Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 oktober 2009

Upploppen i Fittja centrum: vänsterextrem kvinna på bild


Lär känna din lokala vänsterextremist

En påpasslig läsare har hintat vem kvinnan är som var anhållen i sin frånvaro och gripen för våldsamt upplopp i Fittja centrum dvs hon tillhör de vänsterextrema. Och våldsfröken hade vi redan i arkivet:

lilly-naslund-numera-lilly-svahn-fodd-1982-11-27-rorstrom-780-830-80-hoting

  • Lilly Svahn, f.d Näslund, född 1982-11-27

Ytterligare nio greps vid tillslaget i Norsborg i onsdags, misstänkta för förberedelse till grov skadegörelse. De ska vi ta in info om vad det lider.

AFA påstår att de inte är involverade alls. Yeah right! Det där är ganska så flytande. Många av dessa misslyckade sorterar även under Revolutionära Fronten varför det kvittar vad ni kallar er. Ni är likt förbaskat kriminella!

APA-jävlarna var bara tvungna att skriva dementi:

Igår eftermiddag gick polisen med sköldar och vapen in i en lägenhet i Norsborg. Anledningen till detta, enligt dom själva, var att gripa "tillresta AFA-aktivister" som skulle ha stått bakom händelserna som har utspelat sig i Fittja centrum under den senaste veckan. Detta är något som AFA Stockholm dementerar. Inga av de människorna som har gripits är med i AFA.

Polisens uttalande har tydliggjort deras önskan i att isolera händelserna och göra en politisk fråga till en ordningsfråga. Att lägga skulden på en enskild vänstergrupp syftar till att ta bort fokus från polisens eget handlande och att lägga munkavel på folk som bor i Fittja. Det syftar även till att ta bort fokus från de verkliga anledningarna bakom upproren till att förenkla problem-atiken till att det enbart, än en gång, handlar om ”huliganer” eller ”bråkstakar”. Man försöker dölja politikernas ansvar över de problemen som vi lever i och när vi väl får nog och svarar vänder dom det hela och försöker framställa oss som de skyldiga, oss som de kriminella.

Under helgen trakasserade polisen ungdomar på en fritidsgård i Fittja, enligt uppgifter fick ingen komma varken in eller ut från den belägrade fritidsgården. Alla ungdomar visiterades och legitimerades. Att polisen behandlade alla som var där som misstänkta brottslingar och dessutom använde sig av kollektiv bestraffning är inget som polisen talar högt om. Istället talar man vitt och brett i media om deras fina "dialog".

Kriminaliseringen av vänstern

En taktik som polisen använder sig utav mot socialistiska rörelser och organisationer är att de försöker kriminalisera vår politiska agenda. De försöker med all vilja och kraft, göra så att allt motstånd mot staten och samhället skall betraktas som kriminellt. Organiserade socialister, som gör motstånd mot kapitalismen och försöker förbättra vår klass villkor och levnadsstandard, anses vara ”huliganer” eller ”bråkmakare”. När vi kämpar för bättre löner eller anställningsformer, när vi kämpar för att våra kamrater skall få behålla jobbet, när vi kämpar mot polisens trakasserier, när vi sluter upp och visar solidaritet med kamrater som blir deporterade till döden, när vi fått nog av misären och svarar. Då anses det vara vi som är bråkmakarna, det är vi som står för våldet och det är vi som bör låsas in.

AFA Stockholm har inget intresse av att vara språkrör för händelserna i Fittja, men vi stödjer uppror som syftar till att uppmärksamma sociala orättvisor och systematiska polistrakasserier.

Om man väljer att tro polisens och borgerlig medias lögner om att vi är ”huliganer” eller ”bråkmakare” så kan man bara konstatera att dessa såkallade ”huliganer” eller ”bråkmakare” finns världen över och är väl organiserade. Dessa såkallade ”huliganer” eller ”bråkmakare” kämpar för sina rättigheter på skola och arbete, de kämpar mot borgarnas utsugning av arbetarklassen och de kämpar för att förbättra arbetares villkor världen över. Borgarklassens, medias och polisens moralisering och förkastning av oss när vi säger ifrån och svarar på deras handlingar rör oss inte.

AFA Stockholm, arbetarklassen och alla socialister vet vilka som är de verkliga kriminella, vilka som är de verkliga huliganerna och bråkstakarna.

// AFA Stockholm

PI artikelsamling -

AFA:iter gripna för upplopp i Fittja
Mugshots på vänsterextrema

PI sitter på 2,47 GB information

Vi kan meddela läsarna att redaktionen nu äntligen fått in material. Ca 2,47 GB information om dessa vänsterextrema. Mycket personbilder, namn, persnr på aktiva i AFA , Revolutionära Fronten, Syndikalister, husockupanter, mailutskick, epostlistor m.m.

Ett gediget jobb återstår att sortera ut och göras tillgängligt för er läsare på bästa möjliga vis. Vi arbetar för fullt och hoppas bli klara snarast möjligt. Hav tålamod.

/red.Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

1 kommentar:

leffe45 sa...

Ett Baader-Meinhof ämne. Inte undra att man med det utseendet väljer den våldsamma vägen.