Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 30 april 2009

SVERIGE ÅTERIGEN BÄST I KLASSEN

När EU undersökt antalet anmälda våldtäkter i 11 länder befinner sig Sverige i en klass för sig själva. Ett antal experter får uttala sig och förklara att det beror på alla möjliga orsaker men inte en enda av alla dessa experter gör kopplingen till massinvandringen och mångkulturen.

BRÅ:s rapport visade ju att personer med utländsk bakgrund anmäls ca 5ggr oftare än etniska svenskar. Detta faktum tas givetvis inte upp i den svenska politiskt korrekta median.

Hyckleri är bara förnamnet!




TV4 ändrar sitt beslut om att bara låta partier som är representerade i riksdagen köpa TV-reklam i sin kanal. Nu ändrar man sitt beslut till partier som även är representerad i EU-parlamentet, vilket innebär att även Junilistan får köpa reklamtid i TV4.

Hyckleriet är så uppenbart att det borde vara pinsamt för TV4:s ledning. Allt handlar om att uetstänga Sverigedemokraterna från att nå ut med sin politik.

Om nu andra politiker verkligen står för att Sverige är den mest utvecklade demokratin i världen som vissa påstår. Borde alla dessa gapa för full hals över detta odemokratiska beslut men som vanligt kniper de käft när det missgynnar SD.


"Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att uttrycka dem."


Detta är inget som gäller på TV4.




Ursprungsartikel:
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/april/sverige-aterigen-bast-i-klassen.html

Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

Inga kommentarer: