Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 31 oktober 2009

Mackägare hängde upp bilder på bensintjuvar – förtalsanmäld


Ägaren till Statoilmacken i Evedal i Växjö, Håkan Emvall, hängde upp bilder på bensintjuvar från övervakningskameran. Enligt Emvall hade stölder inträffat tre gånger samma vecka, när han beslutade sig för det något ovanliga greppet. Dick Malmlund, säkerhetschef på Svensk Handel, säger att detta är ett brott mot lagen om allmän kameraövervakning.

När polisen, som fått vetskap om bilderna via medierna, kom dit imorse var de nedtagna. När de fick se bilderna upprättade polisen själva en anmälan om förtalsbrott. Åklagaren har ännu inte inlett förundersökning.

– Man tröttnar ju på att anmäla till slut när polisen bara lägger ned förunder-sökningarna. Det var därför jag hängde upp bilderna, och sen dess är det ingen som stulit nån bensin, säger Håkan Emvall.

SMP

Om Håkan Emvall eller någon annan som känner honom läser detta tar PI gärna på sig att hänga ut bensintjuvarna  på bilderna. Skicka materialet till oss så ordnar vi en post. Mail finns i kontaktfliken ovan.

/red.

Tagged: bensintjuvar, bilder, Evedal, förtalsanmäld, Håkan Emvall, Mackägare, Statoil, Växjö


Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

1 kommentar:

Red. sa...

Ingenstans i texten framgår tjuvarnas etnicitet, men det faktum att stationsföreståndaren ens blivit anmäld tyder på att dessa har icke-svenskt ursprung. Någon som vet?