Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 30 juni 2010

SVT UTESTÄNGER SD



SVT har tagit ett politiskt beslut när man utestänger Sverigedemokraterna från slutdebatten och partiledarutfrågningen.  Läs artikel.

Den så kallade oberoende "Fria Televisionen" i SVT är politiskt styrd upp över öronen. Jag blir mycket upprörd över detta beslut och den krystade förklaringen som programdirektören Jan Axelsson ger på SVT:s hemsida. Jag känner ett stort förakt för dessa ryggradslösa "högt" uppsatta chefer som inte vågar ta ett beslut att låta ett nytt kommande parti i riksdagen delta i SVT. Det kommer utan tvekan leda till att SD gör ett sämre val än om vi skulle fått delta under samma förutsättningar som dagens riksdagspartier.

Jag är dessutom helt övertygad om att detta beslut från SVT kommer att framstå som särdeles dumt men politiskt korrekt ju närmare valet vi kommer. Varför? Jo, jag är övertygad om att Sverigedemokraternas opinionssiffror kommer att stiga ju närmre vi kommer valdagen.

Jag hoppas dock att detta odemokratiska beslut av SVT kommer att reta upp väldigt många av väljarna så att det blir än mer övertygade om att rösta på SD. En sak är nog säkert, om detta beslut står fast och det är att antalet personer som kommer att proteströsta på SD kommer att öka markant. Det är många som retar sig på den negativa särbehandling av Sverigedemokraterna som pk-etablissemanget ägnar sig åt.

De stora svenska medierna har än så länge mörkat denna nyhet från SVT. Vem är förvånad!



Ursprungsartikel
Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

Inga kommentarer: