Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 29 september 2009

Folkpartiet Illegala måste kunna resa fritt i Sverige

SJ:s personliga biljetter oacceptabla

Hur än SJ vänder och vrider på argumenten så är införandet av personliga biljetter oacceptabelt – framförallt ur integritetssynpunkt. Det begränsar också gömda flyktingars rörelsefrihet, skriver Nina Larsson (FP). Det finns ytterligare problem med systemet kring personliga biljetter och det är att det kommer att begränsa ett stort antal individers rörelsefrihet i Sverige. Det handlar om gömda flyktingar som saknar giltig legitimation. Dessa människor lever i Sverige och kommer med SJ:s agerande få sin rörelsefrihet begränsad ytterligare.

Då vet vi hur folkpartiet tänker, det är viktigare att individer som uppehåller sig illegalt i Sverige ska ha fri rörlighet än att komma åt fusket med biljetter som säljs svart. När folkpartiet ändå är i farten, kan de inte kräva allmän amnesti för dessa brottslingar som uppehåller sig illegalt i Sverige? Ja de är brottslingar då det enligt svensk lag är förbjudet ”olagligt” att uppehålla sig illegalt i Sverige.

Men det bryr sig väl folkpartiet inte om! Snyfthistorier och floskler det är vad folkpartiet är bäst på. Att bara kasta ur sig sånt struntprat som riksdagsledamot Nina Larsson från folkpartiet kastar ur sig, får mig att ifrågasätta intelligenskvoten hos de folkvalda. Man förväntar sig att politiker som är invalda till folkvalda församlingar som riksdagen ska ha lite mer innanför pannbenet.

Jag undrar om hela partiet (folkpartiet) ställer sig bakom Nina Larssons utspel, eller om detta utspel mest ska liknas vi röstfiske från potentiella väljare? Ja om de någonsin får uppehållstillstånd i Sverige? Men det har ju oppositionen med Mona och gammelkommunisten Ohly deklarerat att alla dessa brottslingar som idag gömmer sig i Sverige ska få allmän amnesti, inget får stoppa mångfaldsberikningen av Sverige.

Man mår illa och vill kräkas när man inser att de som ska tjäna folket (svenskarna) tjänar brottslingar som uppehåller sig illegalt i Sverige.

Dragan
Dragan Klaric

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Technorati technorati tags: , , , , , ,

Jag har placerat min blogg i Helsingborg på bloggkartan.se



Ursprungsartikel
Källa: Tant Elisabeths blogg (medlem)

Inga kommentarer: