Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 1 april 2009

Vad tycker de muslimska ledarna om massinvandring till Europa?


Det ar inte ofta man kan fa reda pa vad diktatorerna i de muslimska landerna tycker och tanker om olika saker. De behover ju inte svara pa fragor eller uttala sig som ar brukligt i demokratier och i vastvarlden. Det vore intressant att fa deras perspektiv pa forandringen som haller pa att ske i Europa.

Fragan om vad diktatorerna tycker foranleds av en SVD artikel som skriver att 500 Lybiska muslimer forsvann utanfor Lybiens kust med tva fartyg som smugglade falska asylfall/illegala immigranter till Europa.

Enligt artikeln sa ar de Libyska myndiheterna helt medvetna och informerade om vad som holl pa att handa. De kunde genast uppge att ett fartyg hade 253 passagerare och att 21 kroppar har hittats, alla kom fran det fartyget.

342 ar borta fran ett annat fartyg men 23 manniskor har bargats levande darifran.

Det ar inte ofta ett arabland med sin obefintliga byrakrati kan redovisa antalet passagerare pa privata smugglingsfartyg inom loppet av nagra timmar. Finns det nagon anledning till att Lybiska myndigheterna haller koll pa hur manga som smugglas till Europa? Det maste betyda att smugglingfartygen ar under den Lybiska regerings kontroll. Betyder det att den Lybiska regeringen, dvs Khadaffi ar smugglaren?

Lybiens ledare Khadaffi brukar halla tal och prata om hur manga muslimer "han" har i Europa. I filmen nedan sade han for ett par ar sedan i ett tal att,

"nu har vi 50 miljoner muslimer i europa" och "Allah kommer att bevilja Islam en seger i Europa utan svard, utan vapen, och utan militara konsekvenser". "De 50 miljoner muslimer som finns i Europa nu kommer att andra Europa till en muslimsk kontinent inom nagra decennier."


Han menar altsa att Europa kommer bli muslimskt pa grund att antalet muslimer okar och snart ar en majoritet. Tillvagagangsattet ar enlig honom att tvinga oss med hot om krig att bli muslimer da de ar tillracklig manga, da tvingas vi ge efter eller att bli massakrerade i ett krig. 

Fragan ar om Khadaffi avsiktligen "exporterar" muslimer till Europa med syftet att islamifiera Europa med sa manga invandrade muslimer som mojligt? Hur ska man ta reda pa hur en galen diktator tanker?

Det som inte ar galet ar hans kalkyl att Europa kommer att bli muslimskt, det stammer, det ar bara en tidsfraga om massinvandringen fortsatter till Europa. Darfor maste all muslimsk invandring till Europa stoppas och vandas i tid. Speciellt Sverige har pa mycket kortare tid an resten av Europa fatt proportionellt langt fler muslimska asylsokande an ovriga Europa. Sverige hade for 5 ar sedan 450 000 muslimer, de sista tre aren har det kommit nastan 100 000 fler muslimer varje ar. Det betyder att vi maste ha runt 750 000 muslimer i Sverige idag, och deras barn ar inte ens inraknade. Med de hoga fodelsetalen de har sa kan det darfor finnas en miljon muslimer redan idag om man raknar med deras barn. Myndigheterna har ingen koll, de struntar ju i hur manga invandrare kommer till Sverige.

Hotet fran Islam sammanfattas med Khadaffis ord i slutet av filmen,

"De (vi europeer) maste acceptera att bli muslimer i framtiden, annars maste de forklara krig mot muslimerna".

Den galningen menar allvar och han sitter pa en av varldens stora oljefyndigheter. En galning med obegransat med pengar som redan borja iscensatta en hotfull krigsplan ar mycket farlig och maste stoppas i tid.

Om inte, sa tvingas vi, enligt honom, bedriva krig mot ett mycket stort antal muslimer som omringat oss overallt. Vad sager partiledarna om det, de borde tillfragas om de har tid att svara mellan uppgifterna de ar fokuserade pa, beviljandet av alla fallskarmsavtal. 



SVD DN



Ursprungsartikel:
http://feedproxy.google.com/~r/BefriaMedia/~3/SrzClXwdcmE/vad-tycker-de-muslimska-ledarna-om.html

Källa: Befria Media (medlem)

Inga kommentarer: