Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 30 december 2009

FOLKPARTIET VILL HA FLER MOSKÉER OCH BÖNEUTROP



Tack och lov att det finns folkpartister som Birgitta Ohlsson, det gör allting så lätt och sänker folkpartiet i opinionen utan att vi Sverigedemokrater behöver annat än referera till dessa debattartiklar.

Efter att Gerda Anttis debattartikel publicerades i Corren har tydligen redaktionen på tidningen drabbats av rena paniken. Skribenter som prisar mångkulturen får sina artiklar publicerade dagligen i ett försök att misskreditera Gerda Antti å det grövsta. Senast i raden av skribenter är folkpartisten Birgitta Ohlsson som i en krönika verkligen visar vad folkpartiet står i denna fråga. Inte underligt att författaren Anders Johansson skrev en debattartikel med rubriken "Varning för folkpartister".

"Att muslimer vill bygga gudstjänstlokaler är ett tecken på att man känner sig hemma i Sverige. Moskébyggande bör uppmuntras och inte bekämpas."

Hur Birgitta Ohlsson kan komma till denna slutsats är för mig obegripligt. Men hon kanske anser att segregering är något som är bra för det svenska samhället och mångkulturen.

"Tack vare moskébyggen, i Malmö, Uppsala och Stockholm och andra städer, har vackra moskéer blivit synliga i det offentliga rummet. De utgör en omistlig del av Sveriges religiösa, kulturella och arkitektoniska mångfald."

Har aldrig Birgitta Ohlsson funderat över vad som predikas i dessa moskéer? En sak är säker det sprids inte bara fredsbudskap. Den som har sett den brittiska dokumentären "Under cover Mosque" skulle aldrig uttrycka sig som Birgitta Ohlsson.




Vad vet vi om vad för budskap som sprids i de svenska moskéerna? Jag är helt övertygad om att det finns imamer i Sverige som sprider exakt samma budskap. Dessa muslimer kommer aldrig att integrera sig i det svenska samhället. Med Folkpartiet och Birgitta Ohlsson i riksdagen kommer Sverige sakta men säkert gå en mörk framtid till mötes. De övriga riksdagspartierna kommer inte heller att förhindra denna negativa utveckling.



Ursprungsartikel
Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

Inga kommentarer: