Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 31 juli 2009

Stöd arbetet med Vitboken om ett landsförräderi - Multikulturellt Facit.

Sprid information om detta viktig dokument som ska ligga till grund för en sanningskommission.

"Landsförräderi" är ett starkt ord, men vad kan bättre beskriva den samhällsupplösning som åstadkommits i Sverige sedan 1980-talet, genom framförallt massinvandringen och det mångkulturella projektet?

Under hela sin historia som nation har Sverige hållt sig med ett militärt försvar, för att om nödvändigt med våld värna sin suveränitet, sitt demokratiska statsskick och sina medborgares trygghet. Miljoner och åter miljoner kronor har genom åren satsats på detta. Nu har gränserna öppnats för en storskalig invasion, utan att ett skott har avlossats för att avvärja detta. Tvärtom landets egna makthavare inom politik och myndigheter, massmedia och stora organisationer, medverkar aktivt till det som sker!

Stig Wennerström förorsakade Sverige stor skada genom sitt spioneri. Stig Bergling skadade vårt försvar än mer. Jämfört med den skada som tillskyndarna av det mångkulturella projektet åsamkat vårt svenska samhälle framstår dock både Wennerströms och Berglings brott som bagatellartade! Sedan juli 2009 pågår ett arbete med en vitbok, för att så långt möjligt beskriva och dokumentera detta händelse förlopp.
Mer information om vitboken finner du på internet, adress: http://www.bgf.nu

Vill du ge detta bokprojekt ditt stöd?

Sätt då in en summa på postgiro 80 73 30 - 6, märk talongen "Vitboken".

Ursprungsartikel:
http://feedproxy.google.com/~r/BefriaMedia/~3/v1b5VMqYGSY/stod-arbetet-med-vitboken-om-ett.html

Källa: Befria Media (medlem)

1 kommentar:

Anonym sa...

Förr övade krigsmakten soldater på Järvafältet för att hålla utlänningar utanför Sveriges gränser. Sedan döpte man om krigsmakten till försvarsmakten och satte en vapenvägrare som försvarsminister. Nu kan inte försvarsmakten ens hålla utlänningar utanför övningsfältets gränser.

goran