Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 30 september 2009

Fy vad lögnaktiga FP-politiker kan vara.

Regeringen duckar för flyktingarnas vårdbehov

FP-politiker: Plånboken tillåts styra vem som får vård. Återigen får Sverige svidande kritik för att papperslösa flyktingar inte får sjukvård på samma villkor som alla oss andra. En rapport från organisationen Läkare i Världen konstaterar att Sveriges lagstiftning på området är bland den sämsta i Europa. Alla partier stöttade beslutet. Utom ett. Sverigedemokraterna gormade om en kommande invasion av "vårdturister" som skulle sänka Region Skånes budget. Nu blev det inte så, tvärtom. Vården för de gömda flyktingarna blev mycket billigare än beräknat. Den största vinsten ligger dock på det mänskliga planet och handlar om att fler gömda flyktingar vågar besöka sjukvården och få hjälp.

Det är skrämmande att behöva läsa dessa folkpartistiska lögner. Att de har mage att kalla individer som uppehåller sig illegalt i landet ”papperslösa flyktingar” visar på stor brist i intelligens hos dessa folkpartister. Det finns inget som heter ”papperslösa flyktingar” då flyktingar med rent mjöl i påsen inte behöver gömma sig på grund av de generösa asyllagar som Sverige har.

Jag vill ännu en gång påpeka att det handlar inte om några så kallade ”papperslösa” eller ”flyktingar” utan det handlar om individer som bryter mot svensk lag genom att uppehålla sig illegalt i Sverige. Per definition så är de brottslingar. Att sen aftonblaskan tillsammans med folkpartiet snyftar på gör det inte per automatik till att det skulle vara rätt.

Så mitt förslag till dessa ointelligenta folkpartister är följande, ge polisen fler resurser så att de snabbt kan fånga in dessa lagbrytare och ombesörja deras laga vunna utvisning.

Dragan
Dragan Klaric

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Technorati technorati tags: , , , , , , ,

Jag har placerat min blogg i Helsingborg på bloggkartan.se



Ursprungsartikel
Källa: Tant Elisabeths blogg (medlem)

Inga kommentarer: