tillstånd som etablissemanget inte vill att ni ska höra talas om:
Så, tills nästa gång vi behövs:
Tack för allt, kära kritiskt tänkande svenskar, och fortsätt på precis samma sätt! Historien kommer vara er evigt tacksamma.

PS.
NMPK-feedet och medlemsrutan hos våra olika medlemmar kommer fortfarande fortsätta visa högkvalitativa anti-PK-nyheter, så det finns ingen som helst anledning att ta bort varken RSS-prenumerationen på feedet eller medlemsrutan! Och kom ihåg att vi bara går ner i lite viloläge för stunden, men vi är allt annat än borta!

Inga kommentarer: