Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 28 februari 2010

Moskebygge i utbyte mot politisk stöd till Moderaterna lurar Sossarna?

En ny moske ska få byggas i Rinkeby, enligt en artikel så har bygget godkänts efter en överenskommelse mellan riksdagsparierna.

Men enligt andra uppgifter som kan hittas här så ligger Moderaterna bakom den nya moskeen. Moderaterna ska enligt uppgift ha lovat muslimerna i Rinkeby en ny moske mot ett löfte från muslimerna om politiskt stöd till Moderaterna.

Om det stämmer så har Moderaterna lyckats lura Mona Sahlin på väljare, hon reser dit ibland för att försöka få deras röster.

Oasvett om M har lurat S på ett antal muslimska röster eller inte så är moskeskandalen ett solklart tecken från riksdagspartierna, vi ska segregera mera. De säger i klartext till väljarna att riksdagspartierna fortsätter med turbohastighet att skifta Sverige från en västlig demokrati till ett muslimskt land, segregering och massinvandring är metoden.

Rinkeby som redan har fem moskeer ska nu få en till moske där man kan lära ut kvinnoförtryck och hat mot västliga värderingar. Enligt Nalin Pekgul (s) så lider befolkningen i Rinkebyområdet av de mer fräcka angreppen från de alltmer radikaliserade muslimerna som förnedrar kvinnor som inte är klädda på "rätt" sätt med burka. Moskeerna och muslimerna ökande antal gör att de radikaliseras och tar sig större friheter. De kanske får intrycket att radikala islam tolereras i Sverige, det tror vi alla efter att SVT under moderat ledning skapade Halal-TV med programledare som vill stena oss "otrogna" till döds. Varken Reinfeldt eller SVT har velat erkänna att de gjorde ett misstag.

Alla muslimer vinner oavsett om Alliansen eller om västerpartierna vinner valet, vi andra får se oss omkring efter ett nytt hemland eller kanske flytta till ett inhägnat område där vi slipper moderater, sossar, M, S, FP, MP, KD och C och deras nya favorithobby, islam. svd dn


Ursprungsartikel
Källa: Two Invandrare (importerat inlägg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Politikerna inser inte vad de gör! Det här är skandal!! Visst att man ska få utöva sin religion, det är helt klart en rättighet, men islam är mer än bara en religion. Det är ett sätt att leva, en kultur o politik i en o samma gryta. Jag växte upp i Tensta som i många avseenden liknar Rinkeby. Dessa förorter har allt sedan miljonbyggets tid varit mångkulturella, men det som händer nu är en minskning av det mångkulturella. Svenskar, finnar, européer flyttar från dessa områden. Även Iranier o andra utlänningar flyttar därifrån då antalet religiöst aktiva muslimer ökat kraftigt. Politikerna värnar varken om den svenska kulturen eller det mångkulturella samhället genom att tillåta moskébygget. Man tar ett stort steg fram mot att förvandla Rinkeby till ett religionsrasistiskt ghetto, mer än vad det redan är. Låt våra kvinnliga politiker gå genom Rinkebycentrum en sommardag i vanliga svenska sommarkläder o se vad som händer. Tanter i tält som spottar o ropar hora efter en, gubbar med skägg som visslar o gör närmanden. Så här ser verkligheten ut, jag vet, därför har min familj o många av våra både svenska o utländska vänner flyttat från Tensta o Rinkeby. När inga svenskar o andra icke-muslimer längre bor kvar i förorterna så kommer politikerna inse vad de gjort o att det är för sent att göra nåt åt det. Jag har inget emot religioner o andra folkslag, men mycket emot galenskap o tokiga människor inkl politiker.