Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 30 maj 2010

Demonstration mot det mångkulturella våldet

En manifestation arrangeras i Västerås mot det mångkulturella våldet idag kl 13.00.

Med anledning av att ännu en svensk fallit offer för mångkulturen arrangerar nu Svenskarnas parti (SvP) en manifestation i Västerås under parollen ”För ett tryggt Sverige och mot det mångkulturella våldet”.

Det var i samband med flygbladsutdelning till lördagens manifestation som två personer blev knivhuggna i Hallstahammar av vänsterextremister i onsdags.

Tisdagen den 4 maj bragdes ännu ett offer för mångkulturen om livet. Denna gång i Västerås där 16-årige Beatrice Fredriksson misstänks ha mördats av en kurd. Enligt polisen hade den döda flickans kropp kraftiga skador och kurden som erkänt att han skadat flickan är nu anhållen misstänkt för mord.

Mordet är ett i raden av den grova kriminalitet som är en direkt följd av mångkulturen. Tidigare under året har flera brutala fall uppmärksammats där bland andra 78-årige Inger slogs ihjäl av en icke-svensk i Landskrona och 19-årige Emma nästan torterades till döds i Kristianstad av Casper Östlöv (som tidigare hette Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan)och aldrig kommer att bli återställd.

-Det får vara nog någon gång. Hur många ska drabbas av det mångkulturella experimentet innan det vågar pratas om problemen och också om lösningar på dem? Hur många ska mördas, våldtas eller rånas innan någonting görs?, säger Daniel Höglund, partiledare för Svenskarnas parti.

När Höglund får frågan om det är att "utnyttja dåden i politiska syften" när manifestationer arrangeras så som det nu görs i Västerås svarar han:

-Tvärtom är det skamligt när etablissemanget försöker dölja problemen med mångkulturen som resulterar i de här dåden. Att inte reagera på de här fruktansvärda händelserna är att strunta fullständigt i offren. Om det mångkulturella våldet förtigs så kommer det aldrig bli ett slut på det. Vi svenskar måste säga ifrån och kräva förändring.

-Även om etablissemanget försöker tysta ner våldet så vet de allra flesta om att icke-svenskar är starkt överrepresenterade inom grov brottslighet men knappt någon vågar tala högt om det. Vi vägrar däremot att tystas, det krävs ett parti som står på svenskarnas sida i dagens samhälle, avslutar Höglund.

Västerås är inte på något sätt förskonat från den mångkulturella kriminaliteten, under påskhelgen startades bränder på skolor i invandrartäta stadsdelar och så sent som den 19 april dömde Västerås tingsrätt en eritreansk gärningsman till fängelse för våldtäkt. Våldtäktsmannen utvisas dock inte och ingen skall vara gripen för skolbränderna.

Enligt en Facebookgrupp annordnas lördagen den 29 maj arrangeras en öppen manifestation i Västerås under parollen "För ett tryggt Sverige och mot det mångkulturella våldet".

Enligt hemsidan har de inte fått demonstrationstillstånd av polisen men de tänker genomföra sin manifestation enligt planerna. Svenskarnas parti väljer nu med anledning av polisens ovilja att lämna ett beslut att utlysa Råby centrum som samlingsplats för demonstrationen istället för gå en kortare gångmarsch med samma slutdestination. Svenskarnas parti väljer därmed att använda den grundlagsskyddade mötesfriheten istället för att ansöka om tillstånd vilket innebär att polisen inte har rätt att hindra demonstrationen.

VLT – Nazisttåg får kritik av föräldrar till den mördade flickan



Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: