Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 3 juni 2010

En mördare släpps fri trots uppenbar skuld i brottet.

Den 23-åriga statslöse palestiniern som mördade Inger 78 på en parkingsplats i Landskrona har släpps ur häktet trots att han och rätten är eniga om hans skuld i brottet.

En skyldig mördare släpps ur häktet trots att han dömts som skyldig i tingsrätten och kommer att dömas som skyldig i hovrätten efter sitt överklagande.

Det är ett tydligt exempel på hur rättsystement har kollapsat i Sverige.

I media har man en säregen verklighetsbild, SVD: "Dömd för p-platsbråk på fri fot."

DN: "Dömd för p-platsbråk på fri fot."

I ett bråk brukar bägge parter gå till aggresivt angrepp, med den beskrivningen antyder media att den 78-åriga Inger gick till våldsamt angrepp mot den stackars 23-åriga mördaren som kanske bara försvarade sig mot den mordiskt farliga ligisten Inger 78?

Tidningarna beskriver mördaren som "bråkig", de beskiver mordet som "bråk". Som om han inte ens behöver en dom, som om det vara bara en liten betydelselös konfrontation. Det vara bara "bråk" mellan 79-åringen och 23-åringen, bråk, så lite är ett männsikoliv värt i Sverige. Man får kalla kårar av hur domtolar behandar mordoffer i Sverige och hur media beskriver ett mord som "bråk".

Det finns en Facebookgrupp som beskriver fallet som det är och vill straffa mördaren, gå dit om ni vill göra något åt brottsligheten. Domstolarna vill uppenbarligen inte göra något åt den. Domstolarna är bara en pinsam formalitet för att låtsas att vi har lagar och regler.

Ni själva kan blir nästa mordoffer, i media blir mordet nedvärderat som ett "bråk", hur skulle det kännas? Vidrigt.



Ursprungsartikel
Källa: Two Invandrare (importerat inlägg)

Inga kommentarer: