Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 29 september 2009

Rånaren: Ni poliser och svenskar trakasserar oss för ingenting

Misstänkta rånare

Misstänkta rånare

Enligt nya uppgifter till Fria Nyheter skall det inte röra sig om bröder till den tidigare dömda Coop-rånaren.

De nya uppgifterna gör gällande att den ena av de gripna skall vara just Coop-rånaren. Efter kontakt med personer som blev vittnen till gripandet har Fria Nyheter fått informationen om att det handlar om den dömda Coop-rånaren Murtada Al-Abed som greps tillsammans med en 18-årig ljushyad man.

Gripandet kunde ske med hjälp av polisens insatsstyrka utanför huset till Al-Abeds lägenhet på Lärkvägen 3 i Bredsand i Sundsvall.

Vittnen till gripandet berättar för Fria Nyheter att de hörde hur Murtada Al-Abed gjorde agressiva uttalanden mot polismännen som höll honom liggande med handfängsel på marken. Coop-rånaren skall med stolthet i rösten ha skrikit bland annat: ”Ni poliser och svenskar trakasserar oss för ingenting! OG, OG, OG, Original Gangsters!

Under fredagen skall även ett bevakningsföretag funnits på platsen där Murtada Al-Abed haft sin lägenhet på Lärkvägen 3 i Bredsand i Sundsvall. Han har nu blivit vräkt från bostaden.

Vem den andra mannen är som gripits tillsammans med Murtada Al-Abed har Fria Nyheter i dagsläget ingen uppgift om. Enligt lokala nyheter skall männen blivit häktade på sannolika skäl misstänkta för rånet mot Handelsbanken i Gnarp. Bytet från bankrånet skall ha varit 800.000 kronor.

Fria Nyheter har tidigare rapporterat om Murtada Al-Abed som dömdes den 8 april 2009 till fängelse i 1 år och 6 månader för olaga hot, rån samt ett flertal bedrägerier. Murtada Al-Abed dömdes av Sundsvalls tingsrätt [B494-08] bland annat för att den 2 mars 2009 ha rånat butiken Coop Nära i Haga. Under rånet riktade han en startpistol mot kassörskan samt en kund.

Gnarp2

Gnarp4

Gnarp5

Fria Nyheter tackar för bilderna på gripandet. Vi kommer följa fallet och återkommer med mer information på måndag.

Tidigare artiklar:
Fria Nyheter – Handelsbanken i Gnarp rånad

Fria Nyheter – Cooprånaren Murtada Al-Abed dömd till fängelse

För kontakt med artikelförfattaren:
info@frianyheter.nu



Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: