Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 30 november 2009

Schweiz väljer frihet framför islam

[LEDARE]

Schweiz som är världens mest demokratiska land ser ut att gå mot ett minaretförbud sedan medborgarna i dag fått ta ställning i en folkomröstning. Schweiziska Folkpartiet (SVP), som blev största parti i nationalrådsvalet 2007 med nära 29 procent av rösterna, är initiativtagare till folkomröstningen.

Fria Nyheter inväntar nu reaktioner från sveriges politiskt korrekta etablissemang. Hur ska de kunna förklara att islamkritiska partier går starkast framåt i liberala länder som Nederländerna och Schweiz?

I dagens Sverige är det inte bara vänstern som kollaborerar med islam. För liberaler i Sverige är det tolerent att acceptera intolerens och det är frihet att acceptera ofrihet. Självdestruktiva liberaler inom media och de etablerade partierna vill kombinera frihet och tyranni trots att det i slutändan leder till liberalismens självutplåning.

Så kallade borgerliga företrädare anser inte att småflickor med slöja i skolan är konstigare än att svenska flickor väljer vilka jeans de ska ha på sig. Moskéer och minareter ska få byggas i varenda stad eftersom kristna har sina kyrkor. Muslimska föreningar ska ha rätt till offentliga bidrag eftersom svenska fotbollslag får skattemedel. Könssegregation i kommunala badhus försvarar feminister med att kvinnor inte ska vara tvungna att bada med andra män.

Någon tanke på att detta kanske inte är särskilt fria val om man blir religiöst indoktrinerad sedan vaggan existerar inte.

Sverige befinner sig vid ett vägskäl. Antingen låter vi dagens mångkulturella samhällsutveckling fortgå, vilket leder till islamiseringen av Sverige, eller också deklarerar vi öppet och radikalt att islam inte hör hemma i Sverige.

Sverige är en politiskt korrekt åsiktsdikatur där motståndare och kritiker till mångkulturen stämplas som ”främlingsfientliga”. Men så länge rösträtten ännu finns kvar så kan även folket i Sverige säga nej till mångkulturalismens multikonflikter och multikriminalitet. Det finns andra viktiga frågor än ersättningsnivåer i a-kassan att ha i åtanke när man står vid valurnan 2010.

Freiheit statt islam!

Kontakt med artikelförfattaren:
redaktion.smaland@frianyheter.nuUrsprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: