Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 30 november 2009

Förtroendeklyfta!


Schweiziska folket vägrade lyda regeringens påbud att rösta nej till minaretförbud. Allt pekade på ett nej, ändå röstade folket ett skallande JA!

”Utöva er religion fritt, men rör inte vår kultur”! Valet visar på en förtroendeklyfta mellan det politiskt korrekta etablissemanget och en överkörd allmänhet! Något säger mig att svenska allmänheten upplever samma sak!

FN:s råd för mänskliga rättigheter har antagit en resolution om att religionskritik skall betraktas som ett brott. Man tror knappt det är sant! Muslimska, icke demokratiska länder, ligger bakom förslaget.  Hur trovärdigt är då FN i dessa frågor?

SVD skriver: De senaste åren har FN allt mer kommit att bli ett redskap för diktaturer att tysta ned kritik mot islam.

Den mest konstruktiva utvecklingen är därför att verka för att muslimer och andra som lever under islamofascistiska regimers förtryck ska få samma rättigheter som befolkningen i de demokratiska länderna.

Till förtret för det politiska etablissemanget låter detta sig inte göras utan att samtidigt kritisera islam. För att göra omelett…..

Fritt åsiktsutbyte är demokratins hörnsten!

Amnesty: Jag tycker det är högst rimligt att varje land har full religionsfrihet. Duger inte det? Många länder har ingen religionsfrihet alls. Jobba med det tack!

Signaturen ”Jerry” kommenterar:

Jag fick inte ta med min bibel när jag reste till Saudi. Det är mycket värre religionsdiskriminering än det som hände i Schweiz idag.”

Det är inte rimligt att en nation skall tvingas känna sig överkörda av främmande religioner, i synnerhet inte en religion man fruktar! Muslimer är ansvariga för att islam har fått dåliga rubriker! Ingen annan!

Många muslimer vill ej ha ett muslimskt samhälle

Jag har fått medhåll även av muslimer på min blogg. Inte så konstigt om man tänker efter. Tror ni att muslimer i väst vill ha ett muslimskt samhälle? Tänk om! Varför flydde dom till väst.

Signaturen ”Persier” kommenterar:

De som är muslimer och vill ha ett muslimskt styre i har ju alla möjligheter i världen att åka till ett muslimskt styrd land. Varför i hela friden flyttar de till ett demokratisk land och vill ha islam där?!?!”

Även dom känner sig hotade av ett växande islam, för dom vet vad det innebär.

Schweiz folkomröstar  om minareter

Schweiziskt nej till fler minareter

Muslimer bestörta över minaretförbud

Protester efter nej till minareter

Schweiz folkomröstar om minareter

Schweiziskt nej till fler minareter

Minaretfrågan delar schweizare

Kritik av religion får inte förbjudas

Ja till förbud mot att bygga minareter

Hätsk debatt om minareter i Schweiz

Posted in islam


Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

Inga kommentarer: